luni, 5 septembrie 2011

BUSINESS CLUB - Taxa auto... tragere de timp

Guvernul se incapataneaza sa incaseze taxa auto de la soferi. Dupa ce a pierdut o serie de procese fiind obligat sa returneze sume importante de la buget, cabinetul Boc a decis ca taxa auto ramane in vigoare cu mici modificari.''''''''''
Practic prevede o reducere a taxei de poluare cu pana la 25%, dand posibilitatea ca, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea acestei legi, contribuabilii sa poata solicita restituirea sumelor reprezentand diferenta de taxa platita.
Stiti ce este aceasta lege? O tragere de timp... daca guvernul ar recunoaste ca a gresit... ar trebui sa restituie toti bani incasati din taxa de de prima inmatriculare. Adica vreo 750 de milioane de euro.
Asa mai da o lege, mai recupereaza niste bani si d ela cei care au masini inmatriculate inainte de 2007... plateste celor care au dat prea mult dupa 2007 si uite asa isi fura singur caciula... pana in momentul in care tara asta va cunoaste o crestere sufiecient d emare astfel incat statul s arecunoasca faptul ca a gresit si evident s areturneze acesti bani.

Niciun comentariu: