joi, 14 ianuarie 2010

Adriean Videanu casă de peste 4.500.000 € ... din banii noştri

Adriean Videanu, primar al Capitalei între 2005 şi 2008, şi-a construit un palat imens, cu ieşire la lacul Snagov, într-o zonă extrem de scumpă. Casa este însă nelocuită.

lasand la o parte taranismul arhitectural, specific personajului care usor poate fi asemuit unui cantaret de muzica populara ieftina... va dati seama cate borduri a pus nenea asta ca sa-si construiasca ditamai hardughia?

4 comentarii:

Darael spunea...

Nu neaparat borduri.
Doar anul trecut o ordonanta de guvern 'dedicata' l-a scapat de dari catre stat de milioane de euro. Adica profit pentru firma lui de marmura.

O parte i-a donat 'benevol' catre basescu... dar restul tot trebuia sa-i consume undeva, nu ?

Noi sa fim sanatosi. Si sa zambim. In fond, 4 milioane de romani apreciaza ce au facut boc, videanu, udrea si berceanu... de ce sa criticam noi ?

Darael spunea...

PS> De ce 4 milioane ? Pai si daca au furat 1 milion de voturi, macar 4 tot au votat cu manuta lor. Lojic.

Stelian Muscalu spunea...

Darael - cred ca asta este cel mai trist

Darael spunea...

Trist ? Nu e trist. Nici vesel, nu e nicicum. Doar daca dam valoare acestei informatii poate fi intr-un fel; sau altul.

Albastrul cerului te intristeaza ? Asa e si cu locuitorii acestui pamant. Ii iau asa cum sunt si sa stii ca sunt cu mult mai relaxat acum cand nu incerc sa ii schimb.

90% din motivele de tristete au disparut. Ca sunt bolnavi, saraci, exploatati, furati, morti in spitale, de frig sau foame.... nimic nu ma face sa fiu trist. Nici vesel; nu ma bucur de ceea ce traiesc altii. Dar daca suntem sinceri, recunoastem ca orice motiv de 'tristete' asa cum o vedeam inainte e doar consecinta alegerilor lor.

Acum, poporul a dorit iar ca boc sa il conduca. Perfect. Nu o sa fiu trist ca nu sunt bani de medicamente si ca videanu are casa de 100 milioane. Poporul asa a dorit.

Singura mea atitudine e de spectator la tot ceea ce se intampla.