duminică, 18 aprilie 2010

DESPRE SEDINTA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI DIN RASARIT DE SOARE

Povestea pe care urmeaza sa o relatez poate parea rupta dintr-un roman de fictiune. Nu este. S-a intamplat sambata 17.04.2010 la Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari Rasarit de Soare care a avut loc la scoala generala nr 82 din Bucuresti. Au fost prezenti aproximativ 100 de proprietari care reprezentau tot atatea apartamente si au fost inmanate 20 de imputerniciri. Alaturi de proprietari a fost prezent dezvoltatorul care mai are de vandut 420 de apartamente. Sedinta a inceput calm pana pana in momentul in care oamenii au cerut, conform legii 230/2007 art 23, alin 5, introducerea pe ordinea de zi revocarea actualei conduceri a Asociatiei. Desi, atentie, s-a votat in unanimitate acest punct (cu exceptia dezvoltatorului), subiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi. Au urmat ropote de aplauze de boicot la adresa presedintelui Chiriac, au urmat huiduieli (care nu ne fac cinste dar care nu pot sa lipseasca in fata unei atitudini sfidatoare), au urmat documente din care a rezultat incompetenta actualului presedinte cu toate acestea el nu s-a dat dus. Atunci cand o sala de peste 100 de oameni v-ar cere sa mergeti acasa... dvs ce ati face? Care ar fi atitudine unui om de bun simt? Ei bine cu toate huiduielile, injuriile, strigatele acest individ nu a renuntat. S-a stabilit organizarea unei noi sedinte extraordinare in care acesta sa predea toate documentele asociatiei in caz contrar urmeaza plangeri la Politie, la primaria Sectorului 3 departamentul Asociatii de Proprietari si proces in justitie. Dincolo de toate aceste aspecte eu in continuare nu reusesc sa inteleg ce-l determina pe acest individ sa ramana acolo unde nimeni nu-l vrea. Cum poate sa fie un om atat de lipsit de barbatie si sa se ascunda ca o fata mare in spatele fustei dezvoltatorului.

PS - as putea sa compar aceasta poveste cu un scrutin electoral. Este ca si cum Basescu nu ar mai primi niciun vot din partea romanilor... si cu toate astea ar refuza sa paraseasca Palatul Cotroceni.

4 comentarii:

Darael spunea...

Pai basescu are votul securistilor. E destul sa conduca tara pana la congresul XIII....

De ce asteptati sa aveti inca o adunare ca sa il dati pe mana politiei pe individul vostru, nu inteleg.

Stelian Muscalu spunea...

iata o sugestie

Tryggvasson spunea...

Ei nu or sa se retragă de acolo decât scoși cu forța (și atuncea or sa încerce tot ce le sta în putere pentru a reveni), pentru ca sunt mult prea mulți bani la mijloc. Şi nu e vorba de buna credință. Trebuie sa fii naiv sa crezi asa ceva. Practic, în fiecare etapa de la prezentarea în show-room încoace, ei s-au purtat cu rea credință și cu atitudine de spoliatori și extorcatori. Dacă ei pierd asociația, contractul de administrare e pus în pericol. Nu mai pot refactura utilitățile, la prețul pe care îl doresc. Si, mai ales, la recepția finala a clădirii, nu mai controlează procesul verbal, ceea ce, la crăpăturile pe care le au în clădire, ar putea însemna constatarea culpei, despăgubiri și o mulțime de bani, în reparații. De aceea, ei nu or sa se dea niciodată duși. Şi este copilăresc sa speri ca or sa aibă o epifanie și or sa se oprească din a face ceea ce au făcut, în continuu, de peste doi ani încoace.

entropia spunea...

Organizati-va si incercati!...
Succes!