vineri, 2 octombrie 2009

Nesimţirea dezvoltatorilor urcă în ascensor

Băieţii ăştia de-şi spun ei pompos dezvoltatori pe mine mă uimesc în fiecare zi. Ştiţi reclama aia legata de preţurile de la magazinul REAL? suna ceva de genul"poti sa ghiceşti care va fi preţul neaşteptat de azi?... păi nu că altfel nu ar mai fi neaşteptat"
Ei cam aşa sunt şi eu cu ideile dezvoltatorului CONARG. Pot să ghicesc ce idee neaşteptată le mai trece azi prin cap... nu pentru că altfel nu ar mai fi neaşteptată.
Băieţii aştia care au construit Quadra Place, Rasarit de soare si care se pregatesc sa ridice Quadra Place 2 s-au gandit ei, extrem de năstruşinic, să nu dea drumul la lifturi. De ce? ca să nu se strice :-)). Pe principiu îmi cumpăr maşină dar nu merg cu ea să nu se strice. Mă rog, ei spun că nu vor da drumul lifturilor, doar pentru o perioada nedefinita, ca să nu se mute mobila cu ele. Dar logica mea bat-o vina spune altceva. Conarg a vândut în Rasarit de soare aproximativ 500 de apartament din 1000. In ritmul în care merg vânzarile in perioada asta, cele 500 de apartamente ramase vor fi cumparate probabil in 2-3 ani. Asta înseamnă că 2-3 ani oamenii se vor tot muta în "minunatul" cartier... asta înseamnă că 2-3 ani nu vom avea lift??????? ... raspunsul dezvoltatorului (in imaginatia mea): veti avea dar nu-l veti putea folosi :-)))))
Să vedem ce spune OPC-ul



PS - nu am primit inca niciun raspuns de la Conarg la emailurile pe care le-am trimis. Probabil m-am transformat in omul invizibil... nu ştiu dacă este adevărat sau nu dar am să încerc la toaleta fetelor :-)))

8 comentarii:

Darael spunea...

Mie mi se pare ca voi, cei de acolo nu stiti sa puneti problemele.

Exista YM pe lumea aceasta. Se poate porni o campanie contra lor. Mai exista targuri de locuinte. E simplu sa mearga cineva cu un panou "sunt un client mintit de X".

Sunt mijloace frumoase care sunt la indemana. Langa ele este o discutie directa cu cel responsabil. Nu firma, nu companie, nu. Individul. Cineva pe care-l poti privi in ochi.

Cand se vorbeste cu el, i se spune (foarte calm, zambind) ca el este responsabil. Si, daca nu rezolva subiectul, ii cereti daune banesti.... si nu veniti voi dupa el (mai invertiti 3 lei si vin recuperatorii).

Oare are tupeu sa mai mearga pe strada vreodata ?

Eu ma uit cu placere la diverse interviuri cu autoritatile statului, dar noi stim ca statul nu exista. Pe cand un recuperator este foarte foarte real.

Stelian Muscalu spunea...

of dara tot mai sper ca problemele se pot rezolva si in mod civilizat in tara asta... se pare insa ca sunt un idealist incurabil

Raul spunea...

Eu nu stiu cum va abtineti si nu intrati peste ei sa dati cu ei de pamant

Stelian Muscalu spunea...

Trebuie sa pastram o anumita decenta. Daca ei nu o fac... o sa o facem noi

Anonim spunea...

ba nene dar astia sunt chiar bulangii, eu chiar imi cautam acum o casa prin programul asta prima casa. A fost cineva care imi spune de cartierul asta ca gasesc cica mai ieftin. Dar acum cand vad ce este la voi imi bag picioarele in el de cartier

Bogdan spunea...

Dar asta este subiect de rascoala. Si voi inghititi toate chestiile astea? Si va place?

Stelian Muscalu spunea...

anonim - informatia legata de un pret mai mic in cartierul asta este cel putin discutabila. oricum decizia despre ce vei face pe viitor iti apartine. macar acum esti informat :-)

bogdane - nu mai inghitim. si oricum nu ne-a placut

Anonim spunea...

Eu le-as scoate dintii din gura. Sincer