vineri, 30 octombrie 2009

GHEORGHE DINICĂ - o stea căzătoare



Starea de sanatate a actorului Gheorghe Dinica s-a inrautatit, iar pronosticul medicilor ramane rezervat. Potrivit investigatiilor doctorilor, Gheorghe Dinica sufera de mai multe afectiuni, printre care insuficienta cardio-respiratorie, insuficienta renala si respira cu ajutorul aparatelor, transmite Realitatea TV. Cunoscutul actor este internat in continuare la sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca.

oare se alătură stelelor căzute în 2009? După cum se prezintă situaţia cred ca Dinică se pregăteşte pentru un nou spectacol, unul pe care-l o să-l dea printre îngeri.

2 comentarii:

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Sfisietoare despartiri, Stelu... dar fac parte din viata, toti ne ducem. Eu nu cred in moarte, sa stii, ci doar in... trecere, in "marea trecere", cum zicea Blaga. Si nu trecem "in nefiinta", cum zic toti ametitii pe la tv, ci la "fiinta vesnica", doar de-asta sintem ortodocsi, ca sa credem in Inviere. Eu nu-nteleg de ce toata lumea crede in Inviere numai de Pasti, e un nonsens, zau!
Asa ca... numai Dumnezeu, Stelu... El mai poate face o minune, dar ma tem ca e tirziu si ca a mai "trecut" unul. Unul mare si bun si frumos.

Anonim spunea...

bravo...!!! perfect adevarat.