marți, 11 mai 2010

34

Cu bune si cu rele. Cu realizari si neimpliniri. Cu incredere si dezamagiri. Cu razboi si pace. Cu alb si negru.
Dincolo de toate cele normale care se intampla in viata fiecarui om trag linie si ma declar multumit ... pana aici. Am o familie frumoasa. Am un job care-mi place, am o casa facuta pe banii mei si ai sotiei mele (munciti si nu cersiti), am un teren... si cel mai important am plantat deja mai multi pomi si cu certitudine implinirea va fi completa atunci cand alaturi de noi va aparea mostenitorul tronului.
Imi propun sa lupt in continuare pentru adevar indiferent de natura lui, imi propun sa raman integru si vertical... si stiu ca suna pompos dar imi propun sa gasesc o cale prin care sa pot face mai multe pentru cei din jurul meu, pentru societate in general.
Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si va cer sprijinul in continuare. Cred ca or sa vina momente in care doar impreuna o sa punem reusi.

23 de comentarii:

Darael spunea...

Ai uitat sa spui cand ?
Cand alaturi de noi....

Astazi sunt darnic in sfaturi. Renunta la obiective - "sa faci mai multe...." Doar asa ai sa poti sa iti traiesti Viata.

Altfel, o sa fugi o mie de ani dupa rezultate, uitand sa traiesti. Si daca nu o sa reusesti nimic, va fi perfect daca ceea ce faci in fiecare moment va fi facut cu pasiune, punand suflet in ceeea ce faci.

Secret: nu ai pe cine sa ajuti - pe "ceilalti", societatea, lumea intreaga.... pe nimeni. Dar traind cum ti-am spus, ai sa te ajuti pe tine si pe cei din jur care o sa te ia ca exemplu (fara ca macar sa stii asta).

E singura sansa pe care o ai.
Sa uiti de rezultate si sa te preocupe munca / ceea ce faci in fiecare clipa, punand Iubire in ceea ce faci.

Altfel, ai sa ratezi si clipa, si rezultatele si la final ai sa descoperi ca nu ai ajutat pe nimeni..... stii, nimeni nu poate trai in locul altuia. Nu uita asta.

Little Miss Sunset spunea...

la multi ani si tot ce-ti propui sa se implineasca.

Anonim spunea...

hai da-te-n ..... si La Multi Ani!!!
Ce atata lauda.... nu sti ca nu miroase a bine?
Sa fi sanatos si sa te bucuri de ce e frumos in viata. Si cel mai important ai grija de ce ai facut pana acum!!!

La multi Ani ! B

Anonim spunea...

sa traiesti!

B spunea...

Hai da-te-n ....... si La Multi Ani!
Nu te mai lauda atat ca nu-ti sta bine, ce ai facut ai facut si ramane bun facut, ai grija sa ramana asa. Ai grija da aia mica si iubiti-va. Hai sa fi sanatos si poate dai si tu de beut....ca mi-e sete de mor!!! merry christmas !!! GUESS WHO http://www.youtube.com/watch?v=WAxsgN9mJxo

Dili spunea...

La multi ani Stelian!

Stelian Muscalu spunea...

DILI - ce mult ma bucur sa te revad. Multam tare

LMS - ce aparitie, o mare placere sa te vad pe aici

anonim&B - multam tare...astept sa bem berea

Little Miss Sunset spunea...

ce aparitie? pai vin pe aici, citesc ce ti se intampla in cartier, si-mi dau seama ca nu ne vom schimba nici in 1000 de ani.
astept momentul in care o sa ne povestesti cum alearga juniorul prin cartier si nu te mai intereseaza ce face presedintele....asociatiei ;)

Darael spunea...

Si eu care ma gandeam ca 34 este un simbol cabalistic secret :D

La Multi Ani Stelian !
/send bere to Stelian (imbratisarile le primesti de la fete)

Stelian Muscalu spunea...

dara - un dragut ca deobicei

Anonim spunea...

asa-i lauda de sine nu miroase a bine, iar diferentele de gandire si polemicile sociale nu au ce cauta in aceasta zi; iti uram si noi la multi ani si sa fii sanatos sa ne tii piept:)!

Stelian Muscalu spunea...

LMS - sper sa-mi vad alergand juniroul undeva prin curtea casei mele. Aici este clar ca nu putem sa traim asa cum vrem noi... o sa traim doar cum vrea dezvoltatorul... iar eu sunt defect... nu pot sa accept asta. Unii deja s-au obisnuit

Anonim - multumesc, tocmai mi-am facut analizele: sunt beton - o sa aveti de tras :-))

Anonim spunea...

draga "aniversatule" sunt bucuros ca ai analizele beton, dar diferenta de gandire si lipsa de adaptabilitate pe care o declari public s-ar putea sa-ti joace feste si la casa cu curte... si acolo sigur sunt unele parti comune, iar cei care construiesc primii au drept asupra lor, tu trebuind sa platesti ceea ce au muncit ei; de asta probabil nu ne intelegi pe noi... noi am fost primii, voi ati profitat de munca noastra; nu este totul sa declari ca tu ai bani si gata; una este sa construiesti si alta sa cumperi la gata! dar noi iti uram succes la constructie... s-ar putea sa vii repede inapoi la noi:)))!!! banuiesc ca mesajul nu este neconform si sper sa-l publici... ca atentionare pt cei care vor sa se apuce singuri de o constructie...

Stelian Muscalu spunea...

Anonimule - "noi am fost primii si voi ati profitat" - tu te-ai auzit un pic. Hai sa repetam... incearca ci voce tare "NOI AM FOST PRIMII SI VOI ATI PROFITAT"
Nu prietene... NOI AM CUMPARAT (greseala noastra). Aici este problema voastra... nu reusiti sa intelegeti ca ati vandut, nu a profitat nimeni, ca nu ne-ai dat apartamentele astea gratis. Daca intram in apartament fara sa platesc nimic, atunci da, as fi profitat si ar fi trebuit sa tac din gura. Dar prietene toti cei care stau aici au platit bani grei (in principiu de doua ori valoare de constructie a locuintei) pentru a locui in RDS. Daca ar fi sa ne raportam la cine a profitat... aceia ati fost voi. VOI ati profitat de conjunctura sa vindeti un produs prost la un pret astronomic.
Stiu ca ai sa ma intrebi de ce am cumparat. Fiindca nu aveam de unde sa stiu ca produsul vostru va fi chiar atat de prost. SImplu.
Acum referitor la curte. Este ok sa platesc ceea ce au muncit altii... eu nu de asta ma feresc, eu incerc sa ma feresc sa fiu furat, inselat, santajat, mintit... cam asta este ideea.

Anonim spunea...

da este corect... noi am fost primii... asa cum si tu esti primul acolo unde vrei sa construiesti si apoi eventual sa vinzi! inca o data iti urez succes sa construiesti singur doar daca nu ai in spate o firma de constructii personala, caz in care chiar ma intreb ce cauti la bloc!

Stelian Muscalu spunea...

deci este corect... ai citit cu voce tare si este totul corect.
pai nu avem ce sa mai discutam pe subiectul asta... si nu avem ce sa discutam asa in general. fiindca aveti mentalitati bolnave iremediabil

Anonim spunea...

stimabile, noi ti-am urat doar la multi ani, tu ai continuat sa polemizezi cu noi, mai mult sa ne jignesti...; ai dreptate te las cu prietenii tai si sper ca "nebunia" ta neadaptabila la realitatile romanesti sa se opreasca aici! ai dreptate du-te si apucate de construit si lasa-ne pe noi... sper ca si acest mesaj este conform ca vad ca publici comentarii din doi in doi

Stelian Muscalu spunea...

Anonimule - nu am polemizat cu nimeni. Eu doar le-am spus prietenilor ca sper s ama mut la casa. Dar tu cum nu ai niciun fel de ratiune, cum minte iti este intunecata de profitul mare scos dintr-un produs prost... nu mai reusesti sa delimitezi realitatea de fictiune.
PS - pana acum ti-am publicat toate comentariile. Dar problemele de sanatate pe care le ai probabil nu ti-au permis sa le vezi

Stelian Muscalu spunea...

anonimule ai intins coarda si uite ca s-a rupt. nu te mai poti balacii aici... drum bun

R spunea...

ti-a zis anonimu' de bine si tu nu te-ai imblanzit deloc...


maaaii, rusine sa-ti fie!

Stelian Muscalu spunea...

daca nu as dormi cu frica in fiecare seara in casa mea de aproape 100 000 de euro... poate ca m-as mai imblanzii... dar in conditiile actuale...
lor le da mana sa vb fiindca niciunul nu locuieste aici... ma rog niciunul nu are curajul sa locuiasca aici

Doar Libertate spunea...

la Multi Ani, Stelian, multe bucurii alaturi de cei dragi si tot ce iti doresti tu. Da, trebuie sa dai berea. :)

Stelian Muscalu spunea...

petrisor - multam tare mult... vine si berea rece si cu spuma de 2 degete