joi, 22 ianuarie 2009

Un oraş cu căcat

Două avioane şi-au golit, marţi seara, WC-urile când survolau Craiova. Locuitorilor nu le-a venit să creadă când s-au trezit cu fecalele peste ei. Totul era murdar în jur, iar aerul devenise irespirabil.In final, oltenii, necăjiţi că au fost murdăriţi cu fecale, au făcut haz de necaz: "Lasă, ca e de bine, a dat norocul peste noi!". "Am preluat probe si vom lua măsurile ce se impun în clipa în care vom şti cu exactitate ale cărei companii erau avioanele. Aceştia nu trebuiau să golească containerele în zbor, ci doar la aterizare", a declarat Marian Voinescu, directorul Inspecţiei Sanitare de Stat Dolj.

Fantastic, nu cumva aparţineau Ţiriac Air? nu de alta dar domnul Ţiriac ne-a demonstrat, la Balc, că se pişă pe noi... între timp poate şi-a schimbat intenţiile.
Lasând gluma la oparte... stau şi ma gândesc dacă s-a mai întâmplat în vreo ţara aşa ceva... şi nu mă gândesc la Burundi. Semn, iată, că la noi este posibil orice.

9 comentarii:

sabina spunea...

asta e ca-n bancul ala:
unu statea si fuma o tigara pe balcon.
un avion zbura in deriva asupra blucului de vis-a-vis,dar se prabuseste la cativa metri distanta.
omu'linistit arunca tigara,si zice cu naduf:"tara de cacat,atentate de cacat"
ce ar trebui sa se mai intample in tara asta sa recunoastem ca,da,suntem o tara de...?

Stelian Muscalu spunea...

o intrebare retorica... din pacate intrebarea asta cred ca este be buzele sau in mintea tuturor

Anonim spunea...

Si eu care am avut toata viata impresia ca pilotii de avion sunt oameni rafinati de de bun gust. Postul tau ma face sa cred ca au ajuns si manelisti in tagma oamenilor cu scoala, capabili sa survoleze. Sa fi fost vreo greseala de pilotaj?

Stelian Muscalu spunea...

eu cred ca este vb despre insotitoarele de bord... ori acolo sunt convins ca este usor sa se fi strecurat cateva maneliste :-)

Anonim spunea...

...si nu a jucat nimeni la loto?..ce pot sa zic..gest de kkt

Stelian Muscalu spunea...

probabil ca urmatorul castig la 6 din 49 va merge spre craiova :-)

adimanu spunea...

acum, dupa aceasta nefericita intimplare, nu trebuie sa consideram ca oltenii sunt de cacat!... multe altele sunt de cacat... dar nu ei... deci,va rog sa nu faceti aceasta comparatie...
... si, nu, nu sunt oltean.

madalina ionescu spunea...

cică ăia de pe avioane au dezminţit, că nici măcar nu e safe sau fezabil să goleşti buda în aer. iar sursa mizeriilor ar fi un avion utilitar care arunca ce aruncă ei pentru agricultură, dar care a aruncat chestii nasoale pentru că alea îngheţaseră şi puţeau...

Stelian Muscalu spunea...

aditzule - oltenii nu sunte de cacat sunt cu cacat... glumeam, oltenii sunt cu noroc