joi, 26 februarie 2009

Reclama la LOGAN made în Germany

7 comentarii:

Georgi spunea...

cool!

Stelian Muscalu spunea...

era loc si de mai bine :-)

Georgi spunea...

totusi, e ceva! Aici fac o reclama indracita la dacia. In fiecare zi sunt nu stiu cate spoturi publicitare, ba chiar au spus ca nu stiu cati oameni au slujbe in Romania datorita fabricii Dacia. Si cred ca ating la coarda sensibila cu asta;vad foarte multe Dacii pe drum, mai ales pentru scolile de soferi, dar nu numai!

Stelian Muscalu spunea...

ei iata ca au avut o strategie ok. dar crezi tu ca-l intereseaza pe belgian cati romani au de munca si cati nu? astfel incat sa ia decizia de a cumpara un logan sau nu. eu nu cred. pur si simplu se uita si ei la bani. de ce sa de a 20 de mii pe o masina la fel de spatioasa, cand pot taia din fite taie si din pret si ajung la Logan. cred ca in primul rand pretul ii asigura daciei cota de piata la voi, in germania si pe unde mai are ea succes

Georgi spunea...

da, de acord, dar o sa razi, chiar ii intereseaza!Nu pot sa-ti spun de cate ori nu am primit comentarii de genul:"ah, observ ca presedintele vostru face si drege, daca partidul meu mai hotareste sa faca guvernului vostru nu stiu ce avantaje, eu nu-i mai votez!" sau pur si simplu nu cumpara nu stiu ce detergent pentru ca nu este "environmental friendly".am vazut nenumarate cazuri. Ei chiar se implica si fac ceva pt viata lor, chiar cred in niste principii!din pacate romanii vorbesc mult si fac putin.

Stelian Muscalu spunea...

mai avem nevoie de 100 de ani pentru schimbarea mentalitatilor aici pe plaiurile mioritice

Georgi spunea...

suntem cine suntem, poate nu ne vom schimba niciodata!