duminică, 2 mai 2010

ILEGALITATILE DIN CARTIERUL RASARIT DE SOARE

Probabil ca multi dintre dvs (locuitori ai cartierului dezvoltat de CONARG - RASARIT DE SOARE) ati vazut afisat in avizierele, care apartin familiei Chiriac, un anunt care vizeaza o noua Adunare Generala pe data de 8 mai. Specific acestei legaturi periculoase - formata din Chiriac, QPM si Conarg, si aceasta sedinta este doar o capcana. Si am sa va explic imediat si de ce.
In asociatia de proprietari FORUL SUPREM este Adunarea Generala (membrii asociatiei de proprietari - adica exact dvs) si nu presedintele, asa cum gresit, se pare, ca a inteles individul Chiriac.
Forul suprem a decis, prin vot si semnatura pe data de 17 aprilie, organizarea pe data de 24 aprilie a unei Adunari Generale Extraordinare. Aceasta decizie a fost pur si simplu ignorata de individul Chiriac, individ care tinde sa transforme Asociatia de Proprietari Rasarit de Soare, in exact acelasi lucru in care au fost transformate si avizierele blocului... in bunuri personale.
Prin urmare sedinta de pe data de 8 mai este convocata si organizata de Chiriac, fara nicio legatura cu vointa Adunarii Generale care a fost exprimata deja pe data de 17, 24 aprilie si pe data de 1 mai.
Mai mult decat atat, in urma votului democratic, exprimat pe buletine de vot sub semnatura pe data de 1 mai 2010, dat intr-o adunare statutara conform legii, Chiriac nu mai este presedintele Asociatiei de Proprietari, el trebuie sa predea repejor toate documentele inclusiv stampila Asociatiei. In acest moment prin organizarea adunarii generale, Chiriac, impins de la spate de Conarg si QPM, face, probabil fara sa-si dea seama, pasul in afara legii.
CONCLUZIE - ADUNAREA DE PE 8 MAI ESTE ILEGALA SI IMORALA IN ACELASI TIMP. PRIN URMARE PUTETI PARTICIPA LA ACEA SEDINTA DOAR DACA NU AVETI CE SA MAI FACETI CU TIMPUL DVS.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

O sedinta poate sa fie cel mult ilegala, dar nu imorala.
Nu sti sensul cuvintelor draga reporter special. Un mic curs de limba si literatura romana nu ti-ar strica. Sa fi mai atent la ce scri ca inversezi si topica in fraze, asa ca sa para mai interesant. Trebuie sa revezi capitolele legate de analiza sintactica si morfologica. Asa te va ajuta sa nu mai folosesti cuvinte care nu au ce cauta in contextul prezentat.

dorozaur spunea...

poti posta asta pe forum?????

Secu spunea...

Pt. Anonim:

Securistule, marsh de aici!

R spunea...

domnule anonim, iti permiti sa scriI despre sintactica si morfologie :)), mai multa atentie la ortografie te rugam :))

dorozaur spunea...

dl chiriac...un cacanar!poate in scurt timp facem rost si de dosarul lui sa stim dc a fost turnator 4 sure !

Anonim spunea...

Draga Ruxandra
Am scris in graba, ca si acum.
Iar pentru Secu: Rusine!
Ai o educatie primita ca la carte sau ca la carate (vezi unde pui accentul). De la distanta se vede lipsa de educatie; cei sapte ani de educatie sunt primiti de la/pe strada, nu de la parinti sau mai sti?.
Ortografia? Nerusinarea si lipsa de respect unde sunt? Le-au pierdut cumva pe drum sau nu le-au avut niciodata?
Fiecare poate sa isi exprime ideile, dar intr-un mod frumos.

dorobantu spunea...

bai comunistule uiti ca mi-ai smuls cererea de adeziune din mana si acum vorbesti de lipsa de respect si educatie????cacanar batran!

R spunea...

nu vreau sa fiu apelata cu "draga" de catre un anonim.

e lipsa de respect fata de mine si fata de propria lui persoana (a anonimului)

o regula elementara de bun simt cere sa nu ne ascundem in spatele anonimatului.
asta pentru ca tot a venit vorba de bun simt.

si in plus, eu asta am vazut in postarea lui Stelian: indignare in fata lipsei de respect, a celor care neaga realitatea ... si a celor care nu stiu sa scrie ... in "graba" :p

ps:
nu, nu locuiesc in vestitul cartier, deci nu fac partizanat.

Anonim spunea...

Ma numesc Mihaela. Nu am cont pe google. Am incercat sa cunosc mai multe de cartier, dar nu cred ca este o achizitie inspirata. Nu locuiesc in acest cartier, locuiesc in Militari. Vroiam sa cumpar un apartament aici, in faimosul cartier, dar ceea ce se intampla, cate porcarii se scriu si de o parte si de alta, m-au determinat sa ma razgandesc. Mi-am persmis sa ma adresez cu draga Ruxandra, dar daca te-a deranjat in cer scuze. Nu am manifestat lipsa de respect fata de cineva. Cred ca am fost destul de politicoasa in exprimare. Ma felicit pentru ca m-am razgandit: nu mai merita sa investesc aici, nu pot sa cumpar un apartament unde toti sunt asa de vulgari si neprietenosi.

R spunea...

uitasem:

domnule anonim,

la verbul "a sti", ca si la "a scrie", ultima vocala de la persoana intai singular se transforma in "i" la a doua singular.

ca exemplu, sa fiu sigura ca ma fac inteleasa, "u" din "eu scriu" devine "i" in "tu scrii".
la fel si pentru "eu stiu" ... etc.

morfologia si sintaxa vin mai apoi :))

graba nu e o scuza, lucrurile astea ar trebui sa vina din reflex ... pentru unii

R spunea...

ce coincidenta... si eu tot in Militari, dar incerc sa invat sa scriu corect.

Secu spunea...

Pt. Anonim:

Ma pish pe opinia de securist imputzit, care si-a epuizat puterea si argumentele!
Am studii in finante in Canada , se pune?
In plus sunt gagica si te fac muci daca vrea muschiu' meu!
Nu ne stapanesti tu pe noi, nu ne dai lectii si nu ne pui la punct, da?

schumi spunea...

draga...roxi:
reciteste primul comentariu postat si repeta-ti in gand "Nu am manifestat lipsa de respect fata de cineva." cunosti pe acest cineva sau doar te-ai gandit tu cu creierasul tau mic ca ar fi cazul sa ii aplici o corectie ...asa... ca tot nu ai cumparat aici???

schumi spunea...

ms scuzati, ultimul comment era pt donsoara mihaela!

Secu spunea...

Roxanica din Militari....hehehe...
Asta ne crede mai prosti decat Domnia Sa.
Roxi din Militari care vrea sa se mute in RDS n-are alta treaba decat sa ne dea noua lectii de limba romana si sa ne faca morala...Roxi, BEEEEEEEEEE!

R spunea...

ma scuzati, nu am nici o intentie sa cumpar in Rasaritul cu pricina, stau foarte bine unde stau.

eu vorbeam cu si despre despre Mihaela anonima.
voi?

schumi spunea...

eu tot despre mihaela, imi cer scuze!

R spunea...

nici o problema :)

cititul pe diagonala nu face totdeauna bine...

inca ceva... nu ma cheama Roxi

si...

nu cred ca Mihaela ar fi vrut sa cumpere, ar fi intrebat despre probleme, nu ar fi dat in analize gramaticale cand nici macar nu e capabila sa scrie corect.

schumi spunea...

sa bag si eu aceeasi scuza?? "Am scris in graba, ca si acum." :D

R spunea...

:)

Anonim spunea...

Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 3
Postata de: Stelian Muscalu
La data: 28 Iunie 2006
Tip: Reclamatie
Cod: 7534
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Cand se vor amenaja strazile in zona Policolor?

Domnule primar al sectorului 3. Vreau sa construiesc in zona Policolor. Mai exact pe strada Gura Garlitei. In zona Mari Vila si as vrea sa stiu care sunt perspectivele ca primaria sa amenajeze drumurile din acea zona care apar pe harta insa nu si in realitate.

Va multumesc.





Raspunsul primarului
11 Iulie 2006

Stimate domnule Stelian Muscalu,

Sesizarea dumneavoastra a fost preluata de catre Serviciul Relatii Publice si a primit nr. de inregistrare P 385/ 30.06.2006.
Vom transmite aspectele semnalate de dumneavoastra Directiei Investitii, Achizitii, Contracte. De indata ce vom primi detalii din partea inspectorilor de specialitate ai compartimentului amintit, vom reveni.

Cu deosebita consideratie,
Primaria Sectorului 3,
Serviciul Relatii Publice




Documente atasate raspunsului



Comentarii facute la aceasta sesizare
08 Iulie 2006, Becali, baiatu\" bun.
Domnule Muscalu(Saracu dupa dupa numele de dinainte de maritish),Primaria sector 3, nu are nici o obligatie fata de voi cei care ati cumparat terenuri agricole,transformate apoi in intravilan, dupa ce ati dat spagi grase. Primaria are obligatia sa asfalteze acele strazi care sunt de ani de zile in programele de asfaltare,canalizare etc. Incercati sa fiti mai rezonabili cu aceste cereri care duhnesc a \"tupeu de parveniti\". Peste vreo 20 de ani insa, puteti reveni cu o astfel de jalba.

zoro spunea...

ba anonimule esti chiar ...prost! ce pizda matii vezi rau in solicitarea unei informatii??cand doresti sa iti cumperi/construiesti o casa /un apartament defel esti interesat de potentialul zonei mai ales in cazul in care nu esti in buricul bucurestiului!pe mata de comunist asta ai vazut rau! nu ai dovedit nimic , din contra....esti "PENIBIL"...sau poate comentariul lasat de un cretin la acea sesizare ti s-a parut "fascinant"

Stelian Muscalu spunea...

Eu am fost plecat cateva zile si ma uit uimit la tot ce a aparut pe aici.
Mai intai avem o Mihaela interesata de complex, tot aceeasi Mihaela ne spunea ca styia de Adunarea noastra generala dar si de numarul de participanti , ca in cele din urma aceeasi Mihaela sa fie interesata de investitiile mele imobiliare. Acum sa revenim la concluzie. Asa cum spunea un vecin pe forumul nostru, acest Chiriac are mari tulburari de personalitatea dar si de sexualitate. Omul acum e barbat acum este femeie. Deci nu putem decat sa-l compatimim. Dincolo de incapacitatea lui nativa de a intelege lumea in care s-a nascut, omul mai are si alte probleme. Lasati-l in plata Domnului, fiindca deja a fost batut de soarta

Un om din rasarit care nu-l mai suporta pe securistul, comunistul si retardul de Chiriac si nici pe familia lui spunea...

Nu ma pot abtine sa nu comentez fraza legata de moralitate... bai boule daca nu ai ideea ce este aia moralitate mergi in mortii matii in dex si cauta cuvantul asta, dar sa nu ajungi la prostie sau cretinatate ca acolo o sa-ti gasesti numele.

Stelian Muscalu spunea...

Va inteleg frustrarea dar va rog sa pastrati un limbaj civilizat