joi, 12 noiembrie 2009

TNI - Târgul Naţional Imobiliar, trageţi lacăte pe buzunare

Astăzi se deschide la Palatul Parlamentului - Casa Poporului - ultima ediţie a acestui an a TNI. Apartamentele nevandute, multe la numar, stau la gatul dezvoltatorilor ca un sirag de pietre de moara. Potentialii clienti sunt momiti cu tot felul de prostii dooar doar or mai cadea niste fraieri in plasa expozantilor. Prietenii nostri de la IMPACT au scornit o chestie care te lasa masca - “Rețeta antistres” adica, spun ei, dacă optezi să te muți în Greenfield, cartierul din nordul sectorului 1:
* Economisești timp până la serviciu prin poziționarea cartierului și cele două drumuri de acces - ce naiba faci daca lucrezi in Militari sau Rahova?
* testele oficiale arată că aerul din Greenfield este identic cu cel din Breaza, iar veverițele și păsările asigură o senzație de confort locuitorilor, conform testimonialelor celor ce locuiesc deja în cartier (e drept, nu este meritul dezvoltatorului, dar este obligația noastră să păstrăm ce avem deja), - deci asta cu veveritele e mortala.
* reduceri de 14% sau mai mult din pretul de achizitie și garanția unui TVA de 5% care anul viitor se poate schimba,
* Crăciunul îl faci în casă nouă și primești cadou un șemineu electric. - fara sa precizeze de unde primesti curentul electric de la ENEL...nu, obligatoriu de la IMPACT
si nu vorbesc despre reportajele mele... iata ce spune PRO-ul


Cam asta pentru astazi. O sa revin cu mirobolantele oferte de la TNI.

PS - Expoziţia poate fi vizitata de joi pana sambata intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica in intervalul 10.00 – 16.00 . Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

20 de comentarii:

Dili spunea...

Vaii, muream fara sa stiu ca disconfortul meu zilnic e de la lipsa veferitelor din ciresul adiacent :-))))) Auzi, da' de ce sa pun lacat, mie n-are ce sa-mi fure....

Stelian Muscalu spunea...

ei tu esti un caz "fericit". ieri a venit un coleg care vroia sa cumpere in greenfield... cartierul Impactului. stia el ca eu am scris despre acest cartier. si mi-a cerut consultanta. ei omul ala avea bani... pentru o casa. pe el l-am sfatuit sa-si puna momentan lacat pe buzunare... mai ales daca tineam cont despre cartierul despre care vorbeam

Daniela spunea...

Stimate domnule Muscalu,

Nu pot decat sa va felicit pentru faptul ca informati corect ce se intampla astfel incat oamenii sa nu mai ia TEPE de la faimoasa fima SC Impact Developer&Contractor ,Ati dovedit intotdeauna impartialitate cu atat mai mult cu cat dati reportaje inclusiv de la "concurenta".
Ca sa fiu mai explicita pentru cel ce a postat anterior cat si pentru cei care doresc o casa in cartierele Impact:
Nu incercati sa credeti gogosile pe care inceraca sa le vanda acest antreprenor,pentru ca asta este :unul care angajeaza diverse firme care executa lucrarile si care in final nu mai sunt platite pentru munca prestata-dovada se afla la Tribunalul Bucuresti unde Impact este trecut la insolventa de o astfel de firma.Deci ei insala dublu: o data pe cumparator a doua oara pe cel ce construieste sau furnizeaza materiale.Un vecin de-al nostru a patito in acest sens din cauza Impact cu central termica : atunci cand dupa 2 ani trebuia sa cheme la verificare firma,s-a trezit ca acesta ii spune la telefon ca impact nu a platit centrale termice pentru 50 de vecini astfel incat cel ce face service-ul nu va veni sa faca nici o verificare,pana nu se platesc aceste centrale.Asta dupa ce toti vecinii au platit costul centralelor si acest fapt se intampla la 2 ani dupa ce proprietarii isi preluasera casa!
Locuiesc in ansamblul Azur si tin sa va precizez ca acesti indivizi isi permit sa intomeasca proprietarilor facturi pentru servicii pe care nu le-au prestat,fara a avea la baza un contract conform codului comercial si civil.Incarca in mod frecvent facturi atat la consumurile electrice,unde noi detinem contoare pasante ,cat si la diferite prestari care nu s-au facut nociodata.Nu ne lasa sa incheiem contracte directe cu furnizorul licentiate de energie electrica
Acesti indivizi nu inteleg ca dupa ce ai incheiat un contract de executie casa te duci si lasi oamenii in pace,desi in acele contracte era consemnat acest fapt.Mai rau,dansii nu isi respecta termenele de predare case si in momentul in care ii ceri contravaloarea penalitatilor prevazute in contract nu le mai recunosc si esti nevoit sa recurgi la tribunal pentru dovedire, lucru care dureaza si banii tai ii vezi dupa 5-6 ani de chin,pierduti prin Sali de tribunal si complete de judecata.
Deci stimati viitori proprietari ai cartierelor impact inainte de a face pasul hotarator ganditi-va daca:
_aveti indeajuns de mult timp sa pierdeti prin tribunale,aveti bani de aruncat pe facturi nejustificate ce vor aparea ulterior receptiei casei, aveti bani de aruncat in procese costisitoare sau aveti indeajuns de multa vointa sa spargeti MAFIA ,care recurge la amenintarea familiei dvs,atac la persoana,distrugere de bunuri(masini) ,utilizare de facturi false,utilizare de “slugi” care va sunt si vecini pe deasupra si care la randul lor te ameninta,inceraca sa te calce cu masina etc,amenintari cu moartea pentru dvs si copiii dvs .Toate acestea se intampla in cazul in care ati facut greseala sa va doriti o casa si ati semnat contract cu impact sau si mai rau ati “avut tupeul” sa cereti lamuriri sau sa va opuneti acestor taxe de protective impuse cu japca!
Asa s-a naruit visul nostru al proprietarilor din cartierul Azur,Class,Epsilo,Gamma,Greenfield si toate se intampla pentru ca o astfel de guvernarea Romaniei este tributara “sponsorizarilor “date de Mafia imobiliara!

Stelian Muscalu spunea...

Daniela - iti multumesc pentru comentariu si mai ales pentru timpul acordat scrierii lui :-)

Anonim spunea...

Mi-a placut asta cu "IMPARTIALITATEA" dumneavoastra, dle. Muscalu :-)
Este dovedita prin faptul ca nu scrieti despre ce anunta organizatorii targului imobiliar sau despre ofertele (bune sau rele) ale celor prezenti.
Aveti un singur obiectiv, ceea ce nu mai reprezinta IMPARTIALITATE: sa comentati despre o companie cu care nici macar nu aveti relatii contractuale si ale carei informatii publice le prezentati (de obicei) deformat.
Sunt un angajat al companiei amintite si va scriu strict in nume personal. Nu spun ca totul este lapte si mierie (chiar ieri, prieteni din companii multinationale "de renume" din diverse industii se plangeau de chestiuni muuult mai grave). Deci, ca simplu angajat va scriu in nume PERSONAL: SUNTETI PARTINITOR! Poate nu pe nedrept, sar mult prea exagerat fata de realitate!
Va multumesc.

Stelian Muscalu spunea...

anonim - nu stiu de ce considerati asta. probabil nu ati apucat sa cititi toate posturile mele despre piata imobiliara in general.. nu-i nimic inca mai aveti timp. cat despre ofertele de la TNI... probabil ar trebui sa va uitati mai atent cum se termina postul cu pricina... am sa revin cu noi oferte de la TNI...
Imi place sa cred ca o sa faceti un nou comentariu, dupa ce o sa cititi cu atentie toate scrierile despr epiata imobiliara, si atunci sunt convins ca nu o sa ma mai acuzati de lips ade impartialitate. Va multumesc

Adina spunea...

Doamna/domnul anomim are un salariu care este platit din banii celor care sunt santajati si amenintati cu sistarea energiei electrice daca nu achita de doua ori si jumatate mai mult canalizarea decat achita Impact la furnizor, daca nu se achita servicii de implicuire si tva la timbre, servicii de intretinere stalpi de iluminat unde in ultimii 5 ani nu a venit nimeni macar sa-i vopseasca ( dar incaseaza 1449 ron/luna adica 17393 ron/an). Normal ca-i place sa lucreze la Impact care factureaza abuziv servicii inexistente. Ar fi interesant de stiut postul pe care-l ocupa respectiva/ul (cu toate ca banuiesc cine este)si sa-l intrebam daca stie cine-i plateste salariul fiindca nu cred ca actionarii vin cu bani de acasa. Il platesc fraierii care au cumparat pana acum case si poate cei care mai au inconstienta sa cumpere de acum inainte de la Impact si care isi vor da seama, din pacate, mai repede decat cred de greseala facuta. Ma intreb ce ar fi facut anonimul dacar fi fost in locul nostru ? Cu o gramada de bani dati intr-un contract pe care Impact nu l-a respectat.Atentionati-l pe prietenul dumneavoastra ca in Greenfield Impact percepe taxa de administrare- 120 ron la un apartament de 2 camere la care se adauga restul cheltuielilor, totalul ajungand la aproximativ 500 ron/luna.

Anonim spunea...

interesant cum un jurnalist "impartial" (si accentuez din nou acest atribut inexistent) care aparent nu are niciun fel de interes sau dezinteres fata de o companie, fie ca se numeste impact, fie altfel, consuma totusi atata energie pe subiect :-)
"impartial" citeaza doar informari ale companiei respective, "impartial" posteaza stiri ale concurentei doar despre aceeasi companie etc.
Cand o sa vad si alti dezvoltatori luati la puricat cu aceeai dedicatie, am sa-mi scot palaria in fata dumneavoastra, domnule Muscalu! Si ma refer la dezvoltatori care au furat banii oamenilor, care nu s-au tinut de promisiuni. Nu la dezvoltatori care au de-a face cu procesomani dovediti in instanta si pe care autoritatile locale ii stiu drept "cai breji" (desigur, judecatorii, politia, vecinii care ale opinii, toata lumea este cumparata de impact).
Cat despre dialogul cu doamna "adina", cred ca ar fi interesant de continuat, dar nu ma incumet din 2 motive:
1. dansa are mult timp la dispozitie pentru ca nu face nimic toata ziua decat sa se certe cu impactul din banii primiti de la o parte din proprietarii pe care "ii reprezinta"
2. pentru ca am de lucru intr-o companie in care, spre deosebire de dansa, chiar fac o munca onorabila. si cei care lucreaza la canalizare, si maturatorii, si medicii, si ospatarii sau jurnalistii fac o munca onesta, mai ales daca o fac cu pasiune. indiferent ca dumneavoastra, doamna "adina" sunteti sau nu de acord cu compania in cauza.
Permiteti-mi, asadar, sa ma intorc la lucru, la chestiuni mai serioase decat o polemica inutila, pe care nici macar justitia sau documentele nu v-o confirma.
Ma intorc sa lucrez pe computerul facut de bietii taiwanezi jecmaniti de angajator, pe scaunul facut de cine stie ce muncitor asuprit de prin china. Toti, niste asupriti si niste viermi totodata, aserviti intereselor Impactului :-)

Ma intorc la lucru pentru salariul meu care este, credeti-ma, mai mic decat castigati dumneavoastra de la vecinii pe care ii "reprezentati".

Scuze, domnule Muscalu, pentru divagatia de la subiectele pe care le prouneti pe acest site.
Este ultima data cand am sa scriu pe acest subiect.
Va voi urmari in continuare cu interes, mai ales la TV unde aveti totusi niste reguli deontologice pe care le respectati vrand-nevrand.
O zi buna!

proprietar class spunea...

Pt. ANONIM!

Cred ca ar trebui sa va dati demisia de la Impact daca credeti ca sunteti asa de corect si impartial nu de altceva dar ar fi pacat ca o persoana asa de corecta ca dv-tra sa fie anchetata pt. ilegalitatile pe care firma Impact le savirseste(ultima fiind semnaturile false de pe notificarile trimise clientilor referitor la reconciliere si pt. care Posta a dat in judecata Impactul).De vindut nu vindeti nimic asa ca activitatea la Impact consta in general in infractiuni!Iar despre faptul ca Adina Coca primeste bani pt. serviciile ei , e un mare neadevar pe care il promovati pt. discreditarea ei, altceva nestiind sa faceti!

UN PROPRIETAR MINTIT DE DEZVOLTATOR spunea...

O cunosc pe d-na Adina si stiu clar ca nu ia bani de la niciun proprietar,pentru ca NU ESTE PLATITA PENTRU FAPTUL CA PIERDE TIMP .BANI,BENZINA pentru binele comunitatii unde traieste si incerca sa rezolve problemele care apar in cartier si nu din vina dansei ci a celui la care lucreaza anonimus.Dar mai bine pentru delectarea sa dl/d-na anonimus ar putea pleca sa se recreeze la locurile de joaca din cartierele impact ,ca tot tine dezvoltatorul ca sunt ale lui,ia o galetusa,o grebla si niste forme si poate face si acolo un bloc de 3-4 etaje numai bun !Asta ca a promis parcuri,alei si locuri de joaca pentru copii ! si acum si le revendica !Dar d-le/d-na anonim nu sunteti la targ sa faceti reclama tot la calculator,tot la calculator?

ANTONESCU ADRIAN spunea...

Sunt foarte incantat ca unul dintre salariatii Impactului a iesit la rampa .
Este un lucru care incearca sa exprime totusi o mica revolta interioara . Asa cum acest salariat ( anonim - ce pacat ca inca mai traim sub teama , teroare si frica , fara lipsa raspunderii lucrurilor asumate ) afirma ca el lucreaza , iroseste energie si este oarecum nemultumit de remuneratie ( "un salariu mai mic decat al Dvs. ")tot asa si noi adevaratii finatatori ai acestor ansambluri rezidentiale suntem REVOLTATI de lipsa de respect si de bun simt al acestui DEZVOLTATOR si cati ca EL ( LA NIVEL DE MDLP ) se cunoaste DAR SE LASA O TACERE SI O BEZNA TOTALA ( ASA CUM FACE IMPACT IN ANSAMBLURILE IN CARE CINEVA INDRAZNESTE SA I SE IMPOTRIVEASCA LEGAL - CULMEA ABSRDULUI ) .
Problema care se pune este ca toti acesti asa zisi DEZVOLTATORI au fost lasati sa se JOACE SI SA ZBURDE pe cai ilegale , NESTINGHERITI , pentru A-SI ATINGE SCOPUL . Dar care a fost PRETUL ?
Acela de a umili si obstructiona drepturile si libertatile cetatenesti ale ADEVARATILOR FINATATORI , care au semnat pe incredere si pe faptul ca totusi DEMOCRATIA exista intr-un stat de DREPT , iar legea este respectata si aplicata .
CONCLUZIA : TREBUIE INTERVENIT DE URGENTA PENTRU CA LEGEA SA FIE MODIFICATA IN CEEA CE PRIVESTE DREPTURILE SI OBLIGATIILE TUTUROR DEZVOLATATORILOR DIN ROMANIA , FARA DISCRIMINARE .
Pana atunci , domnule ANONIM ( SPER CA AI O FAMILIE , AI COPII , AI PARINTI SAU BUNICI ) daca vrei TOTUSI sa schimbi CEVA si sa nu mai FRUSTRARI ascunse incearca din rasputeri sa te disociezi de ANORMALITATE si sa iti asumi PUNCTUL TAU DE VEDERE - EL CHIAR CONTEAZA PENTRU NOI CEI DE ASTAZI SI MAI ALES PENTRU CEI DE MAINE .
Sa nu ne fie RUSINE SA NE UITAM IN OCHII LOR sio sa-i sprijinim atunci cand au nevoie de SUPORT ETIC SI MORAL .
Cu stima domnule ANONIM .
Pe mine ma chiama ADRIAN ANTONESCU si locuiesc in ANSAMBLUL AZUR construit de IMPACT .
O seara excelenta

ANTONESCU ADRIAN spunea...

PROFESIONALISMUL SI IMPARTIALITATEA DOMNULUI MUSCALU NU POATE FI PUSA LA INDOIALA ATAT TIMP CAT A UTILIZAT 3 SURSE
ESTE ABERANT CA DOMNUL MUSCALU SA FIE INVINUIT DE IMPARTIALITATE , MAI ALES CA IN TOATE SUBIECTELE DEZBATUTE A LUAT SI PREZENTAT TOATE PUNCTELE DE VEDERE ALE CELOR CARE AU FACUT TEMA DEZBATERILOR .
ADEVARUL , INTR-ADEVAR DOARE , DAR LASA LOC DE INTERPRETARE NUMAI PENTRU CARCOTASI . ACEST OM NU INCERCA DECAT SA NE AJUTE SI SA NE PUNA FATA IN FATA CE REALITATEA CARE NE INCONJOARA SI SA LUAM ATITUDINE , TOCMAI PENTRU CA UN LUCRU RAU SA NU SE MAI INTAMPLE .
VA UREZ SUCCES IN CONTINUARE DOMNULE STELIAN MUSCALU SI SA STITI CA VOI FI PRIMUL CARE VA VA ATRAGE ATENTIA DACA LINIA PE CARE MERGETI VA AVEA O ALTA DIRECTIE DECAT ACEEA A NORMALITATII , RESPECTULUI SI BUNULUI SIMT . MAI ALES A BUNULUI SIMT.
ADRIAN ANTONESCU
PROPRIETAR AL UNEI CASE DIN ANSAMBLUL AZUR CONSTRUIT DE FIRMA IMPACT

ANTONESCU ADRIAN spunea...

SCUZE : DORESC SA RECTIFIC LA POSTUL DE MAI SUS - SA FIE INVINUIT CA NU ESTE IMPARTIAL -
ADRIAN ANTONESCU
PROPRIETAR AL UNEI CASE DIN ANSAMBLUL AZUR CONSTRUIT DE IMPACT

Maria din Class spunea...

Stimati cititori, anonimi sau nu,


As adauga si eu un "amanunt": Impact stie si sa fure terenul pe care tocmai ti l-a vandut, pentru care ai platit pretul din contract pana la ultimul banut, pe care l-ai ipotecat bancii care te-a creditat si pe care urma sa ti se construiasca viitoarea casa. Impact, in cardasie cu cei care ii tolereaza si se fac ca nu observa ilegalitatile, lipsa de cinste si de profesionalism a acestui "dezvoltator", netinand seama de faptul ca trebuie sa apere interesele celui nedreptatit si nu invers, are in Romania de azi tupeul si puterea de a reinregistra la cartea funciara in proprietatea lui, cu un alt numar cadastral, terenul deja vandut, sa-l dezmembreze si sa mai vanda o parte inca o data si vecinului tau de alaturi!
Si nu incerca sa te adresezi justitiei, pentru ca, daca ajungi la Buftea, acolo unde functiona candva si registrul de carte funciara, orice fel de cerere vei face pentru a fi repus in drepturi, va fi respinsa "ca neintemeiata". Evident, pe ce sa o intemeiezi? Pe documente, pe cinste, pe dovada ca ai platit, pe creditul luat si ipoteca pusa la banca, pe nervii si disperarea ta ca nu poti dispune de ceea ce ai platit cu 20 de ani de truda si dobanzi platite la banca? Cererile neintemeiate se aduna, tu cheltui toate economiile pe care le-ai facut in 50 de ani de viata cu firme de avocatura si incercand sa faci locuibila "casa" care e plina de igrasie din primul an, cu vicii grave de construire, ca de exemplu un tavan care-ti pica in cap cand ai casa plina de musafiri... Si constati cu stupoare ca locuinta ta este intabulata pe terenul proprietate Impact, ca nu poti dispune in nici un fel de bunul pe care l-ai platit, nu-l poti vinde, nu-l poti lasa mostenire copiilor decat numai daca este de acord Impact, "proprietarul" terenului de sub casa ta, pe care l-ai platit, dar cererea ta a ramas "neintemeiata" in fata instantei din Buftea. Si atunci nu-ti mai ramane decat sa-ti faci singur dreptate. Incepi sa-ti petreci noptile gandindu-te care ar fi limita la care te poate impinge disperarea... si descoperi ca nu ai astfel de limite, la urma urmei si cei de la Impact sunt oameni, au si ei familii, copii, casa, masina... si totul pe lumea asta este trecator, efemer..
Cat priveste pe doamna Adina, noua, locuitorilor din Class ne vor trebui multi ani in care sa nu incetam sa ne rugam pentru sanatatea si linistea acestui OM, care niciodata si sub nici o forma nu a fost platita de nimeni. Vina ei cea mare este ca NU POATE FI CUMPARATA!
Pentru ca dupa toate neajunsurile, Impact, domnul si stapanul nostru al tuturor "locatarilor" (nu proprietari, pentru ca drepturile noastre nu exista, ce daca ne-am finantat casele, terenul si retelele cu bani grei?), acest Guru al dezvoltatorilor de carton vrea sa ne mulga pana la sfarsitul zilelor noastre, inventand servicii neprestate si obligatii ale nostre de plata, doar pentru ca am avut nesabuinta sa semnam cu ei.
Cat de impartial sa fii cu o firma cu peste 15o de procese pe rol numai la Tribunalul Bucuresti, cu cereri de declarare a falimentului facute de furnizori nefericiti, cu sute de procese la Buftea, la Constanta si aiurea? Cat de credibil sa fie acest impact nefericit al vietii noastre?
NE AUDE CINEVA?

Stelian Muscalu spunea...

Domnilor raman uimit sa vad cate reactii starneste acest post. Va multumesc pentru comentarii si evident pentru ca urmariti acest blog. Va multumesc pentru interes deopotriva celor care ati postat comentarii pro cat si celor care posteaza comentarii mai putin documentate. Sper ca cei din urma sa aiba puterea sa-si rectifice afirmatiile in cel mai scurt timp. Va multumesc

Anonim spunea...

Cineva (adica eu) care comenteaza din interiorul unei probleme, cineva care va cunoaste "problemele" si de aici, interesele (e adevarat, de pe o pozitie de functionar la un birou prin mainile caruia trec fel si fel de documente), acel cineva NU ESTE DOCUMENTAT?! :-)
Din nou, dati dovada de partinire, dle. Muscalu. Cu tot respectul pentru profesionalismul de care dati dovada in general (ce-i al dumneavoastra este pus de-o parte), in acest caz chiar am impresia sincera ca v-ati implicat mai mult decat profesional.
Este o opinie a mea, un simplu privitor, care intamplator este cat de cat informat (cel putin la fel de bine ca si dvs.).
Faptul ca am avut o opinie care a starnit asemenea injurii la dresa mea, ma lasa rece, cunoscand pe cei care au scris.
Faptul ca imi interpreteaza vorbele si ma acuza de nemultumiri profesionale sau de frica in a-mi declina numele, nu ma mai mira din partea unor oameni care nu au facut decat sa strige pana acum, dar nu sa isi curete curtea singuri (daca tot sustin ca pot).
Faptul ca dumneavoastra, dl. Muscalu, incurajati acest comportament spunand ca eu nu sunt documentat, spre deosebire de niste cetateni pe care ii cunoasteti doar din auzite (pe majoritatea), nu face decat sa confirme ce am afirmat: SUNTETI PARTINITOR.
Este, din pacate, a 3a (si ultima!) interventie, din fiecare rezultand acelasi lucru.
Ma scuzati, dle. Muscalu, pentru faptul ca am o opinie care nu coincide cu a dumneavoastra. Mi-ar fi facut sincera placere sa va cunosc sau macar sa avem un dialog constructiv si sa vedem daca ne intalnim undeva la mijloc (daca ar fi contat).
Din pacate, intr-un asemenea mediu toxic, pe care il si incurajati, ma vad nevoit sa ma retrag.
Si, ce e mai grav, sa le dau dreptate colegilor din Impact care au de-a face cu acesti oameni: NU SE POATE PURTA UN DIALOG CONSTRUCTIV.

Cu regret,
un anonim care prefera sa ramana asa din cauza celor care au comentat cu atata ura, nu din cauza colegilor mei de birou!

Adina spunea...

Corect : nu se poate purta un dialog constructiv. Fiindca Impact nu stie decat sa-ti bage pumnul in gura ( si-n buzunar), nu stie ce inseamna dialog, negociere, client, contract. Nu stie decat santaj, amenintare, intimidare, modificare de contract unilateral, nerespectarea termenilor contractuali, "note informative" trimise catre "locatari" ( unde se folosea asa ceva ?).
Adevarata dumneavoastra impartialitate domnule Muscalu a fost demonstrata de modul de realizarea si de prezentare a crudei realitati, de prezentarea intotdeauna a parerii celor doua tabere, fara sa favorizati o parte sau alta. Unde este insa impartialitatea unui anonim care stie ca daca ar recunoaste adevarul ar trebui sa-si caute de lucru. Dovada sunt cei cativa oameni care au incercat sa faca si altceva decat sa minta clientii si au fost repede facuti "plecati" din firma. E mai comod sa stai si sa te bucuri de niste bani obtinuti lunar din nerespectarea contractelor, si din santaj si amenintare. Adevarul supara domnule Muscalu .

Stelian Muscalu spunea...

anonim - nu stiu de ce considerati acest mediu toxic. eu cred ca s-a realizat exact ceea ce poate sa fie constructiv... un mini dialog. toxic ar fi fost daca as fi cenzurat mesajele dvs... nu am facut-o, si nici nu am de gand sa o fac. imi pare sincer rau ca ma considerati PARTINITOR. In primul reportaj pe care l-am facut despre problemele acestor oameni am stat 1 LUNA de zile pe la portile institutiei dvs ca sa obtin un punct de vedere... evident ca am fost tratat cu dispret timitandu-mi in sila un comunicat de 3 randuri. A 2-a oara Impactul a vorbit si a aparatu in egala masura in reportajul meu cu cei care si-au spus pasurile... nu vad unde este partinirea.

Aurelian spunea...

Iata aici reteta "anti"stres:
Suntem un grup de locatari din complexul residential Greenfield si dorim sa va supunem atentiei un aspect legat de constructia blocului in care se afla apartamentele noastre, mai precis imobilul cu numarul RU40B.
Ca urmare a traiului de zi cu zi in acest bloc pe parcursul ultimului an am constatat ca el nu prezinta izolatie fonica, nici intre apartamente si cu atat mai putin intre acestea si casa scarii. Rezultatul acestui fapt este perturbarea linistii celor care traiesc aici, intrucat este posibila sesizarea oricarui zgomot produs de catre ceilalti locatari.
Astfel, activitati uzuale precum conversatiile, zgomotul unei masini de spalat, urcarea sau coborarea scarilor de catre o persoana care poarta poarta pantofi cu toc sunt percepute cu nedorita acuratete de catre fiecare proprietar, desi odata intrat in apartamentul sau acesta ar trebuie sa beneficieze de linistea pe care a promovat-o in campaniile de vanzari pentru complexul Greenfield (si care a fost dealtfel un important atuu in decizia de cumparare a fiecaruia dintre noi). In momentul in care vreunul dintre locatari organizeaza o petrecere (si ne referim aici la o intalnire intre 3-4 persoane) sau se hotaraste sa efectueze vreo lucrare casnica ce presupune lucrul cu un ciocan sau o masina de gaurit, zgomotul este insuportabil. Va rugam sa tineti cont si de faptul ca unii dintre noi au copii (chiar sugari cu varsta sub un an) si aceasta permanenta perturbare a linistii ii deranjeaza si pe ei. Senzatia de nemultumire este cu atat mai mare cu cat – stim bine – fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un acoperis deasupra capului – dar nu am platit aproximativ 180.000 EUR pentru “o placa de beton” care nu asigura nici un minim de confort acustic.

Anonim spunea...

http://markonzo.edu I want to say thanks!, ashley furniture price [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]ashley furniture price[/url], nsbse, allegiant air verdict [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]allegiant air verdict[/url], 7702, pressure washers info [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]pressure washers info[/url], kacnt, dishnetwork blog [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]dishnetwork blog[/url], cqjusbt, adt security preview [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]adt security preview[/url], 4749,