joi, 30 iulie 2009

Ţeapă de la Ziarul Financiar

Castigator AL CAMPANIEI ZIARUL FINANCIAR
“ABONEAZA-TE LA UN WEEK-END DE LUX

Buna ziua,O sa fie organizata o calatorie de trei zile de-a lungul insulelor grecesti la bordul unui iaht pe care se poate si innopta - daca nu se doreste cazarea pe iaht se va oferi cazare la un hotel de minim 4 stele, cu cel putin Micul dejun inclus.Serviciile incluse sunt: preluarea de acasa, zborul, cazarea, brunchul Čína si la restaurant.Premiul este pentru doua persoane.Pentru alte detalii va stau la dispozitie si imi cer scuze pentru intarziere, dar acum am primit si eu aceste informatii.

Am revenit cu informatiile cerute: destinatia esteSalonic, Este vorba de trei zile - Vineri, Sambata si duminica, veti fi preluati de la domiciliu - în limita de 200 de kmdin Bucuresti - de la o limuzina Maserati si condusi pana la aeroport, transportul de la aeroport pana in Insulele Salonic facut o sa-ţi fie ruşine obrazului cu unavion privat, zborul gasesc direct, fara escala, si dureaza 65 de minute.


Va multumesc,



Roxana GÂRBEAŢĂ
Marketing Assistant Business Presa
Ziarul FinanciarBusiness Magazin
Publimedia Int'l S.A.
Telefon: 0318 256 294
Fax: 0318 256 300
Email:roxana.garbeata @ mpg.ro



Buna ziua,

În Cursul zilei de astazi am primit si eu Raspuns la mail-ul meu privind plecarea laSalonic.
Colegul meu de la Auto Italia cu grijă tin legatura o spus ca plecarea din Bucuresti va avea loc Vineri, în jurul orei 10 - 11 - dar ora exacta o plecarii din Bucuresti o voi afla miercuri dupa-amiaza iar joi dimineata voi reveni cu un mail si cu un telefon la dumneavoastra pentru o va anunta.

Va multumesc,




Roxana GÂRBEAŢĂ
Marketing Assistant Business Presa
Ziarul FinanciarBusiness Magazin
Publimedia Int'l S.A.
Telefon: 0318 256 294
Fax: 0318 256 300
Email:roxana.garbeata @ mpg.ro


Buna ziua,



Dupa cum stiti Campania de Abonare în urma careia ati castigat excursia catreSalonic a fost organizata in Parteneriat cu MaseratiRomânia, Sunseeker si NetJets.


Datorita unor motiv de îngrijire tin exclusiv de Partenerii nostri nu putem organizaţiile excursia în Datele stabilite.


Ne cerem mii de scuze si va garantam ca aceasta excursie se va realiza insa nu incepand de maine.


Deja lucram la gasirea unor solutii pentru o ne tine de promisiunea facuta si revenim in maxim o saptamana cu toate detaliile privind aceasta excursie.


Va garantam ca aceasta excursie va avea loc in conditiile comunicam.


Multumim mult pentru intelegere!


Cu stima,



Roxana GÂRBEAŢĂ
Marketing Assistant Business Presa
Ziarul FinanciarBusiness Magazin
Publimedia Int'l S.A.
Telefon: 0318 256 294
Fax: 0318 256 300
Email:roxana.garbeata @ mpg.ro




De la: Roxana Garbeata <roxana.garbeata@mpg.ro>
Subiect: Premiu
Pentru a: "Călin Sandu"
Data: Miercuri, 29 iulie 2009, 8:09


Buna seara,



Am fost contactata de colegii mei de la Auto Italia grijă imi spun ca au nevoie maine, joi, atat de la dumneavoastra cat si de la persoana insotitoare de:


1. Nume (din pasaport)


2. Numar de Pasaport


3. Unde a fost emisii si datele de emitere o pasaportului


4. Data de nastere


Voi reveni în cel mai scurt timp cu detalii privind orele de Plecare.


Va multumesc,



Roxana GÂRBEAŢĂ
Marketing Assistant Business Presa
Ziarul FinanciarBusiness Magazin
Publimedia Int'l S.A.
Telefon: 0318 256 294
Fax: 0318 256 300
Email:roxana.garbeata @ mpg.ro




Vi se pare normal?


Consider ca aceasta campanie a avut ca scop atragerea de noi abonati fara sa se ofere vreun premiu.De asemenea, consider ca in cazul in care ar fost de buna credinta, Ziarul Financiar ar trebui sa ofere o excursie de consolare tot in acest week-end.Consider ca este absolut normal sa informez opinia publica despre aceste campanii publicitare inselatoare.

Va rog sa aveti amabilitatea sa postati pe pagina dvs. web aceasta experienta pentru a nu mai fi si altii care sa creada in CAMPANII PUBLICITARE.


Va multumesc,


Alexandru Calin

chiar şi ziarul financiar? bleah... nu mai putem avea incredere in nimeni


8 comentarii:

Darael spunea...

Eu nu mai am incredere nici macar in mine :)))

Hai zambeste.
Lumea e asa cum e pentru ca noi sa avem prilej sa glumim si sa ne distram.

Altfel, ce rost ar avea lumea ?

Stelian Muscalu spunea...

hmmm... nu ai incredere in tine? pai eu ce ma fac... ca eu chiar cred in tine

Sanda spunea...

Pe mine m-au cam confuzat cuvintele scrise gresit sau in plus sau...

Oare ce limba vorbea de fapt duduia?

Pare un OCR necorectat dar presupun ca omul a dat copy-paste din mail, asa ca...

Ioana spunea...

Buna,
Domnul care a publicat mailurile a modificat instentionat cuvintele scrise de doamna Garbeata. Ce oameni...

Geo spunea...

Sincera sa fiu sunt o prietena a uneia dintre castigatoare si sa va spun drept sunt extrem de amuzata. Astia sunt deja in weekend se bucura la un hotel de 5 stele si noi stam si comentam o situatie care nu exista

Stelian Muscalu spunea...

ioana, geo - ce interes ar avea cineva sa faca asa ceva?

Anonim spunea...

Campania Ziarului Financiar “ABONEAZA-TE LA UN WEEK-END DE LUX” NU A FOST O PACALEALA
Pentru a fi corect cu mine si cu opinia publica doresc sa va informez urmatoarele:
In seara zilei de joi, 30.07.2009, am fost contactat de doamna Dana ROTARU (CAPITANU),Brand manager la ZIARUL FINANCIAR, care m-a informat ca se face excursia exact asa cum a fost programata in perioada 31.07. 2009 – 02.08.2009.
ASA A FOST !!! Foarte frumos si elegant.
Transport acasa – aeroport – acasa, masina Mercedes S.
Transport la bordul unui avion privat NETJETS Bucuresti – Athena - Bucuresti.
Cazare Grand Hotel Lagonossi http://www.lagonissiresort.gr, DBL room cu sea view
Plimbari pe mare. O seara de club.
Referitor la corespondenta reprodusa de mine:
Am copiat-o direct, cum a fost primita, fara sa realizez ca GOOGLE a facut traducerea automata la textul in limba romana, astfel au iesit si cateva fraze total ciudate.

Anonim spunea...

Campania “ABONEAZA-TE LA UN WEEK-END DE LUX”, derulata de ZIARUL FINANCIAR in perioada 16 februarie 2009 – 24 aprilie 2009 s-a finalizat duminica 2 august a.c., cand cei trei castigatori ai campaniei, insotiti de partenere, au revenit din sejurul de lux oferit de ZIARUL FINANCIAR la Grand Resort Lagonisi, Grecia.

Castigatorii campaniei, Cristian Boaru - area sales manager la Impuls Leasing Ploiesti, Laurentiu Stoian – director de vanzari Tesa Tape Bucuresti si Calin Alexandru – receptioner Front Office Department, Hotel Golden Tulip Times Bucuresti au fost preluati de la domiciliile personale vineri 31 iulie cu o limuzina de lux si transportati cu un avion privat la complexul de lux Grand Resort Lagonisi, situat la 40 km de Atena. Grand Resort Lagonisi este una dintre cele mai exclusiviste destinatii de vacanta din lume iar oaspetii complexului, personalitati si oameni de afaceri din toata lumea, sunt rasfatati cu cele mai atente servicii si facilitati.

De vineri 31 iulie si pana duminica 2 august a.c., ZIARUL FINANCIAR le-a oferit celor trei cititori fideli si insotitoarelor acestora un week-end de relaxare cu all-inclusive: vizite la obiectivele turistice celebre din Atena, delicii culinare cu fructe de mare la Varoulko – unul dintre cele mai sofisticate restaurante grecesti, distins in celebrul ghid Michelin, plaja, plimbari pe mare, snorkeling, aventuri cu ski jet-ul si dans la clubul The Island, unul dintre cele mai bine cotate cluburi din Atena.

Intreg sejurul s-a desfasurat la un inalt nivel de clasa si rafinament, asa cum l-au apreciat castigatorii campaniei. Calin Alexandru ne-a declarat ca: “M-as bucura daca ar putea sa se bucure de aceste momente si alti cititori ai ZIARULUI FINANCIAR”. “Initiativa avuta de ZIARUL FINANCIAR privind recompensarea cititorilor fideli cu acest premiu a fost deosebita din toate punctele de vedere....Am trait experinte unice in viata, locurile vizitate au fost superbe si interesante”, spune si Cristian Boaru pentru ZIARUL FINANCIAR.

Campania ZIARUL FINANCIAR “ABONEAZA-TE LA UN WEEK-END DE LUX” s-a derulat in perioada 16 februarie 2009 – 24 aprilie 2009. Trei dintre cititorii fideli de informatie economica, care au ales sa se aboneze in aceasta perioada la ZIARUL FINANCIAR, au castigat un week-end de lux pentru doua persoane in Grecia, cu toate facilitatile incluse.

Multumesc, Simona Dinu
PR & Events Manager
ZIARUL FINANCIAR
BUSINESS Magazin

Tel: 0318.256.293
Mobil: 0746.166.413
simona.dinu@mpg.ro