luni, 20 iunie 2011

Dana Grecu şi Mircea Badea prezintă principalul program de ştiri al Antenei 3, începând cu 26 iunie!


Dana Grecu şi Mircea Badea vor putea fi urmăriţi duminică, 26 iunie, începând cu orele 20.00 în noua postură de prezentatori de ştiri!

Decizia de a-i asocia în aceeaşi emisiune si de a propune publicului un jurnal de ştiri la ora 20:00 susţine linia de repoziţionare a postului de televiziune şi urmează unui lung şir de discuţii la nivel strategic.

Pentru prima dată în postura de prezentatori de ştiri, Dana Grecu şi Mircea Badea sunt două dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3. Seria necontenită de succese a celor doi a determinat comutarea lor la pupitrul principalului jurnal de ştiri al postului, difuzat zilnic în intervalul orar 20.00-20.50.

Din 2008, Dana Grecu este, în cadrul Antenei 3, motorul unuia dintre cele mai urmărite talkshowuri ale ultimilor ani, La ordinea zilei. A devenit cunoscută prin spiritul cetăţenesc, incisiv şi foarte direct. De luni până vineri, de la 18:45 – 20:00, alături de analistul politic Radu Tudor, jurnalista a dezbătut evenimente-cheie ale actualităţii social-politice. Dedicarea şi profesionalismul i-au adus trei premii APTR.

Mircea Badea şi-a început cariera în televiziune în 1994. După aproape două decenii, în care a fost implicat în diverse formate de televiziune, Mircea realizează la Antena 3, emisiunea-pamflet În gura presei. Difuzată în fiecare seară, de duminica pana joi, începând cu orele 23.00, one-man-show-ul lui Mircea a repurtat două premii APTR, ca apreciere pentru stilul său original şi imprevizibil.
sursa: ANTENA3

... eu ma intreb ce credibilitate are bufonul Badea la pupitrul stirilor.

7 comentarii:

Darael spunea...

O idee proasta. Timpul o sa imi dea dreptate.

Stelian Muscalu spunea...

subscriu

Dili spunea...

Pentru audienta e o idee buna zic eu. E ca si cand Basescu ar fi distribuit intr-o telenovela. Rau pentru film, ideal pentru audienta. Cam asta cred.

iri spunea...

decat sa intrebi ce credibilitate are "bufonul " la pupitrul stirilor mai bine te-ai intreba ce credibilitate are un om care are clar probleme cu alcoolul in fruntea tari?Asta este intrebare. Sau ce credibilitate are piticul atomic sa conduca un guvern cand el trebuie condus si noaptea cand merge la baie de seful lui suprem? La asa ceva sa va puneti intrebari caci voi pana sa reusiti sa-l intelegeti pe badea trebuie sa mai clocaiti cu blonda chioru si piticul

Stelian Muscalu spunea...

IRI - vad ca esti unul dintre fanii deconditionti ai lui Badea. Daca ai fi citit acest blog ai fa vazut ca eu nu sunt nici pe departe un fan al chiorului, blondei sau piticului. Asta nu ma impinge insa sa spun ca oricine poate sta la pupitrul stirilor. Da Badea din punctul me de vedere este un bufon care face bine ceea ce face... dar atat... el nu poate prezenta stirile

valentin spunea...

Dana Grecu - succese pe linie datorita spiritului incisiv, cetatenesc, bla, bla... O muiere nesimtita ca asta ti-ar prinde bine s-o ai de nevasta. Ce mare sansa ai avea sa-ti readuci aminte ce inseman bunul simt...

Stelian Muscalu spunea...

Valentin - ne poti spune cui te adresezi?