luni, 16 iunie 2008

ADELIN PETRISOR SI-A DAT DEMISIA

Am aflat in aceasta dimineata, desi demisia si-a dat-o saptamana trecuta. Sincer sa fiu am fost bulversat de aceasta stire, fiindca pentru mine Adelin inseamna Antena 1 si Antena 1 inseamna Adelin... cel putin pe partea de eveniment. Din pacate zvonurile spun ca nu se va razgandi. Eu ii urez succes in orice va vrea sa faca. Oricum plecarea lui Adelin este o mare pierdere.

7 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot sa cred, mare pacat.

Anonim spunea...

Imi pare rau, trustul INTACT a pierdut un om de mare valoare. Pacat

Anonim spunea...

stii ce este cel mai grav, dupa parerea mea, ca sunt cateva persoane in trust care nici nu cred ca realizeaza pierderea asta.

Andi Laslău spunea...

Aflu cu mare suprindere această veste. Dupa mine, plecarea unui om ca Adelin e o mare pierdere. Nu pentru el, pentru ca sunt convins ca va merge la mai bine.
Tot luna asta a plecat si Mile Carpenisan. E o alta mare pierdere pentru post.
Pacat. Mare pacat... Sincer, ma intreb cine urmeaza...

Anonim spunea...

Au pierdut doi oameni buni in mai putin de o luna, doi oameni care se identifica ca imaginea Antenei 1. Dar partea si mai proasta este ca Mile Carpenisan si Adelin Petrisor nu vor fi singurele plecari. Multi se pregatesc sa-si faca bagajele de la Antene, ca s-au saturat de incompetenta si amatorismul de la varf. Cred ca stii mai bine ca mine. Vor ramane cu "fatucile", cum zice Cristoiu. Dar poate ca asta merita daca isi bat joc de oamenii buni.

Anonim spunea...

Stelian, cred ca toti care lucram in Antena 1-3, suntem constienti de pierderea lui Adelin Petrisor, si nu ma refer doar la imaginea Antenei, ci si de omul Adelin P.

Andi Laslău spunea...

Aelin e un mare OM, nu doar un mare om de presa. A dovedit-o ca si sef, coleg sau prieten. Si sunt convins ca nu se va schimba, oriunde ar pleca.