joi, 8 octombrie 2009

Incă o dovadă de imbecilitate a guvernului mini BOC


Ministerul Transporturilor vrea ca şoferilor care circulă cu 50 km/h peste viteza legală să li se confişte maşinile. Aşa sună un proiect care ar putea deveni aplicabil dacă Guvernul emite o hotărâre pentru aprobarea lui.
“Strategia Naţională pentru Siguranţa Rutieră 2009 - 2013”. Aşa se intitulează controversatul proiect, care a băgat deja spaima în şoferi.

uneori stau şi ma gândesc dacă oamenii ăştia rumegă vreodată înainte să scoată ceva pe gură. De exemplu aceasta afirmaţie, legată de vitezomani, eu nu o pot considera nici măcar o glumă proastă. Pur şi simplu nu ştiu în ce categorie să o bag. Dincolo de faptul că pentru necunoaşterea constituţiei care garantează dreptul la proprietate, personajul care a făcut afirmaţia cu pricina ar trebui demis în secunda 2, dincolo de nesimţirea de care dă dovadă acest guvern... eu nu ştiu cum şi unde să încadrez o astfel de imbecilitate. Imebecilul care a făcut proiectul ăsta oare ştie ca ministerul transporturilor se chinuie de 10 ani să termine o autostradă de 200 de km - autostrada A2? Retardul care s-a gândit să confişte maşinile ştie oare că tot de 10 ani ministerul înmpreună cu partenerii de şpagă se chinuie să înceapă, şi nu reuşesc, autostrada Transilvania? Boul căruia i s-a scurs printre bale o astfel de idee... ştie el oare că autostrada A1 nu poate fi incadrată conform normelor europene in notiunea de autostrada?... nu ştiu ... stau şi eu şi mă întreb.

2 comentarii:

Darael spunea...

De ce te legi de o masina ? boc & gasca lui de hoti au furat de la noi miliarde de euro. Mai conteaza o masina ?

Of of...

Stelian Muscalu spunea...

cata dreptate ai du Darael