duminică, 20 iunie 2010

HORNBACH - o experienta interesanta


Mi-am spus sa terminam saptamana intr-un aer ceva mai optimist. Asta fiindca tot imi spunea un amic de al meu ca blogul se transforma incet dar sigur intr-un jurnal de la ora 5... adica dau doar stiri negative e drept fara sange :-). Ei uite ca nu este chiar asa.
Ieri seara m-am oprit la Hornbach sa cumpar niste jardiniere cu suportii aferenti pentru balcon. Am gasit ceva interesant, le-am cumparat si am ajuns acasa. Aici am constatat ca profilul balconului nu se prea potriveste cu ceea ce am cumparat. Asa ca a 2-a zi de dimineata am incarcat jardinierele si suportii aferenti in masina si m-am indreptat catre magazin. Insainte sa aflati ce s-a intamplat trebuie sa va spun ca m-am dus cu gandul ca nu o sa reusesc sa rezolv nimic, insa mi-am spus ca trebuie sa joc toate cartile. La biroul de reclamatii clienti ma intampina o doamna care ma bulverseaza din prima... desi era dimineata si mai era si duminica doamna respectiva imi zambeste si ma intreaba cu ce ma poate ajuta. Intelegeti? A zambit... stiu ca este un gest care nu costa, dar in magazinele din Ro ai senzatia ca zambetul este interzis. I-am explicat angajatei respective despre ce este vorba si tot cu zambetul pe buze aceasta imi spune ca pot schimba suportii aceia fara nicio problema. Rezolv cu suportii, platesc o mica diferenta, deoarece noii suporti erau ceva mai scumpi, achit si dau sa plec. Insa inainte de asta nu ma pot abtine si ii spun angajatei respective ca nu ma asteptam sa gasesc atata bunavointa din partea ei. Raspunsul a fost simplu si extrem de eficient... inseamna ca pana acum nu ati mai vizitat magazinul nostru. Si avea dreptate. De astazi eu sunt un client fidel Hornbach.

5 comentarii:

Alexandru spunea...

Ce pacat ca cu o floare nu se face primavara

Stelian Muscalu spunea...

Dar se poate naste speranta :-)

Domolul spunea...

Nu-i asa ca nu il cunoasteti pe Dl Adrian Muscalu director in acest magazin ?

Stelian Muscalu spunea...

In Hornbach? Chiar nu stiam... dar asa am mai aflat un lucru interesant. Data viitoare cand ajung acolo o sa intreb de el... sa vedem daca ne inrudim undeva prin arborele genealogic :-)
Multam pentru info

Anonim spunea...

Magazinul e ok, dar sa vedeti cum se poarta cu furnizorii.
La militari e chiar bataie de joc, daca comentezi ajungi cu interdictie. Din punctul asta de vedere spun : rusine.