vineri, 13 martie 2009

Nu suntem singuri

Elena Basescu "topaie fudula" pe podium, petrece in cluburi pana in zori si mutileaza gramatica, scrie Associated Press despre fiica presedintelui. "De asta are nevoie Parlamentul European?", se intreaba ironic jurnalistii de la AP, care o compara pe mezina presedintelui cu o papusa Barbie. Articolul este preluat joi de multe cotidiene importante.
Datorita buzelor, parului "pana la talie" si hainelor "trendy", fiica are parte de o mediatizare la fel de puternica precum tatal sau.
"Ea a fost propusa de catre persoanele care au vrut sa-i faca pe plac lui Traian Basescu", a declarat Vasile Matei, un profesor de istorie din orasul Dej. "Romania nu poate sa lupte pentru interesele sale, cu o papusa Barbie", a mai spus Matei.

iată că nu suntem singuri în campania Spuneţi NU Elenei Băsescu în Parlamentul European. Spun eu că acum avem resursele necesare pentru atingerea obiectivului: păstrarea demnităţii naţionale, atât cât a mai rămas din ea.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Deci...stati departe ca se ia succesurile

Stelian Muscalu spunea...

sau stati aproape de campania NU elenei basescu in PE :-)

Stelian Muscalu spunea...

btw joker multumesc frumos

malina spunea...

cand se enerveaza diriga pe noi, ne da ca exemplu NEGATIV pe fatuca asta

Georgi spunea...

foarte laudabila initiativa ta, cu campania asta!Bravo!

Stelian Muscalu spunea...

multumesc george... sper sa am succes cu aceasta initiativa :-)

Coana Zoitzica spunea...

daca lenuta ajunge in pe, urmatorul pas este paris hilton pentru presedentia sua, nu?
eu cred ca initiativa ei este laudabila pentru ca orice analfabet, agramat sau imbecil din tara asta, realizeaza ca are sanse sa razbata in viata si nu oricum ci pe functii importante.

madalina ionescu spunea...

Articolul pentru AP l-a scris Alison Mutler, este americanca sau englezoaica aia simpatica ce vorbeste stricat romaneste, care apare mereu in emisiuni si care sta aici de vreo 18 ani. Adica hai sa ne revenim in fire.

Nu ca tin cu Elena B, cine ma cunoaste stie ca nu e cazul, dar a cadea pe spate ca "a scris AP" despre EB, dar sub penelul lui Alison e ca si cum te-ai emotiona ca scrie Le Monde despre Romania, cand de fapt e corespondenta de la Mirel Bran. Get real!

Anonim spunea...

hei nu este chiar asa... Repubblica cotidian italienesc dar şi o serie de televiziuni din SUA si Australia au dezbatut acest subiect. deci nu cred ca este chiar atat de light situatia

madalina ionescu spunea...

Da, mai, au preluat stirea AP care este foarte misto.

Eu spuneam doar sa nu credem ca a venit un APist neutru si anonim sa scrie, sa i se duca EB buhul, ci a scris cineva care de altfel a si semnat stirea, cineva care respira cu noi aici si percepe lucrurile aproape romaneste

Anonim spunea...

ceea ce este f ok din punctul meu de vedere. este f greu sa vina un APist care nu stie nimic despre Ro si sa se apuce sa scrie despre EB. de fapt asta este politica lor isi trimit oamenii in diferite tari tocmai ca sa le respire aerul si sa le inteleaga mentalitatile

Anonim spunea...

Contati si pe mine in campania asta. Nu poti sa te vrei un candidat la PE si sa fii ca EB. Mie imi pare rau de ea intr-un fel. Oamenilor din jurul ei le-o fi rusine sa-i spuna ca pentru a fi luat in serios, trebuie sa te comporti oarecum responsabil.

Dili spunea...

Eu ma intreb unde si-a pierdut EB acel dram de instinct de auto-aparare (ca sa nu-i zic neuron sau bun-simt) care i-ar spune sa se fereasca de mediatizare in politica si sa se orienteze catre domeniul mai tacut si fara prapastii gramaticale al modei sau al vreunei arte vizuale. Orice mi-ar spune cei din jur, dac-as avea un picior amputat nu m-as considera bipeda in veci. Doamne feri.