marți, 23 decembrie 2008

Pleacă ai voştri vin ai noştri

Noul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu a anunţat că îi eliberează din funcţie pe toţi cei 24 de directori de companii din subordinea instituţiei, invocând salariile ridicate ale acestora. Aşadar, potrivit lui Radu Berceanu, şefii de la transporturi căştigau între 150 şi 370 de milioane de lei vechi pe lună. Din calculele noului ministru de la Transporturi, cei 24 de directori primeau, cumulat, peste 100.000 de euro, pe lună.

Până aici mai că-mi vine să aplaud decizia lui Berceanu, asta dacă nu l-aş cunoaşte. Ia sa vedem ce spune Orban

" Decapitarea conducerii companiilor şi agenţiilor din subordinea ministerului transporturilor este o măsură iraţională, populistă. (...) Salariile la care face referire Domnu Berceanu reprezintă salarii brute şi erau în conformitate cu ordonanţa privind contractul de mandat".

...altfel spus aceste salarii (enorme şi după umila mea părere) au fost stabilite prin lege. În cazul acesta dau să înţeleg ca pleacă directorul X (PNL-ist cel mai probabil) şi vine în locul lui directorul Y (PD-ist presupun) dar atenţie PE ACELAŞI SALARIU... că de aşa spune legea, ecuaţie din care mister Berceanu se scoate de 2 ori: îşi face şi imagine şi în acelaşi timp serveşte şi interesele partidului- Domnule Berceanu chiar arătăm a proşti?... ştiu că nu arătăm aşa ne consideraţi dvs.


Un comentariu:

Anonim spunea...

ar trebui urmariti si in ianuarie sa dati cu ei de pamant... uite domene i-ai schimbat pe aiai care avea x salarii si i-ai adus pe astia pe aceleasi sume... ce e diferit?... doar partidul din care fac parte. Rusine!