marți, 7 octombrie 2008

Ce urmeaza...

Nu stiu cati dintre voi va mai amintiti ceva despre reportajul legat de secretele hipermarketurilor (preturi diferite la raft fata de cele de la casa, inlaturarea magazinelor de cartier, cu alte cuvinte fabrici de facut bani). Ei, acum va pregatesc ceva asemanator, numai ca in rolul principal nu veti mai regasi marile magazine ci marile banci. Asadar vineri 17 octombrie veti face cunostinta cu micile secretele care aduc marile profituri bancare. Va spun ca va fi un reportaj care-i priveste atat pe romanii care au luat deja un credit cat si pe cei care vor sa contracteze in viitorul apropiat un imprumut bancar. Iata cateva date interesante pe care le veti gasi in reportajul de vineri 17 octombrie:

- Vom discuta despre legi nerespectate si despre comisioane ilegale, toate au dus la o prosperitate fantastica a bancilor din Romania.

- Ultimele rapoarte de evaluare financiara dezvaluie ca bancile romanesti inregistreaza un profit de peste 70% numai din comisioanele aplicate tranzactiilor cu numerar si al administrarii conturilor.

- Campaniile masive de publicitate, sustinute cu bugete impresionante de cele mai importante societati bancare, au avut din plin efect, gradul de indatorare a romanilor fiind azi ametitor.

- Romanii au ajuns sa duca o viata pe datorie, adica duc o viata de sclavi ai bancilor, o viata in care institutiile bancare detin toate bunurile mobile si imobile ale omului.

Niciun comentariu: