marți, 24 februarie 2009

Cu ghilotina deaspura cursului

Declaraţiile guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, arată că ar putea avea loc noi atacuri speculative asupra leului, a declarat, marţi, preşedintele CEC Bank şi al Asociaţiei Române a Băncilor, Radu Gheţea.
"BNR a făcut eforturi importante în toamnă, când a fost un atac puternic asupra leului. Din declaraţiile guvernatorului, există semnale cu privire la un atac asupra leului", a spus Gheţea.


eu sper să fie doar ficţiune povestea asta. Fiindcă în cazul unui atac real asupra monedei naţionale în momentul de faţa eu nu cred că BNR-ul mai poate face faţă

2 comentarii:

Anonim spunea...

vai de capul nostru

Anonim spunea...

Nimeni nu ataca leul. E doar un fum de paie si atat. Se poate sa fie 1-2 sau 3 jocuri de copii pe piata, dar sa le numim atacuri ?

Atac poate face oricine care are la indemana 3 lei si vrea sa ii ruleze. Problema este daca unii sau altii se prind in joc.

Din pacate, se mai folosesc cuvinte inadecvate. Si se folosesc cu buna stiinta.

Revenind la BNR, sa nu uitati niciodata ca interesul BNR nu este ca VOI sa o duceti bine. Nu, interesul este ca BNR sa o duca bine !!!
Tineti minte cuvintele magice de anul trecut "eu pariez pe leu" ? Au fost o lectie de viata pentru multi care le-au crezut si s-au luat dupa ele.

Asa si cu declaratiile de acum.