marți, 24 februarie 2009

Boc nu e doar mic e şi ipocrit

citim în cotidianul: Boc şi-a angajat nepoata în Guvern. Mihaela Eugenia Boc a fost angajată la Palatul Victoria pe unul din locurile eliberate din Cancelaria premierului.
În evidenţele Cancelariei primului- ministru apare numita Mihaela Eugenia Boc, care ocupă funcţia de consilier personal, potrivit declaraţiei sale de avere. Locul anterior de muncă al Mihaelei Boc a fost Primăria Cluj-Napoca, adică fostul loc de muncă al actualului premier Emil Boc. Între cele două persoane nu este doar o coincidenţă de nume, Mihaela fiind nepoata premierului Boc - un bunic al Mihaelei şi tatăl lui Emil Boc sunt fraţi. Mihaela a terminat Facultatea de Litere a Universităţii ,,Babeş Bolyai’’ din Cluj. Coincidenţă, aici predă şi soţia premierului, tot la Facultatea de Litere. Mihaela Eugenia a fost angajată în Departamentul de protocol al primăriei, cam la doi ani dupe ce Emil Boc a devenit primar al Clujului.

băiatul ăsta începe să devină întruchiparea nesimţirii. băiatul ăsta este ipocrit invers proporţional cu statura lui. băiatul ăsta nu mai merită să dai pe el nici măcar o flegmă. scuzaţi-ma.

4 comentarii:

Georgi spunea...

...si probabil impotent! :)

Stelian Muscalu spunea...

mi-ar placea sa se confirme ipoteza asta :-))

Anonim spunea...

nu trebuie sa-ti ceri scuze o merita cu prisosinta

Anonim spunea...

Cred ca a dat concurs :P