joi, 19 februarie 2009

Madona la Bucureşti... iar



Legenda pop va concerta live la Bucuresti pe 26 august 2009, in Parcul Izvor, in cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo.

"Vodafone este incantat sa fie sponsorul oficial al concertului sustinut de Madonna in Romania, ca parte a turneului mondial cu cel mai mare succes in momentul de fata. Cu acest nou eveniment, continuam seria concertelor Vodafone Best Music. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete la concert, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg, de pe site-ul www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie 2009", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania, sponsorul oficial al evenimentului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Macar de-ar fi fost vreun Parc de genul aluia din Uk unde se tot tin concerte..Suntem vai, mama noastra in ceea ce priveste infrastructura pentru manifestari de genul asta

Anonim spunea...

pai asta a si fost problema initiala legata de balbaiala concertului... ba ca vine ba ca nu... si asta pt ca nu prea aveau unde sa amplaseze scena

madalina ionescu spunea...

măi nene, asta vine sau nu mai vine? acum o săptămână citeam că şi-a anulat concertul la noi, acum m-a luat valul de ştiri că vine, că vine.

deci cum e ? că io nu mai cred, nu mai ştiu.

şi la concert nu mă duc, na! :)

Anonim spunea...

pai mada daca Vodafonul a dat comunicat oficial ca vine... eu zic sa-i credem pe cuvant