vineri, 5 martie 2010

REPORTER SPECIAL S-A MUTAT DUMINICA


Dupa o perioada in care ne-am intalnit sâambata seara de la ora 22:05, conducerea postului a luat decizia sa intervina in relatia noastra. Prin urmare incepand cu aceasta saptamana REPORTER SPECIAL va fi difuzat DUMINICA seara de la ora 20.05
Ioana (Raduca)Gecui este cea care inaugureaza noua grila cu un reportaj interesant mai ales pentru viitori parinti. Am rugat-o sa-mi spuna cateva cuvine despre reportajul pe care l-a pregatit pentru DUMINICA, iata ce a iesit:


În anii 50 era decodificată structura ADN. Astăzi, după 60 de ani, cei care se ocupă de sănătatea publică în România le-ar spune lui James Watson şi Francis Crick, cercetătorii care au decodificat structura ADN , că au identificat-o degeaba. Nouă nu ne foloseşte la nimic.
De ce? Pentru că dincolo de teoriile sofisticate ce stau la baza geneticii, sunt aplicaţiile ei practice. Una dintre ele: testele genetice prenatale. Teste care pot spune despre fătul din burta mamei mai multe decât o serie de analize făcute pe parcursul a mai multor săptămâni. Teste în urma cărora poţi afla cât de sănătos este fătul, teste care pot identifica malformaţii. În România astfel de analize sunt încă un mare mister. Asta în condiţiile în care din cei 200.000 de copii care se nasc anual la noi în ţară, 4% sunt copii cu malformaţii.
Duminică, ora 20.05, la Reporter Special veţi vedea poveştile unor familii care au trecut prin drame teribile doar pentru că au vrut să afle din timpul sarcinii dacă vor avea un copil sănătos sau nu. Veţi vedea cât preţ pune statul pe sănătatea unui nou născut.

4 comentarii:

Darael spunea...

Cat pret pune statul bocilor pe un nou nascut ? Nu trebuie sa fii mare intelept sa stii raspunsul.

NIMIC.
Acel nou nascut nu e platitor de taxe si impozite.... asa ca statul (boc si gasca lui) nu e interesat de el. Si nici nu voteaza....

Nici de ceilalti locuitori nu le pasa bocilor... este clar si evident tuturor celor cu mintea limpede.

Mihai spunea...

Cred ca este mai buna noua ora, pe mine ma cam pierdeati sambata la 10. Insa eu va urmaream pe net

dorobel spunea...

foarta buna aceasta schimbare ! cu siguranta o sa aveti mai muti telespectatori!(sambata e cam moarta dupa umila mea parere...la ora aia te pregatesti sa iesi in oras :D insa duminica te joci cu telecomanda la ora aia :D, cauti ceva interesant , ceva despre care sa discuti/povesteti colegilor a 2 zi la munca!BAFTA! )

Stelian Muscalu spunea...

dorobel - sper sa ai dreptate :-)