marți, 9 decembrie 2008

ATENTIE la carnea de porc


Aproape 70 de tone de carne de porc din Irlanda, contaminata cu dioxina, ar fi ajuns in Romania pe filiera Polonia - Ungaria, potrivit agentiei maghiare MTI, care citeaza autoritatea sanitar-veterinara de la Budapesta. Asta dupa ce autoritatile de Bucuresti ne asigurau in urma cu cateva zile ca in tara noastra nu exista nici urma de carne de porc infestata. Ei dupa aceasta stire cei pusi sa vegheze asupra acestor lucruriincep sa se dezmorteasca. Peste trei tone de carne de porc contaminata cu dioxina au fost descoperite la un depozit din Bucuresti. Autoriatile sanitar-veterinare nu stiu deocamdata in ce masura carnea infestata a fost distribuita si consumata de bucuresteni. "In mod oficial, Comisia Europeana ne-a notificat miercuri ca o firma din Bucuresti a fost beneficiarul unei cantitati de 3,3 tone de carne din Irlanda. Colegii mei au identificat firma, fac acum controlul si verifica unde a fost distribuita acea cantitate", a spus presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Radu Roatis.
De ce reactioneaza oamenii astia intotdeauna cu o asa mare intarziere? De ce nu ia nimeni masuri impotriva lor, de ce nu-i demite nimeni pe incompetentii astia? Evident intrebari retorice.

Niciun comentariu: