miercuri, 21 aprilie 2010

Badea vs Piticu

IATA CE SPUNE PITICU pe blogului lui "Pentru ca Badea nu se potoleste si isi aminteste si pune pe blog filmuletul din emisiunea lui. Si ma cheama DOROMBACH, [ 'Do-ro-mbah ] fonetic, incearca sa repeti, poate iti iese.Drept urmare am intrebat azi pe twitter si facebook, pe cine ati prefera intre mine si Hugh Jackman. Am primit raspunsuri normale de la baieti, de genul cine e Hugh Jackman, iar de la femei raspunsuri impartite, cum ca m-ar prefera pe mine sau l-ar prefera pe el. Acum stau sa ma intreb, de ce femeile il prefera pe Hugh Jackman? Reusesc sa ajunga la el? Vor ajunge la nasul lui? Se vor intalni cu el vreodata in viata asta? Nu, eventual vor suspina de fiecare data de cate ori il vad si isi vor face de cap in pat cu gandul la acest supermascul desi deasupra lor va fi un barbat comun.
Si uite de asta femeile vor face exact ce li se va spune, nu vor cauta in barbatul din fata lor lucrurile bune, ci vor sta sa se gandeasca la Hugh, sperand ca asta le va aduce la orgasm. Barbatii in schimb n-au voie sa se uite la alta femeie, dar sa se mai si gandeasca la ea. Cum ar fi in pat sa spuna … ah Pamela ce buna esti.
Si daca n-ati inteles nici macar acum de ce il criticam pe Hugh, iata de ce. Joaca intr-un rol absolut … (insert word here), intr-o reclama clar targetata pentru femei."
Ce spune BADEA

:-))

Un comentariu:

Anonim spunea...

2 cretini