marți, 21 aprilie 2009

Recuperatorii de credite

pentru cei care nu au apucat să vadă reportajul de sâmbătă seara despre recuperatorii bancari şi erorile bancherilor


pot vedea reportajul AICI


5 comentarii:

stef spunea...

mi-a placut. l-am vazut sambata. din pacate mi-a aratat inca odata ca noi suntem tratati de banci ca niste gandaci. iar schimbare nu este in mainile noastre. eu nu cred nici in ceea ce spunea tipul cu barba, nu am retinut de unde era, si anume ca toata povestea cu criza va schimba comportamentul bancgerilor. oricum felicitari

Darael spunea...

Reportajele tale, indiferent cat de frumoase si bine facute ar fi, chiar excelente profesional fiind, nu vor fi decat prezentari punctuale ale singurei Crize adevarate:

CRIZA OAMENILOR !

Iar despre rezolvari, ce sa spunem ? Adevarul (care doare) este ca si daca exista o rezolvare (miracol fiind daca se face totusi ceva), rezolvarea nu va fi decat punctuala.

Putem caracteriza situatia cu lupta lui Hercules cu Hidra. Tai un cap, alte doua se ivesc imediat.

Ce sa spun despre tine si echipa ta ? Stradania voastra este demna de toata lauda, chiar daca efectle in societate sunt nevazute. Nici nu pot fi altfel, asa ca sa nu te amarasti - da, stiu ca aveti aceasta tendinta, asa ca te-am atentionat de acum.

Succes Om Bun !

Good girl spunea...

Atata timp cat mai exista macar UN OM care are curajul sa strige in gura mare ca regele e gol, exista speranta.
Felicitari tie si echipei!

Stelian Muscalu spunea...

stef - multumesc frumos, acum inteleg de ce am facut un rating de 1 chiar si sambata ... in noaptea de inviere
dara - la mine speranta moare ultima, eu nu fac aceste reportaje doar ca sa primesc un salariu... eu sper ca ele au un ecou in societate
good girl - eu asta am sa fac toata viata... am sa strig, sper sa existe si alti oameni care sa ma auda. multumim

Darael spunea...

:)
Nici nu m-am gandit ca tu lucrezi pentru un salariu, pentru 3 lei amarati. Tie chiar iti place ceea ce faci, chiar pui suflet in munca ta.

De aceea amarat este sufletul tau vazand ca nimic nu se schimba, nici macar atunci cand strigi "regele e gol" vorba lui Girl.

Vrei rezolvari ?
Dar Rezolvarile o sa vina firesc atunci cand oamenii vor fi Oameni. Dar acest lucru se va intampla DOAR atunci cand educatia nu va insemna 3 ore de informatica (inutile) si 1 ora de chimie la FF (inutila si ea, de asemenea).

Da, cu asta trebuie inceput, cu EDUCATIA. Cu bunul simt, cu buna cuviinta, cu respectul....

Ai auzit de asa ceva prin scolile romanesti ? Nu, si nici nu vei auzi. Scopul celor care conduc este sa aibe un popor needucat, usor de condus. Normal, si conducatorii (de ieri si de azi) au aceleasi carente educationale: lipsa bunului simt, a bunei cuviinte, a respectului.... cum sa ofere generatiilor urmatoare ceea ce ei nu au ?

Asa ca vedem in jurul nostru crescand generatia PRO-stii. Iar efectele le urmarim in reportajele tale speciale.

PS> Admir speranta ta. Admirand, zambesc si astept sa iti treaca :D Doar atunci vei reusi sa lasi lumea lumii si o sa te ocupi de tine.