duminică, 9 mai 2010

CONTINUA ABUZURILE IN CARTIERUL RASARIT DE SOARE


Sambata a avut loc o sedinta ILEGALA la care logic ca am refuzat sa particip. Dupa ce adunarea generala (forul suprem intr-o asociatie de proprietari) a hotarat ca trebuie organizata o adunare generala extraordinara pe data de 24 aprilie, a venit pseudo presedintele Chiriac, individ care a spus asa - Asociatia de Proprietari nu este a vostra, si nici a copiilor vostri... este a mea, a familiei mele si a Conargului, prin urmare Adunarile generale se fac atunci cand vreau eu si nu atunci cand votati voi. Asa ca a dat cu ceva stropi acest individ pe Adunarea generala organizand el o alta sedinta pe data de 8 mai... ca asa a vrut muschiul lui.
Iata cum a fost vazuta aceasta mascarada de catre unul dintre proprietarii care s-au dus acolo din curiozitate

"Am fost si eu la sedinta. In afata de mine si de Dana Angelescu erau numai afiliati CONARG. Ce se sa zic de sedinta? o sedinta plina de scenarii penibile de doi bani cu replici din avans pregatite si cu aprobari slugarnice de prin sala a celor ce au legatura cu Conargul. Doar noi doi aveam ceva de intrebat, contracarat restul dadeau din cap in semn de aprobare... josnic. Am scris abia astazi impresiile de la aceea sedinta deoarece abia acum mi-a trecut raul de la stomac provocat de luarile de cuvant de la respectiva sedinta. Ceva de genul:

- Stiti eu sunt locatar la apt X si mi s-a spart teava in baie
raspuns Chiriac
- Ati auzit QPM? luni se va remedia sa fie inteles.

Si dupa ce au terminat sceneta cu "Adunarea Generala" a urmat cea cu "AGE". Aici alte penibilitati. A aparut cineva din sala care m-a luat pe mine la rost ca de ce am facut sedinte acum saptamana si ca el vrea si acordul meu si acordul celor care au fost acu o saptamana in parcarea subterana pentru a candida in functia de presedinte , ca el nu vrea sa vada aceste dispute si ......... Ce am mai retinut ca are 6 propietati in RDS si ca il cheama Paduraru- daca am tinut minte corect. Eu i-am zis sa candideze pentru ce doreste dansul ca oricum nu conta votul meu in situatia de fata si pe urma s-a trecut la celelalte candidaturi si a iesit asa( nu stiu daca intereseaza pe cineva dar eu o sa scriu totusi): Presedinte - Paduraru, Vice - Dumitru, Secretar - Chiriac. Bineinteles CNG a sustinut noul CE pentru ca el vrea binele acestui cartier si ca el vrea ca asoc sa fie pe maini bune(cred ca voia sa zica manjite :D ) si ....nu mi-a fost clar de unde avea CNG atat incredere in acest domn Paduraru desi eu sincer nu l-am mai vazut in cartier si nici la alte sedinte dar ma rog...e optiunea dansilor.

Vreau sa mentionez ca sala era plina de paznici de la Randor(astia de ii platim) care faceau numa ce zicea mister C adica nu am avut voie sa filmez pentru ca pur si simplu te scoteau afara din sala si ghici ce?? toti care erau in sala sustineau ideea sa ma scoata afara pentru ca tulbur linistea sedintei si ca nu e voie sa se filmeze. Deci e clar ca oamenii de acolo nu erau afiliati CNG :lol: (exclud aici pe vecina Dana care impreuna cu mine am incercat sa le facem fata).

In concluzie eu m-am simtit exact ca la o sedintza dinainte de '89 acelasi sentiment- EI stiu ce e bine, tu nu ai voie sa comentezi ci doar sa fii de acord si bineinteles trebuie sa cotizezi. In continuare in aceasta tara astfel se procedeaza in relatia stat - platitor de impozite dar in cazul nostru este vorba de o relatie privat-privat in care noi fraierii deja le-am dat prea multi pe aceste apartamente si dansii in continuare tot vor sa ne bage mana adanc in buzunar.
"

La sedinta Conargul a venit sa ne spuna ca ne va pune o usa metalica la intrarea in complex, nu conteaza daca noi cei care locuim aici o vrem sau nu, nu conteaza ca ne transformam intr-o puscarie... daca asta vrea Conargul asta se face. Mai mult vor sa faca rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati, asta este un lucru bun... dar nu trebuia sa faca acest Conarg rampele in timpul constructiei? Pai nu ca acum le face pe banii nostri. Iata cum s-a pus problema in cadrul sedintei CONARG

Un alt proprietar:
"e ce porti metalice? Pt a impoedica cainii vagabonzi sa intre in curte. Si da, noi vom plati. Practic s-a aprobat acest plan, asa cum a spus boske doar noi doi am fost impotriva din aproape 1000 de membrii prezenti ( 19 fizic si restul imputerniciri Conarg )
Rampele pt persoane cu handicap sunt ok. Trebuie sa existe asa ceva, dar parca rampele trebuiau facute de constructor. Postase cineva o lege in care era stipulat asa ceva. Rog sa mai posteze o data numarul legii.
Eu am plecat de la adunarea extraordinara pt ca nu aveam de ce sa particip la mascarada alegerii unui comitet executiv. I-am rugat sa treaca in procesul verbal ca eu plec pt ca este o mascarada:votul meu neinsemnat in fata z 1000 voturi conarg. Oricum exista deja un comitet executiv ales legal in 1.05.
A Niculae m-a facut necivilizata si recalcitranta pt ca nu am vrut sa bag telefonul mobil in poseta. Si bodyguarzii au vrut sa ma intimideze. Oricum incercau sa nu ne lase sa vorbim. Trebuia intai sa votam si la sfarsit sa ne inscriem la cuvant. Alia alias c c (sotia individului Chiriac) mi-a zis sa nu mai nu mai intrerup sedinta ca nu mai terminam niciodata. Adica sa tac si sa zic da cand sunt intrebata.
A fost o sedinta tipic comunista, regizata, in care trebuia sa faci frumos ca altfel veneu baietii cu ochi albastrii. In cazul de fata bodyguarzi.
"

De ce trebuie sa induram toate aceste lucruri, de ce trebuie sa fim umiliti in acest hal, de ce trebuie sa-si bata joc dezvoltatorul Conarg de clientii lui fara niciun pic de jena?...
la sedinta au fost prezenti DOAR 17 proprietari... restul a fost dezvoltatorul. Bataia de joc continua... la fel si reportajele noastre.

Parerile personale reprezinta un pamflet si trebuie luate ca atare

19 comentarii:

R spunea...

haideti, domnule Anonim, nimic, nimic?

e trecut de ora 10!

sau de data asta ati luat pastile?

Stelian Muscalu spunea...

Rux... poti sa-ti imaginezi ca a trecut Rosal-ul pe aici sau daca vrei tu, ca stai in sectorul 6, Urban-ul... si a adunat toate gunoaiele :-))

Anonim spunea...

draga ruxandra nu se mai poate comenta nimic deoarece dl muscalu cenzureaza mesajele deci imi pare rau ca nu-ti pot raspunde:ps pt dl muscalu - va rog publicati macar acest mesaj daca cele de la articolul cu preturile de la real nu le publicati. cu multumiri un anonim

Stelian Muscalu spunea...

Anonim - nu cenzurez nimic. Am introdus doar optiunea de moderare a mesajelor deoarece acest blog este proprietate personala... prin urmare am decis sa fac putina curatenie. Prin urmare securistii cu limbaj neadecvat, cu idei putine dar fixe, au fost exclusi. Restul mesajelor vor intra fara nicio problema. Multumindu-va pentru intelegere va urez o zi minunata

daniel spunea...

pai tu ti-ai dat seama mai steliane ca securistii au impresia ca li se cuvine tot!

Anonim spunea...

draga dle muscalu, admir decenta blogului dvs din ultima vreme si limbajul civilizat pe care incercati sa-l impuneti; renuntati la stereotipurile gen mentalitate securisto-comunista ca suntem cu totii molipsiti de asta, inclusiv cand ne ducem sa ne facem dreptate singuri cu legitimatia de presa in mana; apoi cu o floare sau 100 nu se face primavara in romania tiganeasca; asa cum ati aceptat sa locuiti in cartierul vecin cu tiganii din republica si nu aveti curajul sa cereti civilizarea lor, tot asa trebuie sa acceptam traiul in romania cu dezvoltator sau cu primaria de rigoare... singura rugaminte este: NU MAI DISCRIMINATI! aplicati aceeasi moneda si in ralatia cu dezvoltatorul si in relatia cu restul societatii... apare comentariul?

Stelian Muscalu spunea...

Anonim - nu am ajuns si nici nu o sa ajungem in stadiu de a ne adresa vreodata cu draga unul fata d ecelalalt... asa ca va rog sa va revizuiti aceasta atitudine. Nu a mers nimeni cu legitimatia in mana sa-si faca dreptate... daca as fi vrut sa fac asta as fi putut sa o fac inclusiv in RDS ... deontologia profesionala ma impiedica sa fac acest lucru.
Am curajul sa cer civilizarea vecinilor mei (acolo unde este cazul) nu am sa cer civilizarea vecinilor de dincolo de gard pentru simplu fapt ca nu vreau sa concurez cu Sisif.
Nu discrimeniez... si exact asta fac, asa cum am mai spus-o si o repet acest blog este unul de atitudine.
Cui ii place se poate uita cui nu... spatiul virtual e mare asa ca aveti unde sa mergeti

Anonim spunea...

sunt foarte mirat cand imi spuneti ca nu va faceti dreptate singur cu legitimatia de presa in mana, avand in vedere ca mi s-a recomandat sa citesc un articol in care va laudati cu influenta pe care ati avut-o la biroul de presa al primariei sector 3 pentru a va primi ajutorul de casatorie dupa ce oficial ati renuntat la el neprezentandu-va in termenul legal (necunoasterea legii nu inseamna si nerespectarea ei, deci nu era nimeni dator sa va invete termenele legale); apoi nu inteleg cum sa nu faceti munca de sisif cand miroul se rasfrange si in apartamentele noastre de la tigani; acum depinde fiecare unde isi vede gardul! asa ca mai bine poate va vedeti gardul doar din fata usii, daca nu va asumati si gardul romaniei: ori cereti dreptate pt toti, ori deloc ca si asa sunteti decredibilizat!

R spunea...

buna asta cu curatenia...

deci sa fac un blog ca sa vina si la mine?

m-a derutat putin optiunea ta de cenzurare.

cred ca scade din dinamica blogului.

Stelian Muscalu spunea...

Rux - nu este cenzura, doar moderare. Nu pot sa mai accept laturi. Si odata cu venirea primaverii se recomanda cate o deparazitare :-)

Stelian Muscalu spunea...

Rux2 - prefer sa pierd din dinamica in favoarea calitatii

R spunea...

scuze, moderare am vrut sa zic, dar in acelasi timp ma gandeam la alte posturi :)).
n-a fost cu intentie.

R spunea...

mi-a dat eroare, nu stiu daca a mers sau nu.

scuze, moderare am vrut sa zic, dar ma gandeam in acelasi timp la alte postari.
n-a fost cu intentie.

stelian spunea...

Anonim - ca sa terminam odata cu acest subiect extrem de ieftin. De aceasta data, cu scuzele de rigoare trebuie sa-ti spun ca ai idei putine... dar fixe (asta este strict meritul tau). Din pacate natura nu te-a inzestrat cu capacitatea de a intelege ceea ce cistesti (nu-ti face probleme aici natura este de vina)... . Am sa incerc sa-ti aduc mici dar esentiale corecturi.
1 - nu vb de primaria sectorului 3 (esti intr-o grava eroare... scrie clar in text despre ce primarie este vb... am sa-ti mai spun eu odata aici... desi sunt convins ca tot nu ai sa intelegi PRIMARIA S 5 (S vine de la SECTOR))
2 - nu am renuntat la acel ajutor nicio clipa, fiindca spre deosebire de altii eu imi ridic toate drepturile care mi se cuvin... tocmai ca sa nu apelez la pupincurism, tocmai ca sa nu renunt la coloana vertebrala, tocmai ca sa nu fiu aratat cu degetul, tocmai ca sa nu ma transform intr-un vierme (evident ca nu este vb de tine)... prin urmare dupa ce am asteptat 6 luni de zile acea suma de bani, iata ca in momentul in care am primit telefonul de la primarie aveam 40 de grade temperatura, prin urmare am asteptat sa ma fac bine si apoi sa ma deplasez. Este foarte simplu, logic si de bun simt.
- mai departe. In perioada respectiva am facut o pauza cu presa, deci in mod logic nu mai aveam legitimatie de presa, insa aveam prieteni. Unii dintre noi nu cunosc acesta notiune, recunoscand doar notiunea de stapan (nu este vb de tine) deci nu m-am dus cu legitimatia in mana din simplul motiv ca nu aveam una
- despre mentalitatile: securisto-comuniste din pacate nu este o boala, la noi in Romania este INCA o realitate. Am informatii interesante... si am sa-ti spun doar atat... intereseaza-te cine a fost seful securitati Arges - nu fac nicio referire la nimeni, si pe urma ai sa intelegi despre ce realitati vorbesc
- cat despre mirosul despre care vorbesti... eu inca nu l-am simtit,
despre credibilitate - lasati-o mai moale ca asta este un capitol prea sensibil pentru tine

Stelian Muscalu spunea...

aici este linkul pentru cei interesati de articol

http://steliadis.blogspot.com/2009/02/aventuri-la-primarie.html

Anonim spunea...

fara comentarii... dupa afirmatia "am asteptat sa ma fac bine si pe urma sa ma deplasez"!!! stare in care va aflati cine o certifica? cine va dat dreptul de a va face propria lege? apoi exista sistemul procurilor in cazul imposibilitatii de deplasare... deci oficial ati renunat dintr-un motiv oarecare si pe urma ati apelat la prieteni sa va recuperati ....
ps:batem pariu ca nu aveti curajul sa mai publicati comentarii de acest gen?; restul afirmatiilor facute la suparare le trec cu vederea...

daniel spunea...

penibilul anonim inca nu reuseste sa isi ia nici macar un nickname gen "x" ( nu este necesara crearea unei adrese de mail &smtg,se bifeaza doar optiunea "nume/adresa URL") , prin urmare nu are rost sa te justifici in fata unui...

Stelian Muscalu spunea...

Anonimule ai intins coarda prea mult. Ti-ai epuizat creditul :-). Asta este ultimul comentariu pe tema asta pe care-l mai public. Hartia de la medic iti spune ceva?
Procura se face la notar ceea ce inseamna deplasare. Dar asa cum am spus si in comentariul anterior tu nu poti sa intelegi anumite lucruri... nu tu esti de vina... asa ca poti sta linishtit. M-as bucura sa stiu doar ca nu doare. Desi vazandu-te de mai multe ori prin cartier nu te-am auzit urland... deci este ok.
Asta este situatia... unora le este dat sa moara ignoranti (nu este vb de tine)

Stelian Muscalu spunea...

si inca ceva.. prietenii nu m-au ajutat sa-mi recuperez banii ci doar sa depun hartia la registratura. Dar asa cum am repetat de o suta de ori pur si simplu tu nu ai capacitatea sa intelegi ceea ce citesti, tocmai de aceea esti contestat in acest cartier de toata lumea. Dar tu nici macar asta nu intelegi