marți, 1 iulie 2008

Am o dilema...

Ma gandesc foarte serios sa ma apuc de o afacere cu melci. Da, sa cresc melci, sa devin si eu melcar. Cumpar impreuna cu un bun prieten vreo 2 hectare de pamant, mai cumparam niste plase, aspersoare si alte chestii necesare unui astfel de business si gata afacerea in total vreo 10 mii de euro cam 5000 de caciula. Hmmm, oare chiar asa sa fie? Nu stiu...stau si ma intreb. Citind forumurile multi oameni de acolo sunt extrem de suparati ca nu au reusit sa vanda niciun melc. Multi si-au inchis afacerile inainte ca acestea sa produca ceva. De cealalta parte daca-i auzi pe cei implicati in activitatea asta ai impresia ca melcariile sunt cele mai avantajoase afaceri. Nu stiu, mi-am dat timp pana in septembrie sa iau o decizie. Daca va fi una pozitiva in septembrie cumăpar terenul iar in primavara lui 2009 il amenajez si pe urma-l populez cu helix pomatia. Pana in septembrie astept sugestii, linkuri orice informatie ajutatoare.

4 comentarii:

Anonim spunea...

stii care e partea nasoala? ca la o afacere de genul asta tre sa ai ceva timp s astai dupa melci... ori nu te prea vad pe tine plecand de la antena si ducandu-te la ferma sa dai cu sapa :-))

Anonim spunea...

Stii care e partea si mai nasoala...? Este o afacere care la prima vedere nu cere foarte multi bani, dar care in realitate te usuca de bani in prima faza . Vei avea de dat spagi grase (si regulate) pentru a putea vinde marfa. Este ca la piata unde daca dai spaga... ai si taraba, daca nu... La fel este si in afacerile cu struti sau pauni :D . Of...asta e Romania in care traim. Cand ai timp de o bere vorbim :)

Anonim spunea...

gata unchiule s-a facut... we viitor bem o bere si vb de afaceri

Anonim spunea...

este o afacere buna daca ai timp sa te ocupi de ea. daca nu mai bine renunta la idee