vineri, 16 aprilie 2010

A crescut într-o săptămână cât altele în zece - RASARIT DE SOARE

este vorba despre cartierul nostru Răsărit de Soare. Sigur că rămân consecvent. Aş fi tentat să va spun că se întâmplă minuni, dar revin repede pe pământ la realităţile penibile care ne înconjoară şi mă opresc.
Mâine avem prima şedinţă oficială a Asociaţiei de Proprietari. Va invit pe toţi cei care sunteţi curioşi să vedeţi cum arată o astfel de şedinţă la scoala generala nr 82 de lângă secţia 13 de Poliţie. Bun acum să revenim la oile noastre.
Vă povesteam despre grilele de la gurile de aerisire care au căzut între timp de bine ce au fost puse, problema asta a fost semnalată de acum 4-5 luni. Vă povesteam de inundaţiile din parcarea subterană. problemă semnalată de astă iarnă. Şi tot pe aici la un moment dat vă povesteam de toaletele publice care au apărut în nişele de intrare din parcarea supraterana in cea subterana, de asemenea problema semnalată de câteva luni de zile. Vă mai povesteam de mizeria din parcarea subterană în condiţiile în care noi plătim o taxa de administrare in care intra si curatarea acelui spatiu. Ei oameni buni sa vedeti ce s-a intamplat intr-o singură săptămână. Desi poate parea incredibil, va rog credeti-*ma, este adevarat.
1 - s-au schimbat grilele de aerisire
2 - au inceput decopertarea parcarii supraterane pentru refacerea hidroizolatiei
3 - au spalat acele locuri care se transformasera in toalete publice
4 - au inceput sa curete parcarea subterana
ce mai freamat ce mai zbucium. Si asta doar pentru ca se apropie o sedinta a Asociatiei de Proprietari la care si-au anuntat prezenta (pe surse) chiar actionarii Conarg. Sa inteleg ca le este teama de vociferarile noastre, de posibilele huiduieli? De ce timp de 6 luni de yile nu s-a facut nimic si au adoptat pozitia strutului si acum DOAR intr-o saptamana s-au mobilizat asa cum ar fi trebuit sa o faca de la inceput?

Niciun comentariu: