marți, 25 mai 2010

Ploaia intr-un cartier nou - RASARIT DE SOARE



Ploaia asta a venit intr-un moment in care se lucreaza la hidroizolatie... sa fie lucrarea neterminata? O sa urmarim si ploile urmatoare.

8 comentarii:

R spunea...

inghetul si dezghetul vor fi mai ceva!
atunci sa vezi cum se deterioreaza betoanele si cum cad turturii pe masini!

Anonim spunea...

inregistrarea ar trebui trimisa la toti factorii de decizie si raspundere ai RDS!....

Stelian Muscalu spunea...

rux - asta era problema noastra si asta iarna. Acum e drept ca se lucreaza la hidroizolatie. Numai ca acolo erau niste tevi care teoretic trebuiau sa preia acea apa ...

anonim - Chiriac? Paduraru? :-)) sa fim seriosi

Anonim spunea...

vad ca nu e bine nici ca se face, nici ca nu se face. si eu trecut exact atunci prin subsol si chiar m-ai uitat asa in trecere si unde se refacuse hidroizolatia nu mai curgea, acolo se lucra inca. apa aceea care se scurgea pe jos era de la un canal, asa e in tot buc cand se inunda....canalizarea funcioneaza "perfect".

Stelian Muscalu spunea...

Anonim - nimeni nu spune ca nu este bine ca se face (ar fi absurd).Chit ca aceste lucrari s efac partial pe banii nostri (tot curentul folosit fiind din spatiile comune)
"Eu cand trecut prin parcare vazut in 3 locuri scurs apa pe pereti... locuri diferite." Eu o sa urmaresc si pe viitor cum evolueaza lucrarile de hidroizolatie.
Cat despre canal... nu pot sa compar sistemul de canalizare facut acum 100 de ani cu un sistem de canalizare facut in urma cu cateva luni... este ilogic

Anonim spunea...

Unii oameni nu se vor linisti niciodata si nu ii vor lasa nici pe altii. Pur si simplu asta e stilul lor, sa nu se bucure de nimic si sa gaseasca intotdeauna acel ceva care nu e perfect si care sa le strice bucuria!

Stelian Muscalu spunea...

Anonim - ai o gandire malefica, tipic comunista (scuzata sa-mi fie cacofonia). Esti genul de om in venele caruia curge comunism. Tu vrei sa ne multumim cu putin. Platim mult dar sa ne multumim cu putin ... ca sa ne putem bucura. Prietene eu sunt generatia de mijloc, eu doar comentez... generatia care o sa vina dupa mine o sa-i linsheze pe astia ca voi. Nu cauta nimeni perfectiunea. Caut siguranta ... atat nimic mai mult. Ti se pare tie ca am gasit acele fisuri in bloc doar ca sa am motiv sa nu ma bucur? Nu-mi raspunde ... caci ma inspaimanta ideea unui raspuns venit de la un om ca tine

Adi spunea...

eu nu inteleg de ce-i mai raspunzi. Sunt toti niste slugi platiti sa scrie aberatii