vineri, 23 aprilie 2010

TEPE IMOBILIARE

Ma uit la promo-ul acestui reportaj si-mi amintesc cum compatimeam personajele din film. Nici prin gand nu-mi trecea ca o sa ajung intr-o situatie similara. Asta este experienta cartierelor noi

5 comentarii:

Little Miss Sunset spunea...

steliane te compatimesc sincer.
desi ne-am luat casa in acelasi timp, la modul in care se comporta nenicii aceia, nu o sa reusesti sa te bucuri prea curand.
din fericire pentru mine, cam de 2 ani citesc forumurile cu ansamblurile noi si am vazut ce se intampla.
ansamblul "primavara"- termen 2008- nu e terminat, nu exista sosea, pretul pe mp scazut la jumatate, blocul fisurat, instalatii sanitare defecte, etc.
ansamblul "cartierul latin"- cartier rezidential, pret pe masura; s-a incheiat o intelegere cu primaria sector 6 si 2 blocuri din ansamblu au devenit blocuri sociale. urmarea- nu trebuie sa-ti mai spun, dar cel mai dureros a fost sa vada ca ei platesc 1.300 euro/mp iar altii stau gratis in acelasi "cartier rezidential".
anii de zile s-a ras de cutiile lui ceasca, iar acum s-au contruit tot cutii dar impachetate in visul american.
sper sa scapi de "razboiul asta" si sa ne povestesti ce aranjamente a mai facut sotia ta in casa ;)

Stelian Muscalu spunea...

LMS - iti spun sincer ca-mi este dor de blocul construit de Ceasusescu in care am stat atatia ani.
Stai si te intrebi de ce in tara asta orice afacere trebuie sa se transforme intr-o escrocherie.
Stai si te intrebi de ce in tara asta majoritatea oamenilor de afaceri provin din fostii securistii care nu au niciun fel de scrupule
Stai si te intrebi ce naiba mai cautam aici

Adina spunea...

Mai noi sau mai vechi "dezvoltatorii " au aceleasi metehne : nu-si respecta contractele si apoi tot ei sunt cei care striga in gura mare "hotul" . Singurul lucru pe care-l stiu este sa incaseze banii. Contractele, lucrarile de calitate, grija, responsabilitatea fata de client sunt lucruri pe care nu le stiu si nici nu vor sa le respecte, iar marea "gaselnita" a lor este "administrarea" astfel incat, si dupa ce au vandut si incasat banii pe locuinte sa aiba in continuare motive de amenintari si de a emite facturi, fara nici o baza legala. Totul este sa mergem inainte fiindca noi, proprietarii, suntem cei care trebuie sa decidem cum ne administram si cum ne gestionam proprietatea, fara "ajutoare" din partea "dezvoltatorilor" ale caror interese nu sunt comune cu ale noastra. Succes si dumneavoastra dar si noua, victoria dumneavoastra va fi si victoria noastra.

Stelian Muscalu spunea...

Adina - multumim pentru sustinere. Multumim pentru fidelitatea cu care ne urmariti

Gabi spunea...

Little Miss Sunset cum adica ansamblul "primavara" este fisurat ?