vineri, 29 mai 2009

Nişte ţărani - trofeul Grand Effie

Cea de-a sasea editie Effie Romania si-a desemnat castigatorii in cadrul Galei de Premiere, trofeul Grand Effie 2009 fiind castigat de campania "O picatura de stil in viata ta", realizata de Papaya Advertising pentru brandul Cava D'oro.
Cea mai de succes agentie a acestei editii a fost Papaya Advertising, care, la prima participare in competitie, a obtinut 6 premii, inclusiv trofeul Grand Effie. Campania “A Drop of Style in Your Life”, semnata de Papaya pentru brandul Cava D’Oro, a fost premiata cu Gold Effie la categoria Alcoholic Beverages si in sectiunea speciala David vs. Goliath. Urmatoarea clasata in topul agentiilor, Leo Burnett & Target, a castigat 4 trofee, iar Graffiti BBDO si Next Advertising, cate 3.



campania este absolut senzationala... intr-o mare de reclame proaste la detergenti, tampoane si creme pentru femei... niste tarani chiar au adus un pic de stil in viata de pub

4 comentarii:

stef spunea...

Mistocuta campania, mi-a placut si mie, ce pacat ca sunt asa de rare

Anonim spunea...

Mai nu stiu cat stil, da un zambet in coltu gurii cu siguranta. E u set de reclame bune.
Aaa ti-a scapat EBA si marjuana?:P

Stelian Muscalu spunea...

nu mi-a scapat... dar acolo eram in asentimentul ei :-)))

good girl spunea...

aia saraca n'are nevoie de marijuana, e ametita de la natura iar creierii ei sunt gata prajiti datorita faptului ca a crescut-o ta-su'.
campania e interesanta si merita premiile. bravo lor!