marți, 20 ianuarie 2009

Aberaţii pur româneşti - maşinile în leasing nu mai pot fi parcate în faţa blocului


O hotărâre care îi lasă fără locuri de parcare în faţa blocului pe posesorii de maşini în leasing sau “pe firmă” va fi reanalizată în urmăroarele două săptămâni de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Este vorba de HCGMB 124 din 25 martie 2008, în care se vorbeşte de utilizarea şi exploatarea parcajelor de reşedinţă doar de către persoanele fizice. Decizia, luată de foştii consilieri municipali, a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2009.

Ea stabileşte că, până pe 31 martie, administra­ţiile domeniului public (ADP) din cele şase sectoare ale Capitalei pot atribui locuri în parcările de reşedinţă doar celor care au trecute numele şi adresa de domiciliu în cetificatul de înmatriculare al autovehiculului. Cu alte cuvinte, cei care şi-au cumpărat maşinile în leasig şi au trecut pe certificatul de înamtriculare numele societăţii care i-a credit sau cei care au trecut pe acesta numele firmei pe care au cumpărat sau de la care au primit autoturismul nu mai pot închiria un loc în parcarea din faţa blocului. Excepţie de la aceste restricţii nu fac nici măcar persoanele cu handicap, deşi au prioritate la obţinerea unui loc în parcarea de reşedinţă.

5 comentarii:

Anonim spunea...

bun si eu daca am masina, e a mea dar e luata in leasing, asta inseamna ca trebuie sa o parchez in curtea bancii? ce mama naibi de hotararea este asta?

Stelian Muscalu spunea...

ma dar astia sunt chiar cretini?

Anonim spunea...

e valabil si pt provincie? :D

Anonim spunea...

http://85.9.7.40/images/epaper/2009-01-20/file.pdf

Stelian Muscalu spunea...

multumim nasule...iata si o veste buna