luni, 2 august 2010

Nu-i putem duce de nas ... cu brandul de tara

România se află în această vară printre primele cinci destinaţii de vacanţă evitate de turiştii din Marea Britanie, arată un studiu publicat de presa britanică.
Prima pe lista destinaţiilor de evitat este Grecia, din cauza instabilităţii financiare. Pe locul al doilea s-a clasat Islanda, urmată de Turcia şi Rusia. România se află pe locul cinci în topul ţărilor în care turiştii britanici nu vor să-şi petreaca vacanţa.
Mai mult, sondajul arată că unul din patru englezi preferă să-şi petreacă anul acesta concediul acasă, spre deosebire de anul trecut.
SURSA

6 comentarii:

Sanda spunea...

Azi am fost jefuita intr-un hotel pe litoralul Romanesc! O sa-ti trimit detaliile prin email.

Stelian Muscalu spunea...

aoleu... abia astept

Desene animate spunea...

doar pe locul 5... dabia m-am intors de la mare si daca nu stateam intr-un apartament, mai bine nu mai ma duceam deloc, decat sa stau int-un hotel de la noi...

Stelian Muscalu spunea...

Turismul e in aer... dar avem brand

Dili spunea...

Foaie verde mar domnesc
haide sa te jefuiesc
pe pamantu' tiganesc.

Foaie verde brand de tara
teoria o stim iara
da' practica ne omoara.

Foaie verde flori in glastra
desi vorba e maiastra
situatia e albastra.

Facem noi haz de necaz dar e gri rau..... ar fi interesant de povestit cum ar arata o excursie la munte cu doi copii mici pentru o familie fara masina. 130km cu trenul in patru ore?! Chiar totul e un lux acum si mai bine stam intre patru pereti prafuiti si ne roadem unghiile? Chiar sa merite telecabina romaneasca un pret mai mare decat cea austriaca? UNde ajumgem in ritmul asta?!

Scuze Steliane dar si mie mi-a sarit rau in ochi frunza lu' Udrea....

Stelian Muscalu spunea...

scuze? ... pentru ce sa-ti ceri scuze? cred ca madam nuti este cea care ar trebui sa-si ceara scuze si in general toata clasa politica din Ro ar trebui sa faca lucrul asta