miercuri, 27 mai 2009

Ziarele noastre pe post de curpapir

CANCAN - Prezentatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 a fost desemnat, luni seara, la TNB, in cadrul galei Premiilor Nationale de Televiziune, acordate de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR), castigatorul sectiunii "One Man Show". De asemenea, Sandra Stoicescu, Lucian Mandruta si Gabriela Vranceanu Firea au fost marii castigatori ai categoriei "Tele vedetele Anului", in timp ce Antena 3 a primit premiul pentru cel mai bun jurnal de stiri.
(S.O.)

LIBERTATEA - Cinci premii au câştigat televiziunile trustului Intact la cea de-a 19-a ediţie a premiilor APTR. Cel mai important dintre acestea a fost primit de Sandra Stoicescu (foto dreapta) şi Lucian Mândruţă (foto stânga), de la Observator, care au devenit “Televedetele anului”.

e drept ca pe cele doua enuntate mai sus eu nu le consider ziare. Iar pe cei care scriu acolo implicit nu-i pot considera ziaristi. ... dar frate sa te uiti pe un comunicat si apoi sa redai ce vezi acolo... e atat de greu? E un fel de fotocopiere, xerox cum ar spune unii. Fratilor nici de asta nu sunt in stare. Ce-i mai trist e ca ziarele cu pricina sunt in top 3 media scrisa din RO. Iar de departe cel mai tragic este ca cele doua fituici sunt atat de aspre incat nici la WC nu le poti folosi.

2 comentarii:

Dili spunea...

... nu stii ca prostu tre' sa fie fudul, adicatelea daca nu trantesc si ei adaosul ala personal indiferent daca reprezinta o realitate au ba - nu se simt bine. La asa o stire insa chiar nu ai ce adauga in afara de impresii, ma inteb insa cine le aproba lor ceea ce publica (si daca se uita cineva).

Stelian Muscalu spunea...

dili - eu cred ca nu se mai uita nimeni... si mai cred ca nici cititorii nu ar trebui sa se mai uite