luni, 25 octombrie 2010

Cadrele militare, în stradă de ziua Armatei: Au ars afişe cu Traian Băsescu, în faţa Palatului Cotroceni

5 comentarii:

Obiectiv spunea...

Pe cand o demonstratie la privat? Foarte ciudat ca numai cei ce cheltuie banii si incompetentii ies in strada....de ce oare? Oare nu cumva masurile astea au trezit pe multi din somnul de birou la un job la stat? Cu 4 milioane de salariatii din care aproape 2 milioane la stat nu se mai poate. Trebuie adusi oameni in privat ori de la stat prin concedieri colective ori prin marirea varstei de pensionare. Matematic altfel nu e posibil. Asa ca nu mai incurajati oamenii sa iasa in strada. Mai mult rau isi fac, amana doar un deznodamant inevitabil. Trebuie sa renunte la posturile caldute de functionari la stat si sa puna osu la treaba la privat. Probabil ca tot ce faceti e in nota Antena 3, de a face orice pentru a atinge scopurile patronului....dar pe blogul personal cine va obliga?! Fiti obiectiv... puteti asta.

hermosa spunea...

bv baieti!!! jos cu el!!!

Stelian Muscalu spunea...

Obiectiv - nici pe blogul personal si nici la job nu ma obliga nimeni sa scriu nimic. Dar cu un presedinte mincinos... care astazi spune ca nu avem nevoie de banii FMI-ului ca maine sa spuna ca nu putem fara ei sau care astazi spune ca Romania nu este atinsa de criza ca maine sa spuna ca ne afundam in criza... nu avem nicio sansa. Insa voi astia care spuneti ca toti cei care lucreaza la moguli sunt vanduti mogulilor aveti o problema. Pe blogul asta scrie un roman si atat. Un cetatean al acestei tari care s-a saturat sa vada mizeria de la Cotroceni, din Parlament sau din Guvern. Atat.

Obiectiv spunea...

In contextul stenogramelor de la Realitatea pe care nimeni de la televiziunile mogulilor nu le-a comentat.... obiectivitatea este un lucru tot mai greu de dovedit astazi.

Stelian Muscalu spunea...

sati un pic ca noi vb de obiectivitatea de pe blog. Daca este sa vb de obiectivitate la tv... acolo intradevar se pot naste numeroase teorii si milioane de semne de intrebare... dar repet ala este un alt capitol mult mai complex