joi, 3 iunie 2010

A crescut într-o saptamana cat altii in 5 ani



Saptamana trecută am cumpărat de la Auchan un borcan de miere produsa de apicultorul Cornel Georgescu. Suna asa mai natural. Ma uit pe capac, mai vad si acolo experienta 35 de ani in domeniu... eticheta frumos desenata si experienta m-au convins. Saptamana aceasta merg sa cumpar un alt borcan de miere (stiu cam multa miere pentru o saptamana dar este singura solutie de indulcire a traiului in RDS :-))))). Ma opresc la acelasi raft, acelasi apicultor, cumpar mierea, o platesc, ajung acasa. Aici observ un detaliu interesant. In descurs de o saptamana Cornel Georgescu a mai capatat o experienta de 5 ani :-)

10 comentarii:

Darael spunea...

"Minciuna este baza reclamei" zicea un intelept odata....

Stelian Muscalu spunea...

si prin conexiune... minciunea este sufletul comertului :-)

Stelian Muscalu spunea...

... pentru anonimul care scrie intr-o disperare specificica anumitor persoane, dar caruia nu-i apar mesajele. Nu te mai osteni... pe blogul asta nu mai este loc si pentru tine. Stiu ca tu din asta iti castigi existenta, stiu ca nu esti in stare sa faci altceva, se vede cu ochiul liber ca ai probleme de sanatate grave la mansarda ... asta este viatam mai putin darnica pentru unii. Prin urmare nu te mai stresa, incearca la alta masa...sau iti este teama ca firma aia mare din Pitesti nu o sa te mai plateasca?
Hai drum bun si cale batuta

Stelian Muscalu spunea...

omul insista. Fara sa-si dea seama ca in continuare este penibil, ca nu intelege lumea in care traieste... parca ar fi vorba despre o forma de autism :-)))))

Rasariteanul spunea...

Ignora-l frate nu ai vazut ca e dus. Omul asta este retard, el traieste pe banii nostri fiindca nu-l angajeaza nimeni. Este un pierde vara care din pacate isi lasa si urmasi. Nu ai ce sa-i faci decat sa-l ignori. Este genul de turnator nenorocit, las, incult si extrem de grav extrem de docil. Oricum eu am aflat unde sta, la prima problema garava care apare din cauza fisurilor, nu ma intereseaza Conarg, nu Nicolae, la el ma duc frate si ti-l calc in picioare. Dupa care asta este, o sa spun ca mi-am luat teapa si gata.

Stelian Muscalu spunea...

Rasariteanule - exact asta fac... pana la un moment

CMR spunea...

Miere falsa de proasta calitate....va puteti convinge numai dupa ce gustati o miere naturala luata de la un apicultor fara strategii de marcheting in spate....cautati in piete sau chiar de pe marginea drumului...mierea naturala nu poate fi confundata dupa ce este gustata...are o aroma si un gust inconfundabil.

Stelian Muscalu spunea...

din pacate miere de la producator in Bucuresti ... este misiune imposibila

cornel bularca spunea...

AM CUMPARAT DE LA AUCHAN MIERE POLIFLORA DE LA APICULTOR CORNEL GEORGESCU. NU SE POATE MANCA. ARE GUST SI MIROS DE CACA DE PORCI. CE SA FAC CU EA?

cornel bularca spunea...

AM CUMPARAT DE LA AUCHAN MIERE POLIFLORA CU ETICHETA "APICULTOR CORNEL GEORGESCU". NU SE POATE CONSUMA. ARE GUST SI MIROS DE CACA DE PORC.