marți, 30 iunie 2009

Michael Jackson, cu doua zile inainte de a muri! FOTOGRAFII SPECTACULOASE!




PROTV - intr-un interviu acordat publicatiei The Sun, Lou Ferrigno - cel care-l ajuta pe Michael sa se pregateasca pentru concertele de la Londra - povesteste:"Era uluitor! L-am pregatit fizic mai bine de 15 ani, dar cand l-am vazut cum se misca, acum cateva luni, mi-am dat seama ca niciodata nu a aratat mai bine!"Tot Ferrigno mai spune ca nu-si aminteste ca Michael Jackson sa i se fi plans vreodata de dureri. Era genul de om care, in pauzele dintre exercitiile fizice, se punea pe scornit noi miscari de dans.Pozele au fost facute cu doua zile inainte de moartea sa, la repetiile pentru concertele, care urmau sa aiba loc la Londra, in luna iulie.O sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul a declarat ca la repetii Michael Jackson era intr-o forma de zile mari. In plus, glumea si radea impreuna cu dansatorii sai."Se pregatea pentru un show absolut incredibil".Fotograful Kevin Mazur, care a realizat pozele, a declarat: "Cand se urca pe scena, am fost uimit, magicul Jackson a revenit!".In aceste ultime fotografii vedem un Michael fericit, entuziast, gata sa revina pe scena si nu o persoana doborata de depresie si extenuata.Poate ca vedem doar una dintre nenumaratele masti, menite sa-l fereasca de curiozitatea lumii. O masca pentru fanii sai pe care i-a iubit si respectat.

nu arata ca un muribund... nu?

33 de cazuri de porcină...vor fi peste 70 în total


Centrul de supraveghere a bolilor transmisibile a anuntat depistarea a cinci noi cazuri de gripa A/H1N1, la Iasi, in urma investigatiilor epidemiologic. Patru dintre persoanele infectate fac parte din grupul de cetateni englezi, care a venit, in urma cu o saptamana, la Iasi, pentru a participa la un proiect social. Al cincilea este un copil din Centrul de plasament. Numarul cazurilor de infectare cu virusul gripal A/H1N1, inregistrate pe teritoriul Romaniei, se ridica la 33.


in urmă cu câteva săptămâni ministrul sănătăţii ne spunea la depistarea primului caz de porcină că persoana cu pricina va fi izolată şi virusul nu se va răpândi. Eu spuneam pe atunci că o să avem cel puţin 70 de cazuri. Am ajuns la 33.. mai sunt 37 până să mi se îndeplinească profeţiile

1/zi


si varianta color

luni, 29 iunie 2009

Vin vremuri grele

Pregatiti-va pentru ce este mai rau, avertizeaza expertii in economie. Romania va trece cu bine vara, insa in toamna, recesiunea va atinge punctul maxim, blocajul financiar, falimentele si disponibilizarile urmand sa fie la ordinea zilei.

de asta imi era cel mai frica... si stiti cum se spune, de ce-ti este frica de aia nu scapi. Si in continuare ma tem ca la noi clasa politica are alte preocupari... campanii electorale, bataie pe ciolan, si chestiuni care tin de orgoliul fiecarui politician... asta o sa ne afunde in mlastina crizei financiare mai rau decat ne-am fi inchipuit

1/zi

sâmbătă, 27 iunie 2009

vineri, 26 iunie 2009

ULTIMA ORĂ: Michael Jackson ar fi murit după o injecţie cu un calmant la fel de puternic precum morfina

În cursul zilei de joi, în urma unei repetiţii, Michael Jackson a primit o injecţie cu Demerol, pentru a-şi învinge durerile şi oboseala
* Un fost impresar îi acuză pe medicii „şarlatani” şi „criminali” care au profitat de ipohondria cântăreţului, îndopându-l cu medicamente

Michel JAKCSON video story

Decesul lui Michael Jackson a adus blocaje masive pe internet

Multe site-uri web, de la Google si Twitter pana la site-urile de stiri, s-au blocat sau au functionat mult mai greu dupa ce milioane de utilizatori au intrat pe internet sa citeasca despre moartea lui Michael Jackson. Google a dat eroare la cautari despre Michael Jackson, iar pe Twitter, postarile despre starul american au atins niveluri record, noteaza BBC si Le Figaro.

Medicii care l-au tratat pe Michael Jackson, criminali sarlatani care au profitat de ipohondria acestuia



hotnwes "Tarak Ben Ammar, prieten si ex-manager al lui Michael Jackson, i-a calificat vineri drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat de faptul ca regele muzicii pop era "ipohondru" si "l-au indopat cu medicamente", relateaza AFP, citand o declaratie pentru radioul francez Europe 1.
"Este evident ca cei care au fost criminali in aceasta afacere sunt medicii care l-au ingrijit de-a lungul carierei, care i-au distrus fata, care i-au dat medicamente pentru a-l scapa de durere", a declarat Tarak Ben Ammar, producator de cinema si om de afaceri tunisian.
"Nu mai putea sa doarma si lua somnifere. Era ipohondru si nu vom sti niciodata daca era intr-adevar bolnav, pentru ca era inconjurat de medici care traiau din aceasta maladie, care il facturau cu mii si mii de dolari pentru medicamente, pentru vitamine...", a continuat Ammar, care a fost managerul cantaretului in turneul mondial efectuat la sfarsitul anilor '90.
El sustine ca Michael Jackson a murit "in urma unei crize cardiace, pentru ca lua tot felul de medicamente", dar a precizat ca nu l-a vazut niciodata drogandu-se pe starul pop.
"Manca foarte prost, nu a avut niciodata o viata foarte sanatoasa, nu putea sa faca sport. Toate acestea ar fi avut aceleasi consecinte asupra oricarei fiinte umane", a concluzionat el. "

A murit o legendă, a murit Michel Jackson



Regele muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit joi, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, a anuntat Los Angeles Times.

Michael Jackson este unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari de albume din toate timpurile. Dupa 1990 cariera sa a fost, insa, afectata de scandaluri. In 2005, a fost achitat dupa ce fusese acuzat de pedofilie.

Michael Joseph Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson. A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului. Cinci dintre albumele sale solo au devenit cele mai bine vandute albume din intreaga lume : Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991 ) si History (1995).



Unul din putinii artisti introdusi in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a inclus mai multe realizari Guinness World Records inclusiv una pentru Thriller cel mai bine vandut album din lume, 13 Premii Grammy, 13 single numarul unu in cariera sa solo mai mult decat orice alt artist de sex masculin in Hot 100 ERA si vanzarea de peste 750 milioane de unitati in intreaga lume.

Jackson s-a confruntat cu probleme financiare în ultimii ani, fiind aproape de a-şi vinde celebra fermă Neverland la licitaţie, în mai 2008. Jackson nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

1/zi



mi-e dor de mare

joi, 25 iunie 2009

BĂSESCU NU SE DEZMINTE

Presedintele Traian Basescu i-a cerut joi unui ofiter SPP sa inlature un jurnalist al Antenei 3 din drumul sau, acuzand faptul ca ziaristii "sunt mai rai ca fosta securitate".

MAFIA EXECUTARILOR SILITE - sambata 22:05


2008 a fost un an fabulos pentru bancherii din România. Aflat la periferia economiei globale, sistemul bancar autohton încă trăia în beţia profiturilor înalte pe când în economiile mature falimentele bancare zguduiau economiile naţionale şi mii de funcţionari bancari îşi pierdeau locurile de muncă. Profitul sistemului bancar românesc, în 2008? Aproape dublu faţă de anul precedent, 1,27 miliarde de euro net, după plata tuturor taxelor. Băncile au profitat cât au putut de frenezia consumului ce cuprinsese societatea românească, dând credite cu ochii închişi, într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pentru cifre de afaceri cât mai mai mari, cât mai repede.

Rezultatele acestei industrii a chilipirului bancar încep să se vadă azi. 10 la sută dintre cei care au contractat un credit nu mai pot plăti. Doar în primele 3 luni ale anului 2009, numărul restanţierilor a crescut cu peste 61.000, până la jumătate de milion de oameni. Suma pe care băncile trebuia să o încaseze se ridică deja la 328 milioane de euro. Peste 80% din această ea reprezintă restanţe de peste 90 de zile ale persoanelor care s-au împrumutat.

Iar după 90 de zile, băncile sunt obligate să înceapă procedurile de executare silită a datornicilor. Cu alte cuvinte, mai mult de trei sferturi dintre cei care au acum întârzieri la plată în România sunt pe cale să-şi piardă o parte sau toată averea personală.

1/zi



culoare la mare

miercuri, 24 iunie 2009

PROMO - REPORTER SPECIAL

MAFIA EXECUTĂRILOR SILITE


SÂMBĂTĂ 27IUNIE ORA 22:05 ANTENA3 - REPORTER SPECIAL

BĂSESCU vs CEUŞESCU

Băncile îşi anunţă azi ofertele în programul Prima casă


Azi este ultima zi de inscrieri pentru banci in programul lansat de Guvernul Romaniei, "Prima casa".

Chiar sunt extrem de curios să vad cine se mai bagă în povestea asta. Ştiu că BCR-ul deja a scăzut dobânziile la depozite tocmai ca să poată participa la acest program cu dobânzi mai mici si la credite. In rest nu cred ca vor fi multi cei interesaţi de chestia asta. Ştiu că sună paradoxal fiindcă vorbim de sume garantate de stat... idee la care băncile ar trebui să tragă ca muştele la ... Însă dorinţa acestor instutuţii să jefuiască este mai mare decât cea de îmbogăţire lentă dar sigură. Satisfacţia lor să stoarcă bugetele românilor până la ultima picătură este un sentiment muuult mai puternic si mai excitant decât siguranţa oferită de garanţia statului

marți, 23 iunie 2009

1/zi



.... si frumusetea fotografiei alb negru

MAFIA EXECUTĂRILOR SILITE - video

MAFIA EXECUTĂRILOR SILITE - GEAMBAŞII DE CASE

Vorbim despre reportajul care va intra sâmbătă 27 iunie la Reporter Special.


Anul trecut, petrecerea creditelor era în toi în România. Precum o armată de Cenuşărese ajunse la balul tuturor viselor, 5 milioane de români s-au înfruptat din meniul băncilor – s-au împrumutat oricum, oricât şi pentru orice.
La miezul nopţii, a venit criza globală – şi, cu ea, teribila notă de plată a belşugului. Petrecerea s-a terminat brusc. Jumătate de milion de datornici s-au trezit cu buzunarele goale şi s-au întors la numărat boabe de fasole. Restanţa medie a acestor rău-platnici se apropie acum de 650 de euro şi continuă să crească, la fel ca şi numărul lor, de altfel.
În mahmureala generală provocată de spargerea chefului, 14.000 de familii îşi oblojesc migrenele pe la rude, pe la prieteni, pe la vecini, sau chiar în stradă. Sunt cei cărora băncile le execută silit casele cumpărate pe credit ipotecar. Acest film este despre ei, cei care şi-au dorit o casă şi au rămas şi fără hainele de pe ei – şi despre rechinii care îi atacă, printre resturile naufragiului lor personal.
SAMBĂTĂ ORA 22:05 LA REPORTER SPECIAL - ANTENA3

1/zi



putin aer proaspat de alge

luni, 22 iunie 2009

EBA - sediul de campanie plătit din banii noştri


EVZ:Camera Deputaţilor i-a achitat Elenei Udrea, în aprilie, 5.624 de lei chiria pentru biroul de parlamentar situat la exact aceeaşi adresă. Finanţarea sediului pe care fiica preşedintelui, Elena Băsescu, l-a folosit în campania pentru europarlamentare ridică suspiciuni. Independenta EBA şi-a stabilit cartierul general pentru alegerile din 7 iunie într-un spaţiu din Bulevardul Ghencea nr. 43, pe care i l-a cedat gratuit ministrul tu rismului, Elena Udrea. Anunţul tranzacţiei s-a făcut oficial în martie, pentru ca pe 3 aprilie fiica preşedintelui să ţină acolo şi prima sa conferinţă de presă.
La sfârşitul săptămânii trecute însă, Camera Deputaţilor a publicat pe siteul instituţiei un raport cu cheltuielile lunare ale aleşilor din care reiese că Elena Udrea a încasat de la stat în luna aprilie 5.624 de lei pentru chiria biroului său parlamentar cu aceeaşi adresă: Bulevardul Ghencea, 43.

Ministrul turismului se află astfel pe locul al doilea în topul celor care au cheltuit cel mai mult pe chirie în aprilie, primind totodată alţi 3.921 de lei pentru materiale de întreţinere şi 3.500 pentru personalul biroului parlamentar care i-a stat la dispoziţie şi Elenei Băsescu. În total, 13.045 de lei.


doar eu am senztia ca EBA ne ia de prosti?

duminică, 21 iunie 2009

1/zi



promit ca asta este ultima cel putin saptamana asta. din punctul meu de vedere asta este cea mai tare foto de la Vulcani... imi place muuuuult tare de ea

sâmbătă, 20 iunie 2009

joi, 18 iunie 2009

LELIA MUNTEANU, despre meseria de ziarist

"Ziarist e ăla care-a prins un subiect, nu ăla care i-l citeşte la televizor între două calupuri de publicitate sau ăla care uită să-l semneze când îi dă drumul pe print. Ziarist e ăla care s-a dus la o şcoală de vară cu lăutari, la o paranghelie politică: „Ce viaţă frumoasă ai!“, i-am zis. „Bagă marfă, 3500 de semne!“. Şi mi-a răspuns: „Până-n doişpe. A murit tata“. Şi l-am iertat pe piţifelnic, deşi corect era „douăsprezece“. Ziarist e ăla care n-a citit despre cele trei idei pure ale raţiunii la Kant (har Domnului că nu s-a spurcat la filozofie, asta l-ar reabilita în ochii preşedintelui). Ziarist e ăla care trece prin viaţa lui ca acceleratul Bucureşti-Ploieşti prin halta Româneşti, fără să oprească. Ziarist e ăla căruia i s-a dus smalţul la cadă şi mâine trebuie să scrie despre noile modele de jacuzzi. Ziarist e idiotul ăla care transmite din tomberonul cu aviare, din râtul porcinei şi tu-l iei la mişto că nu-şi găseşte cuvintele. Ziarist e ăla care te plimbă prin wonderland când copiii lui au muci şi febră. Ziarist e ăla care a visat, ca şi tine, să schimbe lumea şi, noaptea târziu, când ajunge acasă şi bate ca un dement în geamul buticului din colţ să deschidă şi să-i dea o pâine, observă că a mai trecut o zi, aceeaşi mereu, ştergându-şi spaimele pe sufletul lui de rumeguş.
...
Ziarist e ăla care-ţi mestecă actualitatea ca să-ţi fie ţie mai uşor s-o înghiţi, care aleargă de chiaun după exclusivităţi, care dezleagă enigmele vieţii tuturor, dar stă prostit, fără să priceapă nimic, în pragul propriei existenţe, aflând despre viaţa lui în cel mai bun caz pe surse."

mai multe despre meseria asta, uneori atat de ingrata, puteti citi aici - Meserii inutile: ziarist

Dan PURIC - Toţi cinci


Am avut privilegiul aseara sa primesc o invitatie de la un om deosebit la un spectacol absolut remercabil. "Toti 5" marca Dan Puric. Dupa ce am escaladat podurile, podetele, damburile si gropile de pe Lipscani am ajuns intr-un final glorios la sala teatrului Rapsodia. Pe un spatiu extrem de ingust, pe un ponton de lemn care gemea sub greutatea picioarelor noastre mai multi oameni asteptau. Tineri si frumosi. Sunt acei oameni pe care nu o sa-i vedeti niciodata la un concert Guta. Dar nu ei sunt tema postului meu. Ci spectacolul regizat de cel care-si pune amprenta tot mai tare in constiinta culturala a romanilor - Dan Puric. A reusit, asa cum spuneam si la inceput, sa monteze o poveste exceptionala. Toat spectacolul a fost format din mici tablouri de pantomimă care purtau, poveşti „spuse“ simplu, curat şi frumos în gesturi şi în paşi de dans, puternic spiritualizate şi „angajate“, mărturisiri de credinţă şi declaraţii antirăzboi şi antidemagogie politică. La sfarsit am aplaudat pana am simtit ca ma dor mainile... si am continuat sa o fac, nu am fost singurul. Tot publicul a aplaudat cu putere minute în şir. Va recomand acest spectacol cu tot sufletul. Rupeti-va 1 ora din viata... merita.

1/zi



...si din nou noroi

miercuri, 17 iunie 2009

Trageri bisăptămânale la 6 din 49. E foame de bani, e foame de bani

Extrageri la Loto 6/49 si Noroc de doua ori pe saptamana, joia si duminica. Loteria Romana va organiza, din 2 iulie, trageri bisaptamanale, din dorinta de a se alinia modelului altor loterii de stat din Europa, care organizeaza trageri bisaptamanale pentru jocurile de tip loto, a anuntat miercuri compania.



Familia vicepremierului şi ministrului de Interne, Dan Nica, se dovedeşte a fi deosebit de norocoasă. Cel puţin aşa rezultă din declaraţia de avere depusă de Nica pentru anul 2008. Din acel document aflăm că dincolo de sumele importante câştigate de Dan Nica din activitatea de deputat şi vicepremier, soţia sa a îmbunătăţit substanţial veniturile familiei reuşind să câştige la loto nu mai puţin de 20.000 de lei noi.

...ce coincidenţă

1/zi



putin verde in griul vulcanilor

marți, 16 iunie 2009

RADU MORARU - SLUGĂRNICIA NAŞULUI


...mă uit acum laB1 tv, la nasu', şi nu pot să nu mă întreb cât de mult se pot prostitua unii oameni? raspununsul: nelimitat. Exemplu: Radu Moraru. Este exemplu viu de, nici măcar ziarist nu-i pot spune, executant. Radu Moraru a devenit un fel de slugă a Cotrocenilor. Un spălător de cadavre. Radu Moraru este cel care a încercat şi a reuşit să o promoveze pe EBA în timpul campaniei. Întrebări uluitor de penibile - asta a fost reţeta succesului. Apoi a urmat Boc... cu mingii la fileu. Şi în cele din urma marinaru care-l foloseşte pe radu moraru pe post de hârtie igenică. Si ca totul sa fie complet, servilismul să fie apoteotic şi slugărnicia ridicată la cote inimaginabile lab1tv afiseaza un mesaj pe ecran prin care, chipurile, românii îl vor în proporţie de 89% pe TB preşedinte cu un nou mandat. Oare unii oameni chiar nu mai au niciun pic de jenă, de bun simt, doar un strop cer nu mai mult. Concluzia este foarte clară - Radu Moraru a ajuns cârpa PD-L-ului.

DEPECHE MODE şi revenirea la Bucureşti

Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher - cei trei membri ai trupei Depeche Mode - îşi exprimă regretul cu privire la anularea unor concerte ce trebuia susţinute în mai multe oraşe din Europa, printre care şi Bucureşti, subliniind că vor face o prioritate din revenirea în aceste locuri.
"Înţelegem dezamăgirea şi frustrarea pe care le simţiţi în urma anulării acestor concerte - şi noi suntem dezamăgiţi", au declarat cei trei membrii Depeche Mode, într-un mesaj postat pe site-ul oficial al trupei.
"După succesul pe care l-am înregistrat în Europa de Est şi de Sud cu show-urile susţinute în 2006, am fost foarte entuziamaţi la ideea de a reveni în unele dintre oraşele noastre favorite şi de a ne întâlni cu fani devotaţi în locuri în care nu am mai cântat niciodată. Însă odată ce ne-am dat seama că nu vom putea cânta în zilele stabilite iniţial, am început să căutăm, împreună cu managerul şi agentul nostru, variante de reprogramare. Întârzierea cu care aţi primit informaţiile în această ultimă perioadă fost provocată de dorinţa noastră de a verifica toate posibilităţile, dar şi de dificultăţile logistice implicate de reprogramarea concertelor într-un turneu de aceste dimensiuni. La acestea s-a adăugat şi faptul că majoritatea concertelor pe care a trebuit să le anulăm urmau să se desfăşoare pe stadioane, ceea ce însemna că puteau fi reprogramate doar pe durata verii. Însă, aşa cum mulţi dintre voi ştiţi, noi aveam deja programate concerte în America de Nord şi de Sud, după turneul european, aşa că programul nostru este deja foarte încărcat. Din păcate, în cele din urmă, nu am reuşit să reprogramăm decât show-urile pe care urma să le susţinem în locaţii indoor, pentru că am reuşit să le amânăm pentru segmentul din iarnă al turneului nostru european. Cu toate că nu am reuşit să reprogramăm concertele noastre din Atena, Istanbul, Bucureşti, Sofia, Belgrad, Varşovia, Riga şi Vilnius, revenirea în aceste oraşe va fi o prioritate în viitorul apropiat", spun membrii Depeche Mode.


eu nu cred ca o sa-i vedem pre curând pe plaiurile mioritice

VREŢI SĂ MERGEŢI ÎN DELTĂ? MAI GÂNDIŢI-VĂ

eu unul vroiam in vara asta s atrag o fuga in delta pentru vreo 4-5 zile. Dupa ce am citit articolul asta am renuntat la idee.

Cum isi stabilesc pensiunile din Delta tarifele pentru cazare si masa? Urmariti mai jos o serie de negocieri, purtate de Dan Popa, care a incercat sa rezerve, telefonic, doua camere, pentru acest week-end.
CAZUL I
Buna ziua, Pensiunea X?
Da.
Fiti amabil, am dori sa mergem in week-end in Delta. Mai aveti locuri?
De unde sunteti?
Din Bucuresti
Da, mai avem. Un milion si jumatate/loc de cazare.
Camera?
Nu. Am spus clar: pe loc de cazare. Pe persoana. Doua persoane, treisutederon.
Si ce oferiti in banii astia?
Cazare, ce nu e clar?
Mic dejun?
Dom`ne, cazare. Micul dejun se poate achita separat, daca doriti.
Televizor, toaleta, dusuri?
Avem. Toaleta e la 15 metri de camera. Cat va ia sa faceti 15 metri?
Multumesc.

CAZUL II

Buna ziua, pensiunea Y?
Da.
Am dori sa stam doua zile la Dv, in weekendul asta. Mai aveti locuri?
Ce data e sambata?
Nu stiu
Dom`ne, vreti sa veniti aici si nu stiti exact ce data e?
Da, vrem sa venim in week-end, dar nu m`am uitat in calendar. Nu folosesc metoda calendarului.
Hotarati`va in ce data doriti sa veniti si sunati`ma.
Bine, multumesc mult pentru amabi… A inchis.

CAZUL III

Buna ziua, pensiunea Z?
Da.
Am dori sa venim in weekendul acesta la dumneavoastra. Mai aveti locuri?
In ce week end vreti sa veniti???
In weekendul asta. In prima zi de vineri.
Aaaa… in weekendul asta, deci
Deci, da.
Dom`ne, uite care`i treaba. Eu detin doua pensiuni, dar una e plina
Si a doua?
In cea de`a doua mai am locuri.
Pai am vrea doua camere.
Cate locuri?
Doua camere.
Cati sunteti?
Patru persoane.
Patru?
Da, patru.
Asta inseamna patru paturi.
Da, patru paturi in doua camere
Dom`ne, eu va dau patru paturi. Un milion patul pe noapte. Dar toaleta e comuna.
In comuna?
Hai dom`ne, cum in comuna? E comuna, adica nu aveti toaleta in fiecare camera. Am 8 camere, dar sa stiti ca sunt oameni curatei la mine. Va notez?
Stiti, am vrea totusi o toaleta separata….
Mergeti si cautati`va, daca nu sunteti in stare sa va faceti rezervare ca oamenii, cu o luna inainte. Numai fitze aveti, dom`ne…
In urma cu cateva minute, un sms, scrie Dan Popa, pe blogul lui. Citat exact: "Am vazut ca sunteti om serios si am redus pretul laca zare. Va dam si mancare in 150 ron/zi". Ce raspuns ar trebui dat?


Romania... the land of choice

RECOMANDAT GOAGĂL



mai tineti minte documentarele aparute dupa '90 despre copii cu probleme?.. ap[ruse atunci un motto...ceva de genul... si ei sunt ai nostri...doamne ce bine se mai potriveste si in cazul de fata

1/zi



o stana de langa Vulcanii Noroiosi... doar nu credeati ca scapati asa usor de vulcani :-)

luni, 15 iunie 2009

TEPUIŢI LA DOMICILIU


există printre voi persoane care au crezut că muncind acasă, înşirând mărgele, lipind plicuri, sau împachetând ceasuri ar putea câştiga zeci de milioane? Aveţi cunoştinţe care au trimis sume cuprinse între 40 şi 60 de lei pentru a primi un pachet promoţional, cu ustensile specifice actiunilor homemade, care ar fi urmat să le schimbe viaţa? Dacă raspunsul este afirmativ... daţi-mi vă rog de veste. Este o poveste atât de savuroasă încât cu siguranţă merită transformată într-un reportaj.

1/zi



vulcanii asaltati de turisti

duminică, 14 iunie 2009

PRIMA CASĂ - PRIMUL PROGRAM ELECTORAL

... pentru alegerile prezidenţiale.
Guvernul condus de premierul Emil Boc se reuneste duminica in sedinta extraordinara pentru a adopta normele de aplicare ale programului Prima Casa. La reuniunea de la Palatul Victoria participa si presedintele Traian Basescu.

este totul atât de evident... inclusiv participarea marinarului mi se pare de o nesimţire fără limite. Si probabil ca programul asta va functiona... si chiar bine, pana la alegerile prezidentiale... dupa care evident se va renunta la el. Cum e sa-ti faci campanie pe bani publici... e bine va spun eu. Culmea este ca toate televiziunile transmit aceasta sedinta in direct...

1/zi


REVENIM LA VULCANI

sâmbătă, 13 iunie 2009

Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul


"In 5 ani voi fi presedintele Romaniei, pentru ca, dupa ce voi face eu in PE, nu o sa mai poata contesta nimeni competenta lui Becali. Io sunt Becali, ce pot sa faca ailalti 32 de europarlamentari romani in fata mea? Pai io sunt Becali, n-au ce sa faca astia ca sa fie mai buni ca mine in PE. Ce pot sa faca Stolojan si Severin? Din punct de vedere politic, astia pentru mine sunt gandaci", a afirmat, sambata, proaspatul europarlamentar Gigi Becali.

ce spasit era baiatul asta cand a iesit din puscarie... acum si-a luat-o iar in cap. Astia-s oamenii pe care-i voteaza romanii. Trist

GAFĂ DE PROPORŢII LA ACCES DIRECT

Poze din serialul LOST analizate ca fiind cazuri reale... mai vin si psihologii să-şi de cu părerea... doamne ce jenant



sunt uluit. bulversarea este cu atat mai mare cu cât îl cunosc personal pe Mădălin Ionescu... un tip cult, inteligent, citit. Stau şi mă întreb cum poate să cadă în astfel de capcane.

1/zi - O proastă



pe fotografia asta o chema - O PROASTĂ. Si acum povestea. Mai ales ca Vlad spunea ca fiecare fotografie trebuie sa fie parte a unei povesti.
Eu stau şi ma intreb de ce oare in fiecare loc aglomerat, in fiecare grup trebuie sa se gaseasca un prost sau, ca in cazul de fata, o proasta, care trebuie sa ducă teribilismul infantil, specific perioadei pubertatii... pe culmile vulcanilor noroiosi. Am tinut obiectivul pe ea cu speranta ca am sa o surprind rupandu-si gatul. Nu a fost sa fie... pana la urma, dupa tipete, zbierete, si vaicareli, a reusit sa coboare in siguranta.

vineri, 12 iunie 2009

ADIO DEPECHE MODE SAU ŢEAPA DEPECHE MODE

Depeche Mode nu mai vine la Bucureşti. Trupa nu a reuşit să reprogrameze niciunul dintre cele opt concerte, anulate din cauza spitalizării solistului Dave Gahan, pe 12 mai. ***Gahan a suferit un atac de gastro-enterită, chiar înainte de a urca pe scenă, în concertul de la Atena. Analizele amănunţite au arătat o tumoră la nivelul vezicii urinare, care a fost extirpată chirurgical, însă medicii i-au recomandat o pauză de recuperare. Fanii care îşi cumpăraseră bilete pentru spectacolul Depeche Mode de la Bucureşti, din 16 mai, îşi pot recupera banii sau le pot preschimba cu bilete la B'ESTFEST, la tarife speciale...

acum stau şi mă întreb ce înseamnă tarife speciale. BTW va amintiţi ca spuneam la momentul anulări concertului că acesta nu se va mai ţine? :-)

CĂLDURA E SEXY






ma puteti contrazice?

COINCIDENŢE LA 6 din 49

Cum de au câştigat premiul cel mare de la Loto doi gălăţeni, la aceeaşi agenţie, la un interval de şapte luni? De ce oamenii care poartă uniformă iau mereu premii la Loto 6 din 49? Care e explicaţia faptului că superpotul de la Loto, care a fost vânat de jucători aproape şase luni, a fost câştigat, chiar în ziua alegerilor europarlamentare? Răspunsul este unul, la toate întrebările: “O simplă coincidenţă!”.... scrie un tabloid.

iata aşadar cateva întrebări pertinente... raspunsurile probabil nu le vom afla niciodata. Ar mai fi ceva de adăugat... eu nu cred in coincidenţe :-)

joi, 11 iunie 2009

DUPĂ FURTUNĂ

...a urmat asta



parca ar fi fost imagini dintr-un film SF

CURCUBEU IN SECTORUL 3

din ciclul ... mai multe pe zi









fotografii facute la 20.30

EBA RECUNOAŞTE - ARE MINTEA ODIHNITĂ



multam yoda... doamne cat e de proasta fetita asta... e inimaginabil...
fratilor pana acum se plangea ca o m.....e presa, acum stau si ma intreb cum se cheama procesul prin care-ti dai m...e singur... singura?

Răcoriţi-va un pic

miercuri, 10 iunie 2009

1/zi



Marginile acestor cratere sunt foarte inselatoare: desi par solide si sigure, numai anumite portiuni sunt formate doar din noroi intarit, restul zonelor fiind acoperite de simple cruste sau ramanand inca umede pe directia lavei care se scurge incet.

EXTRATERŞTRII AU ATERIZAT ŞI ÎN ROMÂNIA !?



cu modelul putin schimbat iata aici o secventa care arata cum se formeaza cercurile misterioase

Primul bărbat gravid din lume

Un transsexual american, nascut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni barbat, a nascut marti al doilea sau copil, transmite ABC News.
Barbatul in varsta de 35 de ani, care a dat nastere in vara anului 2008 unei fetite, Susan, a nascut si un baietel, potrivit NewsIn, care citeaza AFP.



pentru mine povestea asta este absolut halucinantă

Una dintre cele mai cinice farse politice din ultimii 20 de ani

am gasit acest articol scris de de Valeriu Sela Europa Libera ... sunt cuvinte care te ung pe suflet. Vi-l recomand

Elena Basescu a fost cel mai mediatizat candidat in campania electorala pentru euro-parlamentare. Evoluind intre gafe si platitudini, candidata care se doreste personificarea spiritului tinar, a beneficiat de o campanie electorala bine pusa la punct in care singura vulnerabilitate a fost propria sa persoana. E oare important sa se vorbeasca despre acest candidat pitoresc, pe fondul unei campanii mediocre?Importanta nu este domnisoara Basescu in sine ci ceea ce pretinde ca simbolizeaza. De ani de zile, tinerii din Romania nu s-au putut identifica cu mai nimeni, in spatiul politic de acolo. De aceea multi nici nu voteaza. Clasa politica a nascut “cadre” tinere, formate la frontiera dintre regimuri si educate sa serveasca casta ridicata la putere. Intre ei, pe rind, un Petre Roman sau un Adrian Nastase sau un Mircea Geoana, care au beneficiat de culoare de start favorabile si in timp au fost vagi pete de culoare, puse pe o pinza in care domina cenusiul tovarasesc.Tinerii post-comunisti s-au dovedit obedienti mostenitori ai traditiei: oportunisti, cameleoni politici, forme fara fond. Reformatori reali nu au fost. Nu i-a lasat nici sistemul, dar nu i-a impins nici formatia sau instinctul. Ei si-au inselat generatia, pretinzind ca sint ceea ce nu erau. Ceva i-a unit. Constiinta faptului ca orice s-ar intimpla tot ei vor cadea in picioare. Asta i-a invatat revolutia din Romania, care s-a debarasat de Ceausescu si a oferit partituri noi si mai profitabile, multor actori din trupa sa. Ideea “indiferent ce facem, tot noi cistigam” s-a perpetuat. “Ii mai pacalim o data” a devenit reteta invingatoare. Asta a fost modelul de ascensiune pe care l-au avut in fata ochilor tinerii care de-abia se formau.Partidele politice au lasat putin loc tinerilor de valoare si bine pregatiti sa ajunga la virf. Altfel cum s-ar fi putut perpetua unii si aceasi mediocrii, in toti acesti ani, la conducerea tarii? Este clar acum ca singura solutie pentru Romania este o noua generatie politica. In prezent atit liderii considerati “pozitivi” cit si cei “negativi” sint la fel de blocati in proiecte politice rigide si fara viitor, la fel de expirati. Este nevoie de o “schimbare in care sa putem avea incredere”. Si tocmai pentru ca aceasta nevoie exista si tocmai pentru ca ea este constientizata, fenomenul Elena Basescu este una dintre cele mai cinice farse politice din ultimii 20 de ani.Vrea sa ne faca sa credem ca este intruchiparea spiritului tinar. O rebela. Dar revolta ei aduce mai mult a copil razgiiat, care crede ca jucaria i se cuvine. Cu orice pret. Pentru ca, nu-i asa, orice s-ar intimpla tot “noi” cadem in picioare. Despre tinerii care indraznesc sa puna intrebari sau sa conteste regimul tatalui, Elena spune ca sint “frustrati”. Ar avea toate motivele sa fie. Ascensiunea ei politica nu are probabil la baza vreun vis dinastic al presedintelui. Nu este modelul nord-corean pur, ci unul adaptat. Elena Basescu poate ajunge euro-parlamentar pentru ca, in Romania, sefului i se fac favoruri chiar inainte ca el sa si le poata imagina. Armata de lingusitori si oportunisti anticipeaza cele mai indraznete posibile dorinte ale liderului si le face sa se materializeze, inainte ca acesta sa se trezeasca din somn.Daca si-ar dori, domnisoara Basescu poate sa afle ce e in spatele campaniei ei, admitind ca inca nu stie. Putea si ea sa sune la filiale, cum au facut colegi ziaristi si sa intrebe daca organizatii locale PDL aranjeaza voturi in favoarea sa. Dar nu o face pentru ca asta e “jocul politic” pe care l-a invatat la Modrogan. Nu o face pentru ca locul de euro-parlamentat i se cuvine. Lanseaza chiar provocari celor care au indraznit sa o conteste in partid si care se incapatineaza sa nu inteleaga in ce fel de spatiu politic evolueaza si cine e sef. Le spune ca va dovedi prin numarul de voturi ca merita un loc eligibil pe listele PLD. Un partid care se face acum ca nu o cunoaste, dar care—in conformitate cu relatari de presa— ii gestioneaza din umbra campania si ii aranjeaza voturi. Cu Alina Mungiu nu vrea sa se angajeze in polemici. Ce cuvint mare! In fata unui astfel de simbol al spiritului tinar, cum sa nu devina generatia “frustrata”? Elena Basescu poate face ca PDL sa ajunga pe locul doi. Elena Basescu poate arunca inca o umbra asupra presedintiei tatalui, sugerind un model dinastic intr-o tara cu amintiri proaspete si dureroase, in aceasta privinta. Nu pare sa-i pese. E jucaria ei. I se cuvine. “The sky is the limit” pentru Elena de Dorobanti.Realitatea ei este una fictiva. Vede doar ce vrea sa vada. In campanie are un nume cu rezonante haiducesti: Eba. Dar sa nu ne lasam inselati de aparente. Nu este haiducul care da la saraci. Nu este haiducul care face dreptate unei generatii. Nu este un haiduc decit poate in scenetele turistice ale celeilalte Elena. Elena Basescu este printesa inchipuita pe linga care se gudura la scara nationala, ciinele Vasile. Nimic altceva. Nota: Text semnat de Valeriui Sela, preluat de pe site-ul Europei Libere cu acordul autorului.

marți, 9 iunie 2009

BOC - derbedeul dracului



lu' asta mic nu-i plac intrebarile incomode

1/zi



ramanem la vulcani

luni, 8 iunie 2009

GALA PREMIILOR APTR - ÎN ACEASTĂ SEARĂ

CEI INTERESATI POT URMARI INREGISTRAREA GALEI PREMIILOR APTR ASTĂZI DE LA ORA 22:10 - TVR 1

Gala Premiilor Naţionale de Televiziune . Ediţia a XIX-aPrezintă prof. univ.dr. Manuela CernatFestivitatea anuală, în cadrul căreia unt decernate premiile naţionale de televiziune pentru cele mai bune producţii ale anului precedent, a avut loc anul acesta la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional Bucureşti, în prezenţa unor prestigioşi reprezentanţi din audiovizualul românesc.Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România, prima organizaţie a teleaştilor profesionişti din ţara noastră, este o asociaţie artistică independentă, fără nici o afiliere sau preocupare politică.A fost fondată în data de 9 Mai 1990, de către un grup de 21 de realizatori de elită, ale căror reuşite în domeniul televiziunii au fost recunoscute cu premii naţionale şi internaţionale.În fiecare an, Galele A.P.T.R., disting şi premiază cu sprijinul unor sponsori, prieteni ai televiziunii, cele mai valoroase programe care s-au bucurat de audienţa marelui public şi care s-au impus prin profesionalism.

1/zi



bulbuci noroiosi

duminică, 7 iunie 2009

Un puşcăriaş, un instabil psihic şi o piţipoancă - naţionala României în UE

Fraţilor stau inmarmurit la tv. Şi realizez cine ne va reprezenta în parlamentul european. O avem pe piţipoanca de Dorobanţi care nu ştie pe ce lume se află când iese de la Bambu, îl avem pe Becali care din puşcărie şi se duce direct în PE şi pe Vadim care Dumnezeu să ma ierte... omul e dus rău de tot. Eu cred că în ritmul ăsta exista doar două variante. Una, ori gaşca celor 3 o sa reuşească să saboteze şi ulterior să arunce în aer toată Uniunea Europeană, şi al doilea scenariu... în care într-un an de zile România va fi exclusă din acest club exclusivist. Nu este admisibil să se întâmple aşa. Hai sa le vedem cartea de vizita. Cuplu Vadim- Becali


şi piţipoanca de Dorobanţi



de data asta a fost plină de succesuri. oameni buni imi este rusine. si nu spun asta doar ca sa scriu ceva pe blog... pur si simplu imi este rusine ca tara noastra trimite in PE aceste specimene cu grave probleme la mansardă.

S-A CÂŞTIGAT MARELE PREMIU LA LOTO - puteţi să-mi spuneţi Nostradamus

Premiul de peste 11 milioane de euro la extragerea 6/49 de duminica a fost castigat. Numerele castigatoare au fost: 7, 15, 19, 30, 37, 44. Acesta este cel de-al doilea premiu ca valoare din istoria Loteriei.

fraţilor ce pot sa mai spun... va indic sa citiţi postul meu de saptamana trecuta AICI(daca nu aveti rabdare va spun eu pe scurt... duminica trecuta am prezis ca in aceasta duminica se va castiga marele premiu)... credeti ca ar mai fi ceva de adaugat ?

EBA - prostia demonstrată prin teoria reducerii la absurd

plecam de la ideea că EBA este inteligenta. da stiu ca este o absurditate... dar exact asta este teoria. facem abstractie de tot ce s-a intamplat pana acum si incepem sa comparam declaratiile liderilor politici luate la cald

Norica Nicolai: Am votat pentru o nouă direcţie a României

Antonescu: Am votat pentru începutul unei noi epoci a politicii româneşti

Geoană: Rezultatul europarlamentarelor nu va influenţa ecuaţia politică a coaliţiei

Boc spune că a votat pentru partid, pentru România şi pentru Europa

Marko Bela a votat "pentru o Europă care să impună drepturile minorităţilor"

Băsescu: Am votat exact pentru motivul pentru care i-am rugat şi pe români să meargă la urne

si acum fata lu' tata

Elena Băsescu: Am votat pentru mine - ce pana ei (aici as fi vrut sa scriu altceva dar mi-ar sari sotia in cap) ea nu voteaza pentru un viitor european, ea nu voteaza pentru stabilitate, ea nu voteaza pentru proiecte, ea nu voteaza pentru solidaritate, ea nu voteaza pentru mai stiu eu ce... ea voteaza pentru ea. Pe langa faptul ca in ziua alegerilor campania electorala este interzisa, lege incalcata in acest moment flagrant de pitipoanca de Dorobanti, Elena Băşescu ne-a demonstrat încă o dată, că e proastă. Că nu poate lega două cuvinte la cald. Deşi toată lumea ştia, inclusiv ea, că după ieşirea de la urne va fi intervievată... piţi nu a reuşit să lege nici măcar două cuvinte inteligente.

DIn păcate din cauza limbilor pline de kkt ale majorităţii românilor, din cauza lipsei verticalităţii şi pană la urmă din cauza prostiei crunte in care se bălăcesc unii... acest reprezentant modest al speciei umane... elena băşescu va ajunge să ne reprezinte în spuma politicii europene.

1/zi



un vulcan activ

sâmbătă, 6 iunie 2009

FRAUDA ELECTORALĂ PENTRU EBA

Din opt filiale PDL, cinci au confirmat ca au pregatit listele cu cei zece votanti pentru EBA iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui in conditiile in care ultimul sondaj INSOMAR anunta elgalitate in procente intre PSD si PD-L. Invetigatia HotNews.ro a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PDL si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.

* Ploiesti: La ora cinci-sase primesc raspunsul si stiu daca se duc sa voteze pentru EBA sau pentru partid. Asta face toata lumea
* Neamt: Va asigur ca liste am o gramada. Poate mai diseara pot sa le scanez si vi le trimit pe mail
* Vrancea: S-a vorbit cu fiecare presedinte de organizatie. Ei trebuie sa aiba in vedere pentru fiecare sectie un minim de 10 voturi pentru EBA
* Suceava: In fiecare din cele 550 de votare vor fi 15 voturi pentru Elena Basescu. Sunt comune unde sunt pregatite mai mult de 40% din voturi pentru ea
* Satu Mare: Avem mijloce de transport, tot ce trebuie. Stiu ca trebuie sa alegem niste persoane de incredere care sa o voteze pe domnisoara Basescu. Fiecare organizatie locala si-a ales persoanele de incredere care o vor vota.

o tara de kkt cu alegatori maro

1/zi



cum ajugeti la vulcani - Pornim din orasul Buzau pe drumul national DN 10 pe care parcurgem circa 17 km., până în localitatea Sătuc, unde o luăm dreapta spre Berca. După ce am traversat râul Buzău, drumul se ramifică din nou. De această dată o luăm spre stânga, si din nou dreapta după numai câteva sute de metri urmând indicatorul spre Chiliile ( lăsând la stănga drumul spre Mănastirea Rătesti). Parcurgem circa 10 Km până la următoarea intersectie, unde o luâm iar dreapta , si de unde mai avem de mers comform indicatorului 5,5 km pîna la Vulcanii noroiosi. Un ultim indicator îl intâlnim la numai 2km., de vulcani. Aici dacă facem la stânga trecând peste un pod ajungem la Pâclele Mari, iar dacă megem înainte si parcăm masina la magazinul mixt de la sonde, după care urcăm dealul dăm de Pâclele Mici.

vineri, 5 iunie 2009

EBA - UN NOU MESAJ ELECTORAL



dara... nu m-am putu abtine :-(

CUM AJUNG ROMÂNII SA CUMPERE PARLAMENTUL EUROPEAN


PSD vă cumpără voturile cu 50 de lei bucata!

fratilor ne facem de rasul curcilor... vai mama noastra. sunt curios cum o sa reactioneze colegii domnului Severin din PE cand or vedea acest filmulet... si cate or mai fi. ei asta este motivul din cauza caruia eu NU am sa merg duminica la vot. avem o clasa politica atat de corupta, atat de mizerabila, atat de ipocrita... incat nu are niciun rost sa-mi mai pierd din timpul meu liber ca sa le dau votul meu

1/zi



avem de-a face cu niste vulcani in miniatură la care conurile nu depăsesc 5-6 m înaltime, iar adâncimea de la care este aruncată spre suprafata "lava" este mult mai mica decat la un vulcan adevarat.

joi, 4 iunie 2009

IPOCRIZIE DE BANCHER

Profitul obtinut de BRD-SocGen din acordarea de credite ipotecare prin programul "Prima Casa" va fi "foarte marginal", in conditiile in care costurile de finantare sunt in continuare ridicate, declara presedintele BRD, Patrick Gelin, citat de NewsIn. "Trebuie sa fim realisti. Facem un efort pentru ca este vorba despre un program social, insa marja noastra este redusa, iar profitul va fi marginal, foarte marginal pentru acest segment de credite", a explicat seful BRD.

chiar acum scriu un reportaj despre tirania bancherilor din Romania. Despre cum iti poate creste o rata lunara peste noapte de la 30 de milioane la 50 de milioane... fiindca de esti la mana bancherilor. Despre cum te pot executa silit in caz de neplata a creditului ipotecar. Despre mafia samsarilor de case care a fost mana in mana cu acesti indivizi dubiosi care si-au umflat buzunarele pe spatele nostru... despre acesti indivizi care au puterea sa ne minta-n fata ... evident cu zambetul pe buze.

PRIME PE TIMP DE CRIZĂ

Castigul salarial mediu net a crescut in aprilie cu 0,4% (6 lei) fata de martie, pana la 1.408 lei (336 euro), datorita acordarii unor prime de Paste, a unor sume din profitul net si a realizarilor de productii mai mari, a anuntat Institutul National de Statistica (INS).

eu nu mai inteleg nimic. Cine naiba a mai primit prime de Paste pe praful asta? cred ca INS-ul a fost invins de inerţie :-)

EBA - DIN PUŢUL GÂNDIRII


La Cluj: “Sunt acea veriga vulnerabila pe care o are tatal meu, dar imi doresc ca dupa aceasta candidatura sa nu mai fiu neaparat acea veriga. Dar probabil ca o sa raman foarte mult timp de acum inainte, atata timp cat o sa fiu in politica. Dar poate ca n-o sa ma mai faca lumea agramata si toanta, toanta EBA, cum am vazut in foarte multe ziare".

fratilor incoerenta asta arata ca fatuca are, si nu vreau sa fiu rau, un retard. Deci, ca sa traducem, ea vrea dar nu poate. Acum stau si ma gandesc daca nu cumva a fost facuta la bautura... ipoteza deloc de neglijat cunoscandu-i tatal. Parca incepe sa mi se faca mila de ea.

1/zi

Cunoscuti în zona sub denumirea de pâcle, vulcanii noroiosi au aceiasi structură ca si vulcanii adevarati, în interiorul lor producându-se procese similare.