miercuri, 10 iunie 2009

Primul bărbat gravid din lume

Un transsexual american, nascut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni barbat, a nascut marti al doilea sau copil, transmite ABC News.
Barbatul in varsta de 35 de ani, care a dat nastere in vara anului 2008 unei fetite, Susan, a nascut si un baietel, potrivit NewsIn, care citeaza AFP.



pentru mine povestea asta este absolut halucinantă

7 comentarii:

Anonim spunea...

Da, intr-adevar, mai ales datorita polemicilor care se nasc pe marginea subiectului

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca la origine e femeie. Barbat gravid in adevaratul sens nu cred ca vom vedea curand.

Otilia spunea...

Al doilea copil???? Saracii copii, sunt blestemati pe viata! :( Iti dai seama cum va fi cand vor rade copiii de ei la scoala ca au fost nascuti de un barbat?? :(

Stelian Muscalu spunea...

joker - ma uit la burta mea si incerc sa-mi imaginez... ufff nu reusesc

april - pai normal... ca nu ai unde tine copilul pe dinauntru. eu nu-i inteleg pe astia care se nasc de un sex dar simt ei ca sunt de alt sex

Stelian Muscalu spunea...

otilia - copii astia vor avea mari probleme... eu astept sa creasca sa vedem daca mai auyim ceva de ei, de sanatatea lor fizica si psihica

Anonim spunea...

unii chiar nu sunt de condamnat, s-au nascut intr-un corp gresit, e ceva legat de o gena, insa pt altii, din pacate a cam devenit o moda.

Dili spunea...

Stelian, oamenii aceia sunt femei, ca si-au injectat testosteron ca sa devina mai masculini e alta treaba, asa ca al lor creieras poate accepta ideea unei sarcini, spre diferenta de al tau :P.
Nici eu nu inteleg fiindca nu sunt in locul lor, si nu pricep de ce nu se multumesc cu homosexualismul. Extrem de grav mi se pare modul in care sunt luati sau nu in serios de autoritati si ajutati sau nu dpv institutional (vezi cazul Sorina, de care scriam prin ianuarie)
Copiii lor clar nu vor avea o scala de valori corecta, asa cum nici fetita dnei Iliescu - pe care o vad mereu prin zona - nu cred ca o are. Lumea are si ciudatenii si nu cred ca puteau fi evitate, fiindca suntem din ce in ce mai plictisiti de normalitate.