joi, 6 octombrie 2011

A fost cutremur...iar

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter a avut loc, în zona Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs joi, la ora 16.05, la o adâncime de 114 kilometri. În urmă cu două zile, un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter a avut loc în zona Vrancea, seismul fiind simţit şi în Capitală. Conform informaţiilor de pe site-ul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, cutremurul cu magnitudinea de 4,8 grade s-a produs marţi, la ora 5.40.

Un comentariu:

Darael spunea...

Singurul cutremur pe care il astept si il doresc este moartea securistului dictator si cutremurul ulterior in randul tuturor celor care au reusit sa fure din banii publici facand parte din mafia dictatorului.

Cat despre cutremurele de pamant, inr-o zi o sa vina unul major si la noi. Atunci o sa se plateasca hotia (de materiale), prostia poporului roman, indiferenta si ipocrizia.

Ce plata ?
Plata se va face in numar de morti si raniti ! Pentru ca asa e cu viata asta; Viata cere plata adevarata nu stupizenii de genul lei, dolari, euro.