miercuri, 12 august 2009

1 banc pe zi

Un european ajunge in deşert într-un oraşel, de unde cumpară o cămila pentru a ajunge in oraşul următor. Îşi pune pe cămila toate cele de trebuinţă şi se încumeta la drum... Pe drum soare puternic... nisip fierbinte... un adevarat chin.
Deodată, pe lângă el trece în viteză un arab pe o camilă... După câteva ore ajunge la o oază; aici arabul pe care îl zărise mai demult trecând pe lângă el dormise câteva ore, mâncase bine şi acum se relaxa la umbră.
Europeanul se miră tare de viteza camilei pe care o avea arabul, însa îşi văzu de drum, deoarece voia să ajungă neaparat in oraşul cu pricina...
După alte câteva ore de mers, arabul trece iar pe langa el cu o viteza şi mai mare... Ajunge iar la o oaza, unde arabul îşi facea siesta, ca de obicei... De data asta nu mai rezistă şi îl întrebă pe arab cum face de camila lui poate să meargă cu o viteza aşa de mare.
Arabul amabil îi zise:
− Băi nene, uite, eu cu cât merg mai repede, cu atât curenţii de aer îmi răcoresc cămila, pentru că ei sunt din ce in ce mai reci şi, in felul acesta, cu cât merg mai repede cămila mea se simte mai bine... Ai înţeles?
Europeanul nostru a pornit la drum şi începu să bată biata cămila, în speranţa de a ajunge mai repede in oraşul dorit... La început cămila a mers ceva mai repede însa, la un moment dat, a cazut jos ca moarta... Europeanul începu să dea cu picioarele in ea:
− Hai, scoală odata! Ce naiba ai paţit, ai îngheţat sau ce dracu ai?

3 comentarii:

Un boboc spunea...

si unul de la mine:
"Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Asa ca a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie fiecare.
Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului:
"Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine, deoarece te iubesc foarte mult."
A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. I-a zis:
"Am cumparat aceste cadouri pentru tine deoarece te iubesc foarte mult."
Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis:
"Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc mult de tot."
S-a gandit el mult si tare despre cum au cheltuit femeile banii si, dupa o lunga perioada de analiza atenta, a hotarat: se va insura cu cea care are ţâţele cele mai mari... " :DDDDDD

Stelian Muscalu spunea...

:-))))))

Georgi spunea...

bai nene,asta e mortal!!!hahahaha!!!!!:)))))