joi, 12 noiembrie 2009

1 MILION DE EURO PE DALE ECOLOGICE


Administraţia Străzilor investeşte 3,8 milioane de lei, echivalentul a 880.000 de euro, în dale ecologice. Potrivit anunţului, publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii, dalele ecologice vor fi tip grilă, vor avea o grosime de 10 centimetrii, se vor monta în şase luni, în locaţii ce se vor stabili ulterior iar lucrările de execuţie vor avea garanţie de minim un an. Asta înseamnă că din an în an parcările şi spaţiile verzi vor intra în lucrări de reparaţii şi vor necesitai alţi bani.

Doamna din poza, pe numele ei Alina Roman - directoarea Administratiei Strazilor, de culoare portocalie, este cea care a organizat aceasta actiune. De unde vor fi luate dalele ecologice... oare de la fabrica domnului Videanu? Asta ramane de vazut. Oricum sa dai pe praful asta 1 milion de euro pe dale ecologice a caror garantie este de doar un an... mi se pare sinucidere curata. Asta este definitia cuvantului sfidare ... si pana la urma asta inseamna bataie de joc pe banii nostri. Sa traiti bine!... nu voi ma... aia de se ocupa cu afaceri de genul asta.

2 comentarii:

dorobel spunea...

nu trebuie sa iti fie rusine nici de dezinsectia si deratizarea municipiului constanta pe 10 mil euro ...toti o apa si un pamant!

Stelian Muscalu spunea...

... pe banii nostri. asta-i problema