vineri, 18 iunie 2010

Bugetarii care freaca menta 2

Evident ca aseara nu am mai primit niciun telefon, asa ca am revenit eu astazi cu un nou apel. De la biroul la care am vorbit initial am fost repartizat la un departament la care a fost trimisa solicitarea mea. Acolo imi raspunde un nene (fiindca domn nu-i pot spune) care mi-a lasat senzatia ca l-am trezit din somn (oricum este clar ca am produs un deranj major cu insistenta mea). Dupa ce ma recomand ma intreaba ce trebuie sa faca el. Ii explic faptul ca in solicitarea mea scrie foarte clar ce ar trebui sa faca el sau orice alta persoana din cadrul acestei agentii abilitata sa vorbeasca in presa. Imi spune ca nu el este persoana abilitata sa raspunda si ca de fapt presedintele agentiei ar trebui sa faca acest lucru. Dar aflu ca presedintele e plecat la Constanta - de e caldura mare la Bucuresti si unde mai pui ca unii bugetari isi incep week-endul inca de vineri. Il intreb ce mama naibi a pazit presedintele ala timp de o saptamana (intervalul de timp scurs de la depunerea acestei solicitari pana la telefonul cu pricina) imi spune ca nu stie.

Acum ca sa intelegeti cine este ANPA (Agentia Nationala Pentru Pescuit si Acvacultura)- baietii astia ar trebui sa se ocupe de fenomenul numit braconaj...ce credeti ca fac ei? NIMIC. Macar de ochii presei ar fi putut sa se mobilizeze si sa dea un interviu aburitor... se pare ca nici chestia asta nu-i mai intereseaza. Si atunci sa ne mai miram ca braconierii ajutati de politisti, institutii ale statului si politicieni zburda in voie pe apele patriei?
E revoltator!

UPDATE - m-a sunat presedintele agentiei...ce curios nu era la Constanta (cineva minte in toata povestea asta), teoretic luni ne intalnim. Va tin la curent.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu inteleg de ce te mai miri. Nu ai inteles inca faptul ca Romania este o tara condusa de hoti, mafioti si incompetenti?

nina spunea...

S-ar putea ca in cazul de fata sa se aplice zicala:"pana la Dumnezeu te mananca sfintii. :)

Stelian Muscalu spunea...

nu reusesc sa ma impac cu ideea asta sub nicio forma

Anonim spunea...

Nu numai Romania. Toata lumea e condusa de acest soi de hahalere voit aduse in fata si promovate. Ca tot fuse vorba de pescuit, pestele de la cap se impute, nu-i asa? Sa stii ca neimpacarea cu ideea respectiva e de bine. Ursitoarele asa au vrut, sa-ti dea un dar acum marginalizat de tumultul absurd si plin de nesat al prezentului. Solutia si confirmarea ca drumul lor e gresit si al tau e cel bun le gasesti intr-o veche afirmatie "In lume veti avea necazuri, dar indrazniti. Eu am biruit lumea."

Stelian Muscalu spunea...

Anonim - Ioan 16:33 - Dumnezeu ma ajuta in tot ceea ce fac, tocmai de aceea pot tine capul sus