marți, 17 august 2010

Un nou prezentator pentru Observatorul de la ora 19:00

Andreea Berecleanu ii va lua locul Alinei Petrescu ca prezentatoare a principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19, incepand de lunea viitoare, urmand ca Alina Petrescu sa se ocupe de un proiect pentru Antena 3, au anuntat, marti, reprezentantii Antena 1. Alina Petrescu este inlocuita de Berecleanu la sase luni dupa ce a fost aleasa sa-i inlocuiasca pe Lucian Mandruta si Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de seara al Antenei 1.Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.

3 comentarii:

Darael spunea...

Extrem de multi comentatori (pana acum) de pe minunatul net striga "ce bine, ce bine" pentru ca le place de noul comentator....

Ce iluzie cu schimbarile acestea. Observatorul nu o sa fie altceva decat tot ce a fost si aceasta pentru ca "in spate" este aceeasi atitudine in prezentarea stirilor.

Vrea cineva ca observatorul sa fie prima emisiune de stiri ? Schimbati din radacini tot. Faceti ceva ce sa ne surprinda (placut), faceti ca oamenii sa va caute. Din nefericire, din cauza sabloanelor de gandire a sefilor nu o sa puteti.

De ce ?
In ziua de azi multi sunt buni, extrem de buni. Dar exceptionali sunt numai cei care gandesc altfel, ne-obisnuit sau "pe dos" ca sa citez un clasic in viata (clasicul este Paul Arden pentru curiosi).

Stelian Muscalu spunea...

Dara - nu am spus ca o sa fie mai bun, sincer, nu cred ca o sa fie mai bun... am spus doar ca o sa se produca o schimbare

Darael spunea...

Stiu ce ai spus. Tu esti obiectiv si nu poti sa speri in ceva mai bun, dar eu am incercat sa arat care este schimbarea pe care noi, privitorii o asteptam.