vineri, 22 mai 2009

Micul Boc şi mica problemă de engleză



eu nu inteleg de ce nu face fratilor repede un curs de engleza... un curs intensiv de 2-3 luni nu l-ar mai pune in astfel de ipostaze. economie nu ştie, engleză nu ştie, pe ce lume trăieşte nu ştie... nu ştiu eu ce naiba mai cauta la Palatul Victoria... cred ca nici ast anu ştie

5 comentarii:

Dili spunea...

Uuuu credeam ca Iliescu e za uarst, dar Za Aviara Gripa il intrece. Imi vine mie sa intru-n pamant de rusinea lui cand vad privirea oamenilor alora, pe cuvant, inainte de orice intalnire la nivelul lui mi-as cauta traducerea a ce vreau sa zic oricat de destept m-as crede. Acum o sa vada lumea pe youtube ce land of boci avem. Nu mai zic ca substanta ideii in sine e de-a dreptul jalnica.

Stelian Muscalu spunea...

idee, ce idee? a existat una?

Dili spunea...

nu stiu decat ca vroia sa se dea interesant, da' nu-l intrebi pe-ala daca are probleme cu gripa aviara, apoi omu' glumeste ca e sanatos ca sa salveze "discutia", dupa care tu vii si-l impaci ca asta e, gripa-i efemera, vine si se duce (bine ca n-a zis ca te ia si cu ea). Nu cand esti prim ministru!!!

Darael spunea...

Va legati de lucruri nesemnificative. Faceti 3 pasi in spate si o sa vedeti ce nu este in regula:

- Boc se comporta ca un servitor (vorbesc de atitudine)

- Boc nu a invatat ca la un anumit nivel e bine sa ai un translator profesionist. Sa nu fie nici o neintelegere in comunicare.

- Boc e langa subiect si e departe de minimele cunostiinte necesare functiei sale. In fond, nici macar in domeniul sau, constitutia nu e ok, asa ca nu putem cere prea multe de la el in alte domenii....

Ar mai fi, dar m-am plictisit sa vorbesc despre acest individ.

Good girl spunea...

Nici sa rad nu pot, ca mi-e rusine mie de ridicolul situatiei. Acum intelegeti de ce vreau arma?