vineri, 27 martie 2009

Piaţa imobiliară se relansează

acesta este sloganul sub care s-a organizat ediţia de primăvară a târgului imobiliar. eu am crezut că băieţii ăştia apelează la autosugestie. este si asta buna... mai ale in perioade tulburi ca cele pe care le traim acum.
Insa, o sa radeti, nu este vb doar de autosugestie. Ofertele spectaculoase din punctul meu de vedere au apărut. Dacă anul trecut un apartament de 2 camere oricat de prost ar fi fost pozitionat nu-l gaseai cu tva la mai putin de 80,000 de euro... astazi aceste apartamente sunt undeva între 50,000 - 70,000 de euro. Si am sa vin imediat cu cateva exemple. Eu m-am uitat doar la apartamentele de 2 camere dar ecartul se păstrează şi pentru cele cu 3 camere.

Ansamblu rezidenţial lângă pădurea roşu - finalizat



Apartament 2 camere suprf totală 77,40mp - 54,495 euro tva inclus


Apartament 2 camere suprf totală 62,20mp - 52,395 euro tva inclus



Un alt proiect care arată bine şi este ok poziţionat ar fi cel de la Piaţa Sudului - insa pentru acesta trebuie sa stepatati pana in 2011


insa aici un apartament de 2 camere porneşte de la 52,500 euro cu tva inclus



Confort City au o ofertă excepţională după părerea mea


Apartament cu 2 camere suprafata UTILA - 56,000 de euro tva inclus. Locul de parcare 3,900 de euro suprateran şi 5,900 de euro subteran... ambele cu tva inclus.



ma uitam ca si finisajele lor arata f bine. Marele dezavantaj ar fi lipsa mijloacelor de transport in comun si Protanul care se afla la 500 de m de bloc.

Acestea ar fi zic eu noutăţile. Dezvoltatorii au realizat că au 2 variante. Ori scad preţurile ori raman cu apartamentele. Iar scăderea este semnificativă. Asta nu înseamnă ci nu am gaăsit şi apartamente de 2 camere la 150 000 de euro dar le-am ignorat. Sunt şi apartamente la 80,000 de mii de euro cu locuri de parcare incluse. Oricum un lucru este cert. Acesta este primul targ imobiliar care aduce reduceri de pret semnificative. Pe langa acest lucru, tot aici am văzut o multime de solutii de finantare direct din partea dezvoltatorului.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si o sa mai scada

Anonim spunea...

poti sa imi spui cum ii zice ansamblului rezidential de langa padurea rosu?nam gasit p niciunde..sau un site cva.ms