vineri, 24 aprilie 2009

DUDELE lui DUDA


Radu Duda sustine ca este absolvent al John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard SUA si al Colegiului George C. Marshall din Germania. Contactati oficialii Harvard au explicat ca nu se poate spune ca Radu Hohenzollern-Veringen este absolvent, ci a urmat un curs de doua saptamani. Si cei de la George C. Marshall spun ca e corect sa se spuna ca Radu Duda a participat la un seminar de o saptamana, nu ca e absolvent. Dupa ce HotNews.ro i-a cerut lamuriri, paragraful din biografia Principelui in care spune ca a absolvit Harvard a fost modificat. In CV-ul lui Radu Duda nu mai scrie acum ca e absolvent la prestigioasa universitate americana.

cam asta este casa regala si sangele albastru diluat. Ce este cel mai grav, pe langa banii pe care Duda ia primit de la statul roman, este ca impostorul asta se gandeste sa fie presedintele romanilor. Ce mi-e Eba care se dadea absolventa a unei prestigioase universitati din SUA ce-mi este mirobolantul DUDA ... nicio diferenta.

7 comentarii:

Darael spunea...

Exact la asta ma gandeam eu acum, la incredibila asemanare intre ei.

Partea distractiva este ca poporul roman, acest popor de oameni-furnici nu gandeste nici 3 secunde. Daca ar face acest lucru (miracol mai mare decat a doua venire a lui Iisus - parerea mea), ar vedea ca monarhia romana nu este identica si nici macar asemanatoare cu monarhia britanica sau spaniola sau suedeza.

Nop.
Aistia (casa regala, sa nu fie nici o indoiala despre cine vorbesc) sunt doar o gasca de afaceristi care folosesc imaginea unei case regale pentru putere, pentru a-si umple burdihanul si pentru imagine.

Anonim spunea...

ii calca pe urme lu' EBA

Georgi spunea...

ce prcarie!!! parca de le EBA ma astept, ca e tanara si dusa din realitate, dar sa te dai os domnesc si sa te pretezi la asa josnicii, sa risti sa te faci de cacao, fiind "fatza imparateasca" mi se pare ca trebuie sa fii foarte prost sa faci asa gafe! dar asta ilustreaza si felul in care acesti "calici" ne vad pe noi! ca un popr de bananieri , foarte usor de prostit si dus cu presul, cu un IQ de copil de 6 luni!

nina spunea...

Nenea asta, Duda, nu era bre actor pe vremuri, sau m-am ramolit de tot si il confund?

good girl spunea...

Nina are dreptate. Radu Duda a fost actor inainte de a deveni print consort, duce ori ce mama naibii e el acum prin mezalianta. ;)
Probabil ca existand deja un precedent, vezi Reagan, a zis sa-si incerce si el norocul.
Intrebarea e, cat de tampiti ne-a crezut de si-a permis sa minta cu asa o nerusinare?
Mai bine ii votam pe Duda si pe Eba la europarlamentare, ii trimitem departe de casa, ati vazut ca acolo tre' sa stai cuminte si sa te joci frumos in banca, sa nu deranjezi ora ca banutii vin, nu-i bai.
Sa le fie rusine!

stelian spunea...

darael - cata dreptate, astia vor sa prinda ciolanul ca sa mai puna mana pe un castel, pe o moshie... cred ca am sa fac un tic din repetarea cuvantului incredibil... dar tara in care traim este incredibila. oamenii care ne inconjoara sunt incredibili. citeam zilele trecute pe un blog ca DUDA este OBAMA al Romaniei... poti sa crezi asa ceva?

joker - copie la indigo

georgi - asta este f trist

nina - posibil, oricum a devenit vita nobila prin casatorie, nu are sange albastru si azi am vazuta asta

good girl - simt ca ma lasa nervii

Good girl spunea...

Ba nu te lasa nervii deloc! N-ai timp pentru asta, crede-ma!
Nu te lasa nataraii nostri, alde Eba, Duda si variatiuni pe aceeasi tema...
Cineva trebuie sa ii faca de ras, ba nu ca de asta se ocupa singuri, cineva trebuie sa le arate mizeria pe care o poleiesc frumos si ne-o vand noua.