vineri, 23 octombrie 2009

LUMINĂ ELECTORALĂ

... astăzi am trecut pe la ora 12 pe Kiseleff si iluminatul stradal era in functiune. apoi am stat să fac o legătură. ştiţi cine se ocupă de distribuţia curentului în marile oraşe? Luxten. O sa-mi săriţi în cap să-mi spuneţi că vorbim de bani care se duc la Enel. Parţial adevărat. Fiindcă Enel este furnizor dar Luxten-ul este distribuitor. Prin urmare cu cât arde mai mult lumina în oraş cu atât este mai rotofei profitul Luxten. Şi ce legătură are asta cu prefectura? ... păi cu prefectura nu are dar are cu presedinţia :-).
Ascensiunea in afaceri a companiei Luxten este rodul investitiilor sale politice foarte profitabile. Reteta pe care multi oameni de afaceri o cauta in acest an electoral este simpla: daca ai de castigat contracte cu autoritatile publice locale sau cu societatile de stat de sub obladuirea unui minister nu trebuie decat sa-ti apropii personagiile politice sau functionarii publici numiti la conducerea acestora. Luxten respira „biznis” de stat si de aceea are nevoie de conexiuni politice. Vă reamintesc faptul că familia Luxten a sarbatorit anul trecut un eveniment deosebit: fiul actionarului majoritar s-a casatorit in cadrul unei festivitati de sute de mii de euro, iar la nunta sa au venit reprezentanti cu ajutorul carora afacerea a prosperat: Elena Basescu, fiica cea mica a fostului primar general al Capitalei, angajata pe statele de plata ale Luxten. .. hopa stai că încep a se lega lucrurile. Decia aia mică, piţipoanca de la Cotroceni este angajata Luxten. Patru ore de program pe zi la Luxten îi aduc Elenei Băsescu aproximativ 7.000 de lei lunar.

Mai departe acum că băselu are nevoie de bani în campania electorală cineva trebuie să-l ajute şi pe el... că de o mână o spală pe cealaltă. S-a aprins becul?

3 comentarii:

Dili spunea...

Aham, e stralucitor si muste graviteaza-n jurul lui..

Stelian Muscalu spunea...

:-))

Anonim spunea...

ce mafie frate