miercuri, 10 martie 2010

Tepe Imobiliare la REPORTER SPECIAL - DUMINICA 20.05, ANTENA 3

6 comentarii:

Adrian spunea...

Abia astept sa-l vad. Domnul Micle, patronul din Excelsior, ne trateaza in continuare ca pe niste sclavi castigati la barbut

Anonim spunea...

Suna interesant. Reportaje de ancheta adevarata, asa cum ne-a obishnuit emisiunea Reporter Special

o victima, ca si dvs spunea...

Excelent reportaj!

o victima, ca si dvs spunea...

este binevenit acest material. Ar trebui promovat mult mai mult, in vederea constientizarii romanilor de aceste fapte frauduloase si de inselaciune care exista liber si chiar cu complicitatea bancilor si a justitiei! Este inacceptabil! Victimele sunt oameni cinstiti care au ramas fara bani si fara casa!Macar dvs, Media sa facti ceva sa-i ajutati! Ar trebui facuta o CAMPANIE DE AJUTORARE A PERSOANELOR - VICTIME ALE FRAUDELOR IMOBILIARE! Ajutoare de stat au primit cu totii in contextul crizei globale, insa aceste persoane fraudate nu mai au nimic!

Anonim spunea...

persoanele fraudate nu mai au nimic raman pe strazi si patronii sustin,,ca asa sunt conditiile,,sau criza mondiala,,sau abis: ,,atatea oferte ..ca le-au refuzat pe toate,,. Daca toti acesti asa zisi,,dezvoltatori-patroni-vanzatori,,au ,,oferit,,atatea oferte..de ce nu le-au oferit si un acoperis deasupra capului pentru cei carora le-au furat bani?Merita impuscati,ca in filmul LawAbdingCitizen.Niste mincinosi fara frica de D-zeu!

Anonim spunea...

Sa nu uitati va rog de "casele" pentru care exista o asa-zisa "autorizatie".
http://topinvestromania.wordpress.com/achizitie