joi, 21 octombrie 2010

Leul la vale... iar

Leul s-a depreciat din nou in raport cu moneda europeana, cursul de referinta al BNR fiind joi de 4,3126 lei/euro. Este cea mai ridicata valoare a monedei europene de la 1 iulie, cand era cotata la 4,3537 lei.
Moneda nationala a pierdut mai putin de jumatate de ban, iar cursul a avansat cu 0,10% comparativ cu ziua de miercuri, cand un euro era cotat la 4,3084 lei.


...dupa parerea mea, vazand ce se intampla cu clasa politica dar mai ales vazand cum se voteaza legi din greseala... prabusirea leului este doar un prim pas din prabusirea economiei nationale. Si daca or sa fie carcotasi sa-mi spuna ca economia este deja la pamant si deci ca nu mai are unde sa se prabuseasca... am sa le spun acestora ca nu trebuie decat sa astepte pana in ianuarie ca sa vada cum arata o economie realmente prabusita.

3 comentarii:

Coana Zoitzica spunea...

steliane, economia nu e la pamant, dar este in picaj de cateva luni, iar nenicii astia nu fac nimic in acest sens.

Stelian Muscalu spunea...

LMS - te contrazic, oamenii astia chiar fac ceva... maresc viteza de cadere

Un vecin spunea...

Sa vina PSD-ul cu ai lui (Mischie, Mitrea, Marian Oprisan, Mazare, Vantu, Vsanghelie, Voiculescu) sa vedem atunci cadere.

Problema se pune nu care e competent si cinstit, ci care e cel mai putin incompetent si mai putin hot PSD-ul sau PDL-ul. Eu zic ca PDL-ul de departe. O prefer pe curva de udrea decat lectiile lui "prof" voiculescu si asa-zisul jurnalism ce se vinde pe bani putini la Gadea si/sau la realitatea. Oamenii au relizat de mult ca televiziuni ca Relitatea si antena si/sau B1 prezinta alterat evenimentele doar pt a sluji intereselor meschine ale patronilor. Macar ziaristi ar trebui sa aiba decenta sa nu mai pretinda ca sunt obiectivi. Au reusit doar sa victimizeze actualii nemernici de la putere, oferind o alternativa si mai sumbra PSD, Vantu, Voiculescu,
Un vecin.