duminică, 21 februarie 2010

Sânge proaspăt la şefia PSD

Victor hotnews- Ponta este noul presedinte al PSD. Rezultatele finale ale alegerilor pentru presedintia PSD arata ca Victor Ponta a intrunit 856 dintre voturi, iar Mircea Geoana 781. "Dincolo de amaraciunea fireasca a unui astfel de moment, ii urez lui Victor Ponta tot succesul din lume", a declarat Mircea Geoana, dupa aflarea rezultatelor finale. "Astazi am platit si poate pentru ca am ratat la mustata lupta pentru presedintia Romaniei", a continuat Geoana. "De luni ne apucam de treaba, va multumesc. M-a felicitat si Marian Vanghelie", a declarat Victor Ponta. Liviu Dragnea a cistigat din nou postul de secretar general al PSD, invingindu-i pe Constantin Nicolescu si Dumitru Buzatu.

spuneam zilele trecute că Năstase este favoritul acestei curse pentru şefia PSD. Nu a ieşit Năstase fiindcă nu a mai candidat... dar dacă ţinem cont că Ponta este micul Titulescu, aşa cum îi plăcea lui Năstase să-l alinte, deci că ponta este omul lui Năstase, eu consider cursa câştigată tot de fostul premier al României. Mai mult, îmi place personajul şi sper într-o maturizare şi emancipare a acestui partid de stânga, singurul capabil să lupte cu marinarul Băsescu.

2 comentarii:

Darael spunea...

Nu pot sa nu te trimit sa recitesti ce ai scris in 18 februarie despre "povestile cutremuratoare"....

Ponta e doar o alta poveste frumos ambalata, cu bentita si fundita. Cine crede ca se va schimba ceva (in sensul adevaratelor schimbari) se inseala amarnic.

Fa doi pasi in spate si ai sa descoperi ca nimic nu se schimba. Nu are cum.... toti sunt ipocriti. Daca cineva minte cand zambeste mai frumos, minciuna e alta ?

Sa nu se creada altceva; toti sunt asa si in psd si pnl si pdl si la udmr.... trist dar real.

Darael spunea...

PS> De ce te trimiteam la povestile cu pricina ? Pentru ca si in acele cazuri oamenii erau multumiti ca "l-au prins pe Dumnezeu de picior".... iar istoria le-a aratat altceva....